אתם נהנים מהפורום הזה?

אשכר

New member
לכל מי שמותר לו לכתוב פה, ורק אם דעתו חיובית

אז גם אם מישהו חושב אחרת, לא תדעי את זה מהפורום.

מצחיק ../images/Emo13.gif

אין כזה דבר אנשים שאסור להם לכתוב בפורום הזה
בהרבה פורומים בתפוז יש טרולים שחסומים בפורום כזה או אחר. פה יש משתמש אחד בלבד שחסום.

אשכר

New member
אני אנסח את אותו דבר באופן יותר חד משמעי:

למי שיש דעה שלילית (לפי איך שמיכל הררי מגדירה "שלילית"), וכותב אותה בפורום, ההודעה שלו תימחק. לפיכך, אם יש לי דעה שלילית על הפורום ו/או על כל דבר אחר, אני יכול להשאיר הודעות, אבל יש סיכוי רב שהן ימחקו. זאת לפי "הודעת המנהל" בראש העמוד, ולפי מה שמיכל כותבת בפורום הזה. לפיכך, גם אם למישהו תהיה ביקורת שלילית על הפורום, - או שהוא התייאש כבר ממחיקת הודעותיו בפורום, ולכן הוא לא יכתוב את דעתו, - או שהוא מנוע מלכתוב בפורום - או שהוא יכתוב, אך תוך זמן קצר תמחק הודעתו, כך או כך, לא תזכי לראות פה את כל הביקורות השליליות שהיית רואה אחרת.

אשכר

New member
אבל אולי השאלה שלך משתפת פעולה

כמו סקר "אוביקטיבי" שמוזמן על ידי בעלי אינטרסים, כמו הפגנות ממומנות בעזה, או כמו אחוז המבציעים בבחירות נגד אסד: אולי את שואלת דווקא כאן כדי שהתשובה לא תהיה אובייקטיבית? אולי את יודעת ש-98% מהתשובות שיפורסמו כאן יהיו "חיוביות", ויש לך אינטרס להעלות את "רמת החיוביות" של הפורום? כך או כך, התשובה שתתקבל על השאלה הראשונית שלך לא תהיה אובייקטיבית, וכדאי להביא אפשרות כזאת בחשבון.

efratoio

New member
איך הגעת לרעיון המופרך הזה?

מה?! מה?! הסיבה שהעליתי את השאלה היא כי לעיתים אני נכנסת לכאן, וקולטת כל מיני דברים מוזרים שקורים כאן. (כמו ההודעה המוזרה שלך. ממש מוזרה!) רציתי לדעת האם אנשים נהנים מהפורום וממשיכים להגיע לכאן, או שגם הם, כמוני, לא כל כך נהנים מהאווירה הזאת ומהודעות מאוד מאוד מוזרות (כמו ההודעה שלך! המוזרה!), אבל בכל זאת נשארים מסיבה הנסתרת מעיניי. למדתי שכן, אנשים נהנים, ושכן, יש כאן הודעות הזויות מעט. (למה כתבתי מעט? ממש הזויות!) תודה. אני לא חושבת שאשאר.

אשכר

New member
הייתי יכול לענות לך,

אבל יש סיכוי שההודעה שלי תמחק, אז אני לא אטרח. לא במתכונתו הנוכחית של הפורום.

charlila

New member
לא ממש הזוי

הוא מתייחס לפתיל שנמחק, בטענה שאנשים התבטאו בשליליות. גם לי נמחקו הודעה או שתיים. מישהו רשם "אני אוהב את כולכם" ואשכר ענה משהו כמו "בבקשה אל תגיד לי את זה! זה מטריד אותי!" אז מיכל החליטה שזה מאוד שלילי שהוא כתב לההוא שהוא לא ידידו ומחקה הכל מלבד הצהרת האהבה ההיא. לפני כן נמחק פתיל עוד יותר טעון. שבו איבג סיפרה שנאנסה ע"י מורה שלה. נמחק. אין לי מושג מי אנס את מי ומדוע, ואם כן או לא, אבל מחיקה נראית לי פתרון קצת... הזוי? לא, נראה לי שלא כל כך נהנים.

