אתם מתים עליי

בטלקאפ

New member
אתם מתים עליי../images/Emo9.gif

שאלווווווווווןןן. אתם מתים על
. יוצרת השאלון:בטל המאגניבה כתבה אותו: בטל הקולית ערכה:בטל הצדיקה@#$
תהנו חמודים שלי. מה נשמע?
באים למפגש ? מתכוננים לנטוש? אם כן,לכו #$%#$%!#. צריכים להיות ביחד
[כמה דרמטי]. נכון שטלי חומד?
מה לא?!!??!?!?!!$# נכון שתביאו לי חיבוקע|חש|? נו,אז מה חדש? מה שומעים עכשיו? הגבות שלכם מסודרות? ושפם עשיתם? [כןכן גם בנים!] שעווה? סתם לא צבע אהוב? אוהבים שניצל תירס? מי שלא יקבל מקל בתחת
איזה אצבע אהובה עליכם? למה? מה עשיתם עד עכשיו בחופש?D: אצל מי ליל הסדר? מצאת פעם את האפיקומן? שירו איתי ביחד
. אחדדדד מי יודע? סתם לא. המ איזה אנציקלופדיה יש לכם ?[מה הקיצור של המילה הזאת לזזל?] באיזה צבע הקלמר שלכם? והיומן?O: טוב נו די מסכנים. :X פסח שמח וזה
|לב@#$@#$|.

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo210.gifעונה ראשונה X: ,

מה נשמע?
הכל טוב, ואת?
באים למפגש ?
כןכןכןכן!!!11
מתכוננים לנטוש?
מממ.. |מגלגלת עיניים|
אם כן,לכו #$%#$%!#.
צריכים להיות ביחד [כמה דרמטי].
נכון!
נכון שטלי חומד?
ועוד איך
מה לא?!!??!?!?!!$#
נכון שתביאו לי חיבוקע|חש|?
ע נ ק, רק אם תיזכרי אותי בכלל
נו,אז מה חדש?
מממ.. שומדבר מיוחד,
מה שומעים עכשיו?
אביב גפן - האם להיות בך מאוהב[
]
הגבות שלכם מסודרות?
ממש לא!!!! ;[ אני תפרנית אין לי כסף אני חייבת דחוף |דומעת|
ושפם עשיתם? [כןכן גם בנים!]
ממ..
שעווה?
לא
סתם לא
כן...[?]
צבע אהוב?
שחור אדום
אוהבים שניצל תירס?
יאפ!
מי שלא יקבל מקל בתחת
איזה אצבע אהובה עליכם?
אנערף.
למה?
ככה?
מה עשיתם עד עכשיו בחופש?D:
ממש כלום ;[
אצל מי ליל הסדר?
ממ.. נראלי בבית
מצאת פעם את האפיקומן?
כן
שירו איתי ביחד. אחדדדד מי יודע?
כן הא?
סתם לא. המ איזה אנציקלופדיה יש לכם ?[מה הקיצור של המילה הזאת לזזל?]
באיזה צבע הקלמר שלכם?
אין לי קלמר XD
והיומן?O:
כנ"ל גם יומן ^^' X:
חג שמייח

סופי 777

New member
../images/Emo9.gif

מה נשמע?הכל טוב
תודה באים למפגש ?כן
מתכוננים לנטוש?כן
חחח אם כן,לכו #$%#$%!#. צריכים להיות ביחד [כמה דרמטי]. נכון שטלי חומד?לא מכירה את טלי
מה לא?!!??!?!?!!$# נכון שתביאו לי חיבוקע|חש|?
בטח נו,אז מה חדש?מממ..אין מה שומעים עכשיו?כלום הגבות שלכם מסודרות?כן
ושפם עשיתם? [כןכן גם בנים!]אני לא עושה
שעווה?לא שעווה סתם לא צבע אהוב?שחור אוהבים שניצל תירס?איכס איכס,יאק בעעע מי שלא יקבל מקל בתחת איזה אצבע אהובה עליכם?תנחשיP: למה?כי יש לה לק יפה כזה מה עשיתם עד עכשיו בחופש?D:ישנתי,אכלתי,ישנתי ו..ממ...אכלתי
אצל מי ליל הסדר?אצלנו בבית מצאת פעם את האפיקומן?כן
שירו איתי ביחד. אחדדדד מי יודע?אחד אני יודע
סתם לא. המ איזה אנציקלופדיה יש לכם ?[מה הקיצור של המילה הזאת לזזל?]ממ..אין לי באיזה צבע הקלמר שלכם?כחול והיומן?O:אין לי יומן. אחלה שאלון

