אתם עדיין חיים עע!!@#
מ מוקפת פסולת אנושית New member 26/5/07 #2 כלבתא בדיוק אתמול חשבתי עלייך!!! שכבתי במיטה ניסיתי להרדם ונזכרתי במלא מלא מלא דברים מהעבר שלי ואז חשבתי לעצמי "פאק אני מתגעגעת אש למיתר" ואז התחלתי לחשוב עלייך כל הלילה ואז אמרתי "טוב בבוקר אני אומרת לאירנה שתארגן ועידה" >:
כלבתא בדיוק אתמול חשבתי עלייך!!! שכבתי במיטה ניסיתי להרדם ונזכרתי במלא מלא מלא דברים מהעבר שלי ואז חשבתי לעצמי "פאק אני מתגעגעת אש למיתר" ואז התחלתי לחשוב עלייך כל הלילה ואז אמרתי "טוב בבוקר אני אומרת לאירנה שתארגן ועידה" >:
M M o o M o o New member 26/5/07 #4 אאא../images/Emo2.gif../images/Emo23.gifגם אני מתגעגעת אלייך:O רק חבל שהמסן שלי לא עובד כבר שבועיים
H HaDaRoSh New member 26/5/07 #3 מיתרררררררר ../images/Emo2.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מיתרררררררר ../images/Emo2.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
M M o o M o o New member 26/5/07 #6 תגידו, הילה עדיין פה? ../images/Emo12.gif כי עכשיו גיליתי שיש לה עדיין איזכור בחתימה שלי :]
N N0 far New member 27/5/07 #11 ../images/Emo12.gif שנים נמנמנמנמנמנ ושוב לרשום מהתחלה... אמממ אין לי מושג אם את זוכרת אותי ואם כן מאיזה כינוי.. רגע אז... ברוכה השבה .. [?] ממממ בטחחח שכההה...
../images/Emo12.gif שנים נמנמנמנמנמנ ושוב לרשום מהתחלה... אמממ אין לי מושג אם את זוכרת אותי ואם כן מאיזה כינוי.. רגע אז... ברוכה השבה .. [?] ממממ בטחחח שכההה...
M M o o M o o New member 27/5/07 #14 ../images/Emo12.gifהוומממ, את מוכרת לי אבל אני לא בטוחה שהכרתי אותך מהכינוי הזה
N N0 far New member 28/5/07 #22 אולי... נופרי המאמי? אולי המושלמים של נופי? אם לא משניהם אז אני לא יודעת.. איתם הייתי הכי הרבה זמן... [אני חושבת ] ***פליזזז תזהיי ****
אולי... נופרי המאמי? אולי המושלמים של נופי? אם לא משניהם אז אני לא יודעת.. איתם הייתי הכי הרבה זמן... [אני חושבת ] ***פליזזז תזהיי ****
N N0 far New member 30/5/07 #40 חחחח שתוקקקקק למה רז המלך יותר טוב??? |מוציאלשון| [חוץ מזה הייתי ילדה קטנה ] חחח אני ממש זוכרת איך הגעתי לזה חיפשתי כינוי ולא מצאתי.. ואז אמרתי למה לא לנסות משהו מתחרז.. ואז אמרתי אולי נופרי המאמי.. וזהו.. [וכן ידעתי שזה לא מתחרז ולא לא אמרתי אולי נוותר על זה או שכה ]
חחחח שתוקקקקק למה רז המלך יותר טוב??? |מוציאלשון| [חוץ מזה הייתי ילדה קטנה ] חחח אני ממש זוכרת איך הגעתי לזה חיפשתי כינוי ולא מצאתי.. ואז אמרתי למה לא לנסות משהו מתחרז.. ואז אמרתי אולי נופרי המאמי.. וזהו.. [וכן ידעתי שזה לא מתחרז ולא לא אמרתי אולי נוותר על זה או שכה ]
M M o o M o o New member 27/5/07 #15 אעאע חופיתוש D: ../images/Emo23.gif (חופית כן? אני פשוט מאדמאדמאד סנילית בנוגע לזכירת שמות ><, כאילו, אני יודעת מי אתXD, אבל אני לא בטוחה איך קוראים לך ) |חפירה|
אעאע חופיתוש D: ../images/Emo23.gif (חופית כן? אני פשוט מאדמאדמאד סנילית בנוגע לזכירת שמות ><, כאילו, אני יודעת מי אתXD, אבל אני לא בטוחה איך קוראים לך ) |חפירה|