אתם נהנים בחופש?

רוייקו

New member
חחח ... שכולם יעזבו את הכנרת ?!

הייתי בים המלח בסוף השבוע הזה כי כל המלונות היו בתפוסה מלאה באילת וכל איזור הצפון. החופים לאורך ים המלח היו דלילים באנשים ובמוצאי שבת כולם נעלמו ובית המלון כיבה אורות וסגר דלתות כבר מאחת עשרה בלילה. מי שרצה לצאת או להכנס הזעיק את השומר שהיה אותה עסוק בסיורים. חיפשנו את האנשים אבל כולם חזרו הביתה. זו הסיבה שאני מעדיף נופש באירופה: כמה שלא מבלים שם, עדיין יש מקום לכווווווולםםםםםםםםםםםםםםםםם מה חוץ מזה ?

שרה16

New member
חוץ מזה מרקיז הכל בסדר../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

עדיין לא סלחתי לך על ההברזה..

רוייקו

New member
לא מזמן כתבתי פה את הסיבה ל"הברזה"

אבל לאחר שבמשך יום תמים לא היתה אף תגובה להודעה, החלטתי למחוק אותה תהיה הסיבה אשר תהיה, אני בהחלט מתנצל שלא הופעתי לאירוע למרות שהיה לי די קל"ב. בינתיים עברו איזה ארבעה חודשים או יותר ?! איך היה ?

אופירA

New member
מנהל
חופש ממה בדיוק? החופש מאוכל?...

גם כל החרדים שואלים אותי מה אני עושה בחופש, ואני לא יודעת מה הם רוצים מהחיים שלי. חופש ממה? מה אני עושה בחופש שלהם? שאלה מוזרה...

אופירA

New member
מנהל
הם קבוצת החרדים בעם ישראל

למשמע פיו של הקב"ה הכתוב בתורתו. כינוי ספרותי משהו. לפני קום המדינה היה נפוץ יותר הביטוי אדוקים (מול חופשיים), והיום נפוץ הכינוי חרדים (מול חילוניים). למה? מתי בדיוק? לא יודעת. שאני עכשיו אלך ללמוד היסטוריה? אין לי סבלנות וכוח. אתה מעדיף שאגיד במקום החרדים - החבר'ה שלי, המכרים שלי? או שאתה מעדיף שאכנה בשם אחר את הקהילה בעם ישראל המחנכת את ילדיה בתלמודי תורה ובבית יעקב, וכל אחד יודע למי אני מתכוונת? אתה רוצה לפתח את הנושא בפורום "קיצורי קיבה"?
? שנעלה דעות אם השם מתאים למציאות, ונביא דוגמאות מהשכן שלי, המכר שלך, סבתא שלו? מעניין למה הנושא הזה תמיד מקפיץ ומגרה אותך... אגב, יש עוד "נושאים" שאפשר לפתח בפורום זה, שאינם קשורים כלל לפורום, ושבהם הדעות החופשיות שיישמעו מאוד לא ינעמו למשתתפים מסוימים בפורום. שאני אתחיל?

רוייקו

New member
שלוש השורות הראשונות ענו על השאלה

כל היתר מיותרות. לקחת את זה לכיוון אחר. מיותר.

כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

היום חזרנו מארבעה ימים באילת. לא מלון. התארחנו אצל חברים. שרצנו בחוף. בטן גב, אלכוהול, שמש, ואפילו אוכל טוב, באיזה סדר שתרצו, והרבה מהכל. היה סבבה.

dubit1234

New member
עד כה נהנתי מאד מהחופש

הילדים מקסימים ונהנת איתם מאד. הימים האחרונים של החופש הם ימי התארגנות לביה"ס לגנים, השלמת ציודים, ריצות, סידורים. אז מבחינתי החופש נגמר :)

ליבי3617

New member
כשיהיה חופש - נהנה

בינתיים מי שעובד בסוכנות נסיעות לא כל כך מקבל חופש (או יותר נכון דבוק מרותק למשרד אלף שעות ביום כאילו התחתנתי עם השולחן והמחשב). מקווה לחופש בסתיו. בינתיים מסתפקת בימי מחלה פה ושם כדי להתאוורר קצת...

למעלה