ברוכה הבאה סטאר ../images/Emo141.gif
אני מאוד שמחה שהצטרפת למשפחת הפורום... מקווה שתבלי בנעימים איתנו, את תכירי פה חבר'ה מאמינים ומקסימים ביותר. אני מאוד מודה לך ששיתפת אותנו בהתלבטות שלך. אני מבינה שאת לא ערביה נוצריה כי רובנו פה זה ערבים נוצרים, ולכן קשה להגיד שהדילמה שתיארת על החששות של ההתמודדות מול היהודים הדתיים. אני גם מבינה את המצב שלך: את מצד אחת רוצה להראות את האמונה שלך, אבל את חיה בסביבה שלא תקבל זאת בצורה פתוחה. אני בהחלט מבינה את הדילמה שלך, אני חושבת שאולי יעזור לך לדבר עם אנשים כמוך נוצרים שחיים בתוך סביבה יהודית וכך לקבל פידבקים ושיתופים וגם תמיכה רוחנית וחברתית
וכך תוכלי לקבל יותר מידע על מה יכול להתרחש אם תענדי צלב. אני חושבת שאת צריכה לחשוב למה זה חשוב לך לענוד צלב? יותר מאשר מה החברה תעיר לך. אני לדוגמא לא עונדת צלב למרות שאני חיה בעיר שמספר הנוצרים בה הוא די גבוה ויש הרבה כאלה שעונדים צלב. כי אני מעדיפה לענוד את הצלב שלי בלבי
אבל לכל אחד יש מחשבות ודעות שונות בנושא ענידת הצלב. ואנחנו כבר דנו על זה בפורום פה:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1674&msgid=99350272&FlagSybase=1 כך שאת יכולה לקבל רעיונות על הנושא. אני חושבת שאת צריכה לחשוב מה ענידת הצלב תתן. וגם אם הסביבה לא תאהב זאת אבל אם את משוכנעת בזה זכותך לענוד צלב או כל סמל דתי שמייצג אותך. אבל אם מדובר בחרדים אז אני יודעת מנסיון אישית של חברות שלי שעשו להן בעיות כאשר באו לעבוד במקום שמגיעים אליו חרדים ושתיהן ענדו צלב וכמה חרדים עשו רעש גדול, אבל המנהלים של המקום התערבו לזכות החברות שלי. כך שזה יכול להיות לכאן ולכאן. האם את חלק מקהילה מסוימת שאפשר שתתן לה תמיכה חברתית ורוחנית? כי בהחלט קשה להיות לבד מבלי לשתף את האמונה עם אחרים
תודה לך וברוכה הבאה לפורום