אתם ערים לעובדה......

pika18

New member
אתם ערים לעובדה......

שהעונה האחרונה-כולל הפרק האחרון[אני מדברת על ספויילרים אוו יותר נכון ידוע כבר מה יהיהי ואיך זה יסתיים]כבר כולם כבר יודעים איך הסידרה תסתיים.

ebony eyes

New member
../images/Emo156.gif../images/Emo58.gifבדיוק התכוונתי לכתוב

שבריאן וג'סטין ביטלו את החתונה שלהם בדקה ה 99 אחרי שכבר הייתה ארוחת החזרה והם כבר קנו את הטוקסידו שלהם ואת הטבעות
איזה ניפוץ אשליה...

pika18

New member
אני יודעת../images/Emo58.gif

קראתי על זה[אני חייבת ליראות את הקטע שבריאן מציע נישואין כול כך לא מתאים לדמות שלו] אבל היתכוונתי לזה שג'סטין עוזב בפרק האחרון ויש כבר סיצנה[מאוד יפה]בקטע שסוגר את הסידרה.....כי כבר דיי ידוע איך היא תסתיים[על הפנים].

ebony eyes

New member
../images/Emo58.gif

יש רק סצנה אחת יפה בסוף- בריאן וג'סטין "מתנים אהבה" ,והמונח לא נאמר בציניות הרגילה של בריאן. הסצנה של ברנדון מתחת לפנס הרחוב פוגש את ה"ג'סטין" שלו היא סתם סצנה לדעתי....לא מתעסקת בבריאן וג'סטין. היא סימבולית ותו לא.

pika18

New member
בלי שום....../images/Emo58.gif

הסוף של הסידרה הוא על הפנים. אבל הסיצנה של ברנדון וג'ייסון[השם של הבחור שהוא פוגש]כמו בפרק הריאשון צריכה להיות סצינה מאוד יפה מין סגירת מעגל. אבל עדיין הסוף על הפנים. אז בריאן אומר שהוא אוהב אותו ,נהדר .ואז קיבלנו את הצעת הנישואים מעבר למה שכולם ציפו ניפלא ואז זה לא קורה וג'סטין עוזב לניו יורק ,איזה סוף נהדר[נאמר בציניות].

shimritt

New member
אבל..

איך אתם יודעים עם הסדרה אפילו לא שודרההה..??

ebony eyes

New member
אילו ספויילרים

כלומר מעריצים כבר יודעים בדיוק מה קורה בכל פרק כמעט בפרטי פרטים.הסימן הזה
מסמן מידע שעדיין לא שודר על הסדרה .אם את לא רוצה לדעת אל תכנסי להודעות עם האייקון הנ"ל.

ebony eyes

New member
../images/Emo58.gif

מתנים אהבה לא אומר שבריאן אומר לג'סטין שהוא אוהב אותו. נכון, הסוף בהחלט משאיר טעם מר בפה אבל אפשר לפחות להתנחם בזה שמראים בבירור שהם מאוד אוהבים אחד את השני. אני ממש לא מתלהבת מסצנת סגירת מעגל כי הדמויות הראשיות הן לא בריאן/ג'סטין.

pika18

New member
לא לא../images/Emo58.gif

בריאן אומר לג'סטין שהוא אוהב אותו בפרק 510 אחרי הפיצוץ בבבילון.

ebony eyes

New member
../images/Emo58.gif

ידוע לי,לא לזה התכוונתי.התכוונתי לסצנה האחרונה שלהם ביחד בכלל בסדרה ב513 שהם מתנים אהבה.

pika18

New member
זה לא משנה...../images/Emo58.gif

הסוף עדיין על הפנים......

למעלה