אתם מתרגלים Tensegrity?

אני תירגלתי טנסגריטי השבוע

מידי פעם ממציאה לעצמי מעבר קסום, וכן מבצעת כמה תנועות מהטנסגריטי במקרים בהם אני מרגישה שהאנרגיה שלי נחלשת.

גם אני תירגלתי אתמול!!

גם אני תירגלתי אתמול!! גם אני תירגלתי אתמול!!גם אני תירגלתי אתמול!!!!! גם אני תירגלתי אתמול!! כן יפיי!! גם אני תירגלתי אתמול!! גם אני תירגלתי אתמול!!גם אני תירגלתי אתמול!!!!! גם אני תירגלתי אתמול!! כן יפיי!! גם אני תירגלתי אתמול!! גם אני תירגלתי אתמול!!גם אני תירגלתי אתמול!!!!! גם אני תירגלתי אתמול!! כן יפיי!!גם אני תירגלתי אתמול!! גם אני תירגלתי אתמול!!גם אני תירגלתי אתמול!!!!! גם אני תירגלתי אתמול!! כן יפיי!! מדוייק! יפיי!!

L i z a r d

New member
גם אני!

אבל אחר כך כשתירגלתי שוב כבר שכחתי (נדמה לי) תנועה או שתים, וגם אני לא בטוח בטוח בסדר... וגם יש כמה דברים שלא ברורים לי... אולי מישהו פה יודע, לדוגמה, עד כמה ההתכוונות חשובה בתנועות? אני יכול לחשוב על מעברים קסומים שבהם ההתכוונות תהיה לא משמעותית במיוחד, וכאלו שבהם היא תהיה הכרחית.

ההתכוונות ב-TENSEGRITY

ההתכוונות חשובה. בעת ביצוע TENSEGRITY יש להתכוון ל:
חופש
גמישות, עוצמה
פתיחות, שימור אנרגיה ויש לשמור על מבט רחב, בלתי ממוקד, מעל גובה האופק.

L i z a r d

New member
אכן

אך אני התכוונתי להתכוונות ספיצפית בתנועה - לדוגמה שתנועה שכוונת להנעת האנרגייה לכיוון מסוים. עד כמה זה חשוב שמתרגל ידע את זה ויבין את המשמעות של אותו תיעול? עד כמה זה חשוב שהוא ממש יתכוון וירגיש איך שהוא מפעיל את תיעול האנרגיה או כל פעולה ספציפית אחרת שמתרחשת?

להערכתי זה הכרחי,

אלא אם כן הוא מיוקש לבצע את המעברים הקסומים מבלי שהוא יודע שהוא מבצע אותם. אם הוא יודע שהוא מבצע מעברים קסומים, ולא מתכוון בצורה ספציפית מבחינה אנרגטית (באופן שתיארת), אז הוא פשוט לא יהנה מהפירות לדעתי. חד וחלק.

MsPiggy

New member
למה התחלתי לתרגל את זה?

כי היה לי את הספר... לפני הרבה מאוד זמן, לפני שבכלל הגעתי לפורום או ידעתי על דרך הלוחמים קניתי ספר בשם Magical Passages שנח אצלי במדף ולפעמים עיינתי בהתחלה שלו וחשבתי אולי לתרגל את זה... ואז הגעתי לפורום, וראיתי שאתם כותבים הרבה על מעברים קסומים וקרלוס קסטנדה ונזכרתי שיש לי ספר כזה... אז החלטתי שאולי הגיע הזמן לתרגל אותם טיפה... לא ממש הרגשתי שזה עושה לי משהו, אולי זה כן עשה לי משהו ופשוט התעלמתי מזה, אבל אם זה כן עשה לי משהו זה לא היה כל כך ברור... מה לא עשיתי נכון? לא הייתה לי התכוונות... לא ממש הבנתי מה אני אמורה להשיג מהתרגילים האלו פשוט חשבתי על לעשות אותם ולראות מה יקרה... וזהו

למעלה