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo182.gif../images/Emo161.gif

מה נשמע? נחמד^^ באים למפגש? אולי מתכוננים לנטוש? אני? מה פתאום
אם כן,לכו #$%#$%!#. צריכים להיות ביחד [כמה דרמטי]. אכן נכון שטלי חומד? אכן ^_^ מה לא?!!??!?!?!!$# אבל אמרתי כן!
נכון שתביאו לי חיבוקע|חש|? אם תראי אותי
כי, נו, אני לא יותר גובהה ממה שהייתי במפגש האחרון
נו,אז מה חדש? שומכלום מה שומעים עכשיו? Richard Marx - Right Here Waiting הגבות שלכם מסודרות? לא במיוחד
ושפם עשיתם? [כןכן גם בנים!] אני לא צריכה
שעווה? לא :X אני פחדנית :X סתם לא. למה? צבע אהוב? כחול ^_^ אוהבים שניצל תירס? זה, אממ, נסבל מי שלא יקבל מקל בתחת איזה אצבע אהובה עליכם? זרת ^_^ כי היא קטנה כזאת, נו :X למה? כי היא קטנה כזאת, נו :X מה עשיתם עד עכשיו בחופש?D: לא היה חופש >< היו השלמות :X אצל מי ליל הסדר? לא נראה לי שועשים :X מצאת פעם את האפיקומן? כן. אבל רק כי אני היחידה שחיפשה
שירו איתי ביחד. אחדדדד מי יודע? אחדדד אני יודע! ^_^ סתם לא. המ איזה אנציקלופדיה יש לכם ?[מה הקיצור של המילה הזאת לזזל?] לוידעת :X באיזה צבע הקלמר שלכם? צבעוני
והיומן?O: שחור עם כתום וסגול וורוד וסנופי :X

SPFAN

New member
גמני רוצה לענות D:

מה נשמע? הכל טוב D: באים למפגש ? ברור
מתכוננים לנטוש? מה פתאום
אני לא כמו אנשים אחרים פה
אם כן,לכו #$%#$%!#. *נשאר*
צריכים להיות ביחד [כמה דרמטי]. נכון שטלי חומד? יאא כן
מה לא?!!??!?!?!!$#
נכון שתביאו לי חיבוקע|חש|? בשמחה אפילו
נו,אז מה חדש? היה שיעור גיטרה ולמדתי את Wish you were here של פינק פלויד!!!111 מה שומעים עכשיו? יומנמסע :ם הגבות שלכם מסודרות? לא יודע
ושפם עשיתם? [כןכן גם בנים!] כןכן גם בנים!
שעווה? את מתחילה להפחיד אותי
סתם לא צבע אהוב? אדומשחור D: אוהבים שניצל תירס? כןן
מי שלא יקבל מקל בתחת איזה אצבע אהובה עליכם? נמנמנמ אני אחזור אלייך עם זה
למה? -_-" מה עשיתם עד עכשיו בחופש?D: מפגש, שיעורגיטרה, חניך, ישנתי אצל סבאסבתא.. ובעיקר התבטטתי לי בבית
אצל מי ליל הסדר? סבא וסבתא!! יאאא מצאת פעם את האפיקומן? לא לבד
שירו איתי ביחד. אחדדדד מי יודע? אחדדדד אני יודע!!! סתם לא. המ איזה אנציקלופדיה יש לכם ?[מה הקיצור של המילה הזאת לזזל?] אביב
ואנצי, אני מניח
באיזה צבע הקלמר שלכם? מן כחולכזה
והיומן?O: אין לי
טוב נו די מסכנים. :X פסח שמח וזה |לב@#$@#$|. גם לך

