אתם עדיין כאן?!

light2

New member
אתם עדיין כאן?!

אני מנסה להבין למה? מה שכחתם פה? המסגרת היא קריעת תחת, היחס על הפנים (בשבי העיראקי יותר הומני), והמשמעת כמו בכלא לאסירם בטחוניים... וזה מניסיון. אני בוגרת י"ד בביס"ט ב"ש וזה רק כי לא יכולתי לעזוב, אבל אתם?! בחיתולים! חסרי תיכונים שמתמחים באלקטרוניקה או בממ"ס (לא, לא ולא). תחפשו מסגרת אחרת! כי אם חשבתם שעכשיו קשה אז אתם טועים!!! הצבא נושא חיילים שבאו משוחרות, אז תתכוננו ול4 שנים (כן, כן חתמתם קבע זוכרים? וישאירו אתכם לכל הארבע) של התנכלויות ותרתורים. אה כן, ולקורס של 4 חודשים שלא דופק בפז"מ. החיים יפים,לא?!

murzik3591

New member
אניח ב יב בהולץ ואתה כל כך טועה...

בטח חרשת כמו מטורף על המגמה אז בגלל שאתה כזה תותח השאירו אותך... אני פורש השנה והולך לעשות צבא רגיל, דרך אגב אף אחד לא ירצה להשאיר מטומטם כמוני בקבע... בקבע משלמים כסף! ולמה להם לשלם אם יש עוד פראיירים שבשנה שנתיים יותר קטנים ממך והם יעשו את העבודה לא פחות טוב...

light2

New member
עוד נראה מי טועה...

דבר ראשון זה "את" ולא "אתה". אני חייבת לומר שלא חרשתי, ממוצע של 70 לא מזהיר במיוחד... ו... האשלייה המתוקה של "צבא רגיל" תתנפץ לך ישר בפנים. לא משנה עם את קורסיסט או שכבר התחיילת, אתה עדיין חלק ממסלול השוחרות, ישפטו אותך אחרת ויתייחסו אליך אחרת (ולא במובן הטוב של המילה). זה אומנם נשמע כמו איום ואבל זו המציאות של אחרי הטכני.

murzik3591

New member
סליחה על הטעות ונשאר לי להגיד ש...

כנראה רק כשאתגייס אני אדע האם כל זה היה שווה את זה, אגב לא הייתה לי ברירה והשלוחה התל אביבית הצילה לי את התחת ובזכותה סיימתי בגרות. אבל זה כבר סיפור אחר, בקיצור לא מסכים אבל נראה בסוף הדרך מי צדק. בהצלחה...

למעלה