העוזרת

New member
לאאאאא אל תשאירי אותי כאן לבד ../images/Emo7.gif

יחד, אנחנו יכולות להתגבר על זה.
בבקשה אל תלכי... אני לא בטוחה כמה אני אחזיק פה מעמד בלי התמיכה שלך
אני חושבת שאני דווקא מבינה אותך. מה שאני עושה זה מנסה להתעלם מהודעות כאלה ולסמוך על המנהלת שתמחק ותחסום אם צריך. אני חושבת שזה כמו בחיים: את לא חייבת לדבר עם מי שאת לא רוצה, במיוחד כשהוא לא נחמד, או כשאת מרגישה שמשהו לא בסדר. ותזכרי לא ללכת אחרי אנשים שמציעים לך להביא לך המון ממתקים אם רק תסכימי להכנס למכונית שלהם. גם אם הם נחמדים. גם אם זאת רק מכונית סמלית
בהודעה בפורום. אם את מרגישה שזה נהיה מוזר, פשוט אל תעני, או פשוט תגידי "מצטערת, זה מוזר לי מדי" ותפסיקי לדבר עם אותו אדם. אני לא יודעת למה בפורומים באינטרנט יש לפעמים כל מיני דברים כאלה. אולי זה בגלל שהם קיימים גם בחיים. אני יודעת שזה מאוד עוזר לי שאת כאן ושנכנסת לכאן בערך מתי שאני נכנסתי. טוב תלכי אם את רוצה, אני אשב לי כאן בשקט ואמשיך להתעלם מהודעות מוזרות לבדי
ורק אל תגידי שגם ההודעה הזאת נכללת בהודעות המוזרות וההזויות. רק לא זה! טוב? תגידי שהיא לא נכללת ושאני בסדר? בבקשה בבקשה?

efratoio

New member
את נורא מקסימה

ואחורה בארכיון זה נראה כזה פורום חמוד. ועכשיו - נראה לי שכבר שני אנשים ניסו לרמוז שאני שתולה של מיכל הררי(!)(???) ואני מקבלת כל מיני מסרים אישיים עם השמצות על אנשים שלא קשורים אליי, כשכל מה שעשיתי היה לשאול את האנשים בפורום אם הם נהנים ממנו. מה זה פה? לא אכחד ואומר שלא היה לי שמץ של מושג לאן אני נכנסת, לעיתים די רחוקות אני מרפרפת כאן בהודעות, אבל פתאום התחשק לי קצת להבין יותר לעומק מה קורה כאן, מה אפשר לעשות כאן. רציתי להבין על מה ולמה מתלהמות ההודעות המתלהמות, על מה מעוצבנים האנשים המעוצבנים, וכו'. :-O
וההודעה שלך לא הזויה בכלל
, היא חמודה ומצחיקה.

לאאאא לאאאאא ../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif

(גם רציתי לכתוב לך "לאאאאאא" "לאאאאא"
) תישארי תישארי.....טוב? טוב? בסדר? מה? אה? לה לה לה...

לא שזה ענייני,

אבל נראה לי שבהתנגדות לשליט אכזר והפגנות בראשי חוצות נגדו יש הרבה פעמים בזבוז של המון אנרגיה. האם זה משנה לך באמת מהי מדיניות מחיקת ההודעות של מיכל? האם זה מונע ממך להתפתח? אולי שאלה הרבה יותר חשובה היא: איך זה עוזר לך להתקדם? אני מאוד מעריך את הדברים שאתה כותב, וזה כבר כמה שנים שאני אוהב לקרוא דברים שאתה כותב בכל מיני מקומות. למה אתה בוחר להתעסק בזה? איך כל זה עוזר לך בדרכך לחופש? (הייתי רוצה לשאול את אותה שאלה גם את עמנואל ואת ibag, אבל מעולם לא פגשתי אותם וההרגשה שלי אומרת שלא אצליח לתקשר איתם. אם הם מוכנים לנסות לענות אשמח לשמוע)

העוזרת

New member
את האמת? ../images/Emo95.gif

כן, מאוד!
אבל אני עוד חדשה פה. מעניין כמה אהנה ממנו בעוד כמה חודשים... אני מאמינה שהרבה יותר

efratoio

New member
../images/Emo13.gif מגניב.

אשמח ךשמוע מעוד אנשים. אתם יודעים מה? אשמח לשמוע מכולם!

העוזרת

New member
../images/Emo6.gif

מותר להגיד לך שאת חמודה? בעצם, עזבי, לא נעים. אני אחכה שאני אכיר אותך קצת יותר
איזה פחד. למה אי אפשר פשוט להגיד מה שמרגישים וזהו? איזו הודעה מוזרה. לשלוח? לא לשלוח? אני שולחת...............................................

למעלה