מתים עלייך כפרע

מה נשמע? הכל טוב נשמע באים למפגש ? דה מתכוננים לנטוש? לאא...טוב אולי.. אם כן,לכו #$%#$%!#. אמרתי אולי
צריכים להיות ביחד [כמה דרמטי]. תמיד נכון שטלי חומד? טלי יפה שלי תעשי לי שמינייה מה לא?!!??!?!?!!$# אמרתי כןן גאד דמט נכון שתביאו לי חיבוקע|חש|? נו בטאאאאח נו,אז מה חדש? קניתי מלא חולצות חדשות מה שומעים עכשיו? ארקדי דוכין מלמטה >< הגבות שלכם מסודרות? עוד לא ושפם עשיתם? [כןכן גם בנים!] דווקא כן שעווה? לא! כואב! סתם לא צבע אהוב? כחול שחור אוהבים שניצל תירס? מאודדד מי שלא יקבל מקל בתחת- אני אעזור איזה אצבע אהובה עליכם? נחשי למה?כי היא שקסית ושימושית מה עשיתם עד עכשיו בחופש?D: ביזבזתי כסף אצל מי ליל הסדר? סבתוש מצאת פעם את האפיקומן? דה שירו איתי ביחד. אחדדדד מי יודע? אני יודע! לא סתם לא. חע המ מה נשמע? איזה אנציקלופדיה יש לכם ?[מה הקיצור של המילה הזאת לזזל?] בריטניקה באיזה צבע הקלמר שלכם? שחור והיומן?O: שחור כחוך טוב נו די מסכנים. לא נכוןן :X

Shir FGS

New member
../images/Emo109.gifעווונה

מה נשמע? סבבה=] באים למפגש ? לא:S אני באילת. מתכוננים לנטוש? ^ אם כן,לכו #$%#$%!#. צריכים להיות ביחד [כמה דרמטי]. גם לדעתי. נכון שטלי חומד? לא מכירה=] מה לא?!!??!?!?!!$# לא מכירה=] נכון שתביאו לי חיבוקע|חש|? כשאני אראה אותך, בכיף. נו,אז מה חדש? הממ סיימתי לעבוד היום. מה שומעים עכשיו? נגמר בדיוק הדיסק אוסף של גאנז. הגבות שלכם מסודרות? כה. ושפם עשיתם? [כןכן גם בנים!] כה. שעווה? חחח סתם לא צבע אהוב? כחול. אוהבים שניצל תירס? מאוד! מי שלא יקבל מקל בתחת, אני לא אקבל!!! איזה אצבע אהובה עליכם? זרת. למה? כי היא חמודה. מה עשיתם עד עכשיו בחופש?D: עבדתי והייתי ביומולדת של ידיד בים, ועבדתי אצל מי ליל הסדר? דודים. מצאת פעם את האפיקומן? ברור. שירו איתי ביחד. אחדדדד מי יודע? אחד, אני יודע[ת]!!! סתם לא. המ איזה אנציקלופדיה יש לכם ?[מה הקיצור של המילה הזאת לזזל?] בריטניקה חדשה לנוער. באיזה צבע הקלמר שלכם? בצבע טורקיז. והיומן?O: אדום! של מיקי מאוס.

Just TalTi

New member
שומנים שומנים

מה נשמע? מעולה, תודה :) באים למפגש ? בבבבבבארור מתכוננים לנטוש? אני אחשוב על זה אם כן,לכו #$%#$%!#. :O צריכים להיות ביחד [כמה דרמטי]. I'll go wherever you will go capara נכון שטלי חומד?
דיי נו תמשיכו מה לא?!!??!?!?!!$# מה לא?!?!!!!!!!!!@!#?! נכון שתביאו לי חיבוקע|חש|? בבבבבארור!!! נו,אז מה חדש? אוהו. ממחר מתחיל חופש ^^ מה שומעים עכשיו? Lifehouse - Blind הגבות שלכם מסודרות? נראה לי :) ושפם עשיתם? [כןכן גם בנים!] אכן כן. החיים קשים שעווה? כואף =\ סתם לא מה לא? צבע אהוב? שחור כחול ואדום כזה אוהבים שניצל תירס?מאוווווד מי שלא יקבל מקל בתחת סוטה איזה אצבע אהובה עליכם?אצבע משולשת
למה? שאלה מוזרה. זה לא ברור כאילו? מה עשיתם עד עכשיו בחופש?D: נושא כאוב :( כל יום קמתי ב-8 והלכתי לבצפר אצל מי ליל הסדר? פה. אבל זה לא ליל סדר. זה סתם ארוחה של משפחה מצאת פעם את האפיקומן?כשהייתי קטנה. ועד היום אני מחכה למתנה :( שירו איתי ביחד. אחדדדד מי יודע?אנייייייי!!!!!!!!!!11 סתם לא. כן? המ איזה אנציקלופדיה יש לכם ?[מה הקיצור של המילה הזאת לזזל?]אינציקלופד זה הקיצור, כאילו שאת לא יודעת באיזה צבע הקלמר שלכם? הרבה צבעים. הוא מגניב. הוא מהודו או משו. אני לא זוכרת מאיפה הוא הגיע אליי. אבל יש עליו פעמון!! טוב דיי והיומן?O:אין לי יומן. בעצם יש, של בצפר. בצבעי הקשת טוב נו די מסכנים. תודה על הרחמים
:X פסח שמח וזה תודההה גם לך!!
|לב@#$@#$|. |לב!@#!@#@#$!@#!@#!@#%#$%|

שנקניקיות או לא להיות../images/Emo98.gif../images/Emo163.gif

מה נשמע?לפנים באים למפגש ?שור ברור מתכוננים לנטוש?מסתברX: נו יש מפגש עם אנשים שאף פעם לא ראיתי;[ אבל אני בטח אחזור אחרי חמש דקותXD אם כן,לכו #$%#$%!#. רק איתך
צריכים להיות ביחד [כמה דרמטי].נכון נכון שטלי חומד?ברור
היא הבת שלי.. איך היא לא תצא חומד כמוני?
מה לא?!!??!?!?!!$#
כן באמת מה לא?!?! נכון שתביאו לי חיבוקע|חש|?אפילו חמישה
נו,אז מה חדש?כלום|: מה שומעים עכשיו?משו של מופע הארנבות של ד"ר קספר הגבות שלכם מסודרות?כמו תמיד
ושפם עשיתם? [כןכן גם בנים!]אמ. לא
שעווה?ברור. שלא. איה:( סתם לא צבע אהוב?ורוד-טורקיז אוהבים שניצל תירס?כן מי שלא יקבל מקל בתחתXD תביאי איזה אצבע אהובה עליכם?הזאת שעושים איתה זובי למה?מאותה הסיבה מה עשיתם עד עכשיו בחופש?D:כלום-__- אצל מי ליל הסדר?סבאסבתא כל המשפחה נו כזה מצאת פעם את האפיקומן?לא.|: שירו איתי ביחד. אחדדדד מי יודע?אני יודעע(ת) סתם לא.:| המ איזה אנציקלופדיה יש לכם ?[מה הקיצור של המילה הזאת לזזל?]לא דעת
באיזה צבע הקלמר שלכם?אפור עם שמות של להקות עליו והיומן?O:אמ. חיפושיות וכאלה. טוב נו די מסכנים.
:X פסח שמח וזה |לב@#$@#$|.
? כפרעליך
אני אוהבת אותך בטקה שלי

simple day1

New member
עונה!

מה נשמע? אחלה,קצת,לא משהו גרוע יש לי הרבה שיעורים לפסח באים למפגש ? כן נראה לי מתכוננים לנטוש? מה פתאום הפורום זה חיי! סתם לא... אם כן,לכו #$%#$%!#. צריכים להיות ביחד [כמה דרמטי]. נכון שטלי חומד? מי זה טלי.? מה לא?!!??!?!?!!$# נכון שתביאו לי חיבוקע|חש|?ברור! נו,אז מה חדש? שום דבר... מה שומעים עכשיו? בלינק 182 הגבות שלכם מסודרות? לא הרגע קמתי... ושפם עשיתם? [כןכן גם בנים!]אתמול שעווה? ברגלים...סתם לא צבע אהוב? כחול אוהבים שניצל תירס? כן אני צמחוני מי שלא יקבל מקל בתחת איזה אצבע אהובה עליכם? מה השאלות אלה? למה? מה עשיתם עד עכשיו בחופש?D:הלכתי לים למפגשים של פורמים לא זוכר... אצל מי ליל הסדר? אצלנו מצאת פעם את האפיקומן? הוא תמיד מתחת לשטיח שירו איתי ביחד. אחדדדד מי יודע? אף אחד לא יודע... סתם לא. המ איזה אנציקלופדיה יש לכם ?[מה הקיצור של המילה הזאת לזזל?] אניצקלופדיה אביב אני חושב באיזה צבע הקלמר שלכם?כחול והיומן?O: אין לי יומן!

Dorin555

New member
בטלקייי../images/Emo99.gif

יוצרת השאלון:בטל המאגניבה
כתבה אותו: בטל הקולית
ערכה:בטל הצדיקה@#$
תהנו חמודים שלי. מה נשמע?בסדר
באים למפגש ? כןכן
מתכוננים לנטוש?אמ.אולי קצת. אם כן,לכו #$%#$%!#. לאאא
צריכים להיות ביחד [כמה דרמטי]. אני מסכימה! נכון שטלי חומד? נכוןןן! לריסה
מה לא?!!??!?!?!!$# כןןן!!!!!!!!!11111 נכון שתביאו לי חיבוקע|חש|? ברור
נו,אז מה חדש? כלום><' מה שומעים עכשיו? Bowling For Soup - Summer Of 69.mp3 הגבות שלכם מסודרות? אני חושבת
ושפם עשיתם? [כןכן גם בנים!] נמנמ
שעווה?נמנמ
סתם לאנמנמנמ
צבע אהוב?תכלת אוהבים שניצל תירס? לא. מי שלא יקבל מקל בתחת לאלא
איזה אצבע אהובה עליכם?אצבע? למה?לאדעת
מה עשיתם עד עכשיו בחופש?D: חייתי. והסתובבתי. והשתעממתי. אצל מי ליל הסדר?השנה, דודים שלי. מצאת פעם את האפיקומן? חוחו כל שנה. אבל זה עצוב, כי כל שנה אחרי שאני מוצאתאותו מתנפלים עליי 20 בני דודים וחוטפים לי אותו!!!11 בכל מקרה כולם תמיד מקבלים מתנות
שירו איתי ביחד. אחדדדד מי יודע? שתיים מי יודע סתם לא. למה לא?
המ נמ איזה אנציקלופדיה יש לכם ?[מה הקיצור של המילה הזאת לזזל?] אביב באיזה צבע הקלמר שלכם? תכלת והיומן?O:אינלי יומן
טוב נו די מסכנים. :X פסח שמח וזה גמלך
|לב@#$@#$|.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

shaya23

New member
=]=] חג שמח..

מה נשמע? מצוין.. =] ואת?. באים למפגש ? לא.. מתכוננים לנטוש? כן.. אם כן,לכו #$%#$%!#. נו,אז מה חדש? יש לי אולסטאר תכלת... מה שומעים עכשיו? שומדבר.. הגבות שלכם מסודרות? כן.. ושפם עשיתם? [כןכן גם בנים!] אני לא צריכה.. שעווה? לא.. אלב זה כואב.. סתם לא- אז לא.. צבע אהוב? כחול וכתום אוהבים שניצל תירס? ברור.. מי שלא יקבל מקל בתחת איזה אצבע אהובה עליכם?
למה? ככה מה עשיתם עד עכשיו בחופש?D: כלום.. הייתי בחולון הייתי בתל אביב עם חברים באמונים ובמושב.. אצל מי ליל הסדר? אצלי בבית.. מצאת פעם את האפיקומן? כל שנה חח שירו איתי ביחד. אחדדדד מי יודע? אחד אני יודע!! סתם לא. אז לא.. שוב.. המ איזה אנציקלופדיה יש לכם ?[מה הקיצור של המילה הזאת לזזל?] לא יודעת ולא יודעת.. באיזה צבע הקלמר שלכם? גוונים של כחול.. אבל ציירתי על זה והיומן?O: אין לי..

בטלקאפ

New member
מתים עלייך בייב../images/Emo2.gif.

נו מה משעמם לי]: תהנו חמודים שלי. תנקס חומד מה נשמע?סבבי בבי באים למפגש ?בטח מתכוננים לנטוש?חסססססססססס. אם כן,לכו #$%#$%!#. צריכים להיות ביחד [כמה דרמטי]. אכן כן
נכון שטלי חומד?הכי חומד בעולם
מה לא?!!??!?!?!!$#תרגעי חומד,לא אמרתי לא
. נכון שתביאו לי חיבוקע|חש|?הא,המ. איך מבאים חיבוק לעצמך?
נו,אז מה חדש?הומ. מנקים לפסח וזה. מה שומעים עכשיו?מזה משנה
הגבות שלכם מסודרות?האמת חיבת לעשות]: הן מכוערות תחת. ושפם עשיתם? [כןכן גם בנים!]עזבו אותי שפם. הוא בסדר שעווה?יא מאן! סתם לא צבע אהוב?סגול דעעעע אוהבים שניצל תירס?בטח!!!!!!!!!!#@$#%$#&^$%^#$%
מי שלא יקבל מקל בתחת,אני בעד. איזה אצבע אהובה עליכם?הומ. את כולן אני אוהבת]: למה?כובע
. מה עשיתם עד עכשיו בחופש?D: סתם נו לא משו מיוחד אצל מי ליל הסדר?סבתיש|חש| מצאת פעם את האפיקומן?תמיד. שירו איתי ביחד. אחדדדד מי יודע? אנ'לא ידעת כלום עזביהי אותי
סתם לא. המ איזה אנציקלופדיה יש לכם ?[מה הקיצור של המילה הזאת לזזל?] אביב
. זה אנצ' זה טיפשע! באיזה צבע הקלמר שלכם? שחור פחם
. והיומן?O:חום קקי. הוהו משעמם.

