אתם פשוט....

אופטיפ

New member
אתם פשוט....

מפסידים מי שלא קורא את amazing spiderman מפסיד ההרצה החדשה פשוט מדהימה!!! דבר ראשון האיורים הן לקחו את המאיירים הכי טובים שלהם להרצה הזו וגם הם הוסיפו פן חדש של איורים עם נקודות מזכיר את הקומיקס של פעם(!) הדבר השני הוא שילוב הדמויות הישנות לעילה חדשה שזה ממש מגניב. וזהו אתם חייבים לקרוא את הגיליונות החדשים כי הם פשוט מגניבים!!!

dndboy

New member
../images/Emo103.gifמיאזה גיליון ההרצה החדשה?

ומי המאייר החדש?

Kenner

New member
כלכך לא נכון!

ההרצה החדשה ממש גרועה. אומנם אויב חדש לספיידרמן, אבל הסיפור כלכך נדוש, מנסה לעשות ניסוי, מתפוצץ ומקבל כוחות על - נו באמת. אני גם לא אוהב את האומנות. והצייר בפלאשבקים מחקה את בייגלי, הצייר של אולטימיית ספיידרמן. ממש בזבוז כסף. לא יודע למה אני קורא את זה

אופטיפ

New member
לא הייתי אומר...

דבר ראשון הוא עוד לא אוייב של ספיידרמן. דבר שני יש הבדל ענקי בין אולטימייט ספיידרמן לאמיזינכ ספיידרמן. וההבדל מתבטא אך ורק באיור ולא בשון דבר אחר!!! האיוריי פלאשבאק הם אירוע שלא קורה הרבה באמייזינג ספיידרמן ובמיוחד בסגנון הנזכר לעיל! אני לא מבין אותך אולטימייט ספיידרמן הוא רק הוצאה חדשה בשביל שהייה עידכון לאיך פיטר הפך לספיידרמן ושהגיבורים היו יותר חדשניים הרי את הסדרה המקורית עשו בשנות הבמוניים והסדרה הסתמכה על מדע משנות השמוניים.

למעלה