eyaldar

New member
מיאו :X

מה נשמע? הכל סבבה אחותשלי מה איתך? באים למפגש ? בארור מתכוננים לנטוש? אהמ.. אם כן,לכו #$%#$%!#. לאן? =[ צריכים להיות ביחד [כמה דרמטי]. בטירוף. נכון שטלי חומד? כפרעלייה!!! מה לא?!!??!?!?!!$# מי אמר לא? =[ נכון שתביאו לי חיבוקע|חש|? בארור!! נו,אז מה חדש? הקש!, סתם כלום... מה שומעים עכשיו? The Offspring - Get it right הגבות שלכם מסודרות? לא ממש :X ושפם עשיתם? [כןכן גם בנים!] :X... שעווה? O.ם סתם לא צבע אהוב? שחור\ סגול כהה אוהבים שניצל תירס? לא ממש מי שלא יקבל מקל בתחת, שום מקל =[, לא מרשה! איזה אצבע אהובה עליכם? אממ אני לא מפלה אף אצבע ^^ למה? כי הזברה לובשת פיג'מה, נשבעלך, תשאלי אותה מה עשיתם עד עכשיו בחופש?D: כלוםכלוםכלוםכלוםמפגשכלוםכלוםכלום וגם קצת כלום אם לא אמרתי כבר.. אצל מי ליל הסדר? מצאת פעם את האפיקומן? לא =[ שירו איתי ביחד. אחדדדד מי יודע? שאלה טובה... סתם לא. המ איזה אנציקלופדיה יש לכם ?[מה הקיצור של המילה הזאת לזזל?] WTF XD, אביב הישנה.. באיזה צבע הקלמר שלכם? כתום! וישעליו צפרדע!! נשבעלך!!! והיומן?O: יומן? אינלי :\ מיאו

Rose131

New member
נמנמ../images/Emo29.gif

מה נשמע?נמ... ככה... באים למפגש ?כע מתכוננים לנטוש?הממ.. נקווה שלא
אם כן,לכו #$%#$%!#. צריכים להיות ביחד [כמה דרמטי]. נכון שטלי חומד?כע
מה לא?!!??!?!?!!$# נכון שתביאו לי חיבוקע|חש|?בטח^^ נו,אז מה חדש? כלום מה שומעים עכשיו? mutt- blink182 הגבות שלכם מסודרות?
ושפם עשיתם? [כןכן גם בנים!]
שעווה?
סתם לא צבע אהוב? נמ.. כחול.. שחור.. אדום.. לבן... אוהבים שניצל תירס?לא מי שלא יקבל מקל בתחתשיט איזה אצבע אהובה עליכם?האמצעית
למה?כי אפשר לעשות איתה תנועות מעליבות לאנשים מה עשיתם עד עכשיו בחופש?D: נמ. סבאסבתא. עבודה בהיסטוריה. אצל מי ליל הסדר? דודה מצאת פעם את האפיקומן? כע שירו איתי ביחד. אחדדדד מי יודע? סתם לא.
המ איזה אנציקלופדיה יש לכם ?[מה הקיצור של המילה הזאת לזזל?]הבריטניקה החדשה לנוער באיזה צבע הקלמר שלכם?כחול והיומן?O:נמ.. כחול איזה שאלון... אממ... מעניין

כעכעכע

מה נשמע? פצצות באים למפגש ? ברור מהה מתכוננים לנטוש? ברור......שלא
אם כן,לכו #$%#$%!#. זיבי צריכים להיות ביחד [כמה דרמטי]. כמובן נכון שטלי חומד?
מה לא?!!??!?!?!!$# תרגעי נכון שתביאו לי חיבוקע|חש|? 2 נו,אז מה חדש?
מה שומעים עכשיו? ברייקינג בנג'מין הגבות שלכם מסודרות? חח לא ושפם עשיתם? [כןכן גם בנים!] כה
שעווה? גם סתם לא צבע אהוב? כחול שחור אדום כתום אוהבים שניצל תירס? ברור. אני חי על זה מי שלא יקבל מקל בתחת.טוב איזה אצבע אהובה עליכם? קמיצה למה? כי ככה. היא לא זזה לבד
מה עשיתם עד עכשיו בחופש?D: כלום חח הייתי בטיול בנוער העובד עם חניכים אצל מי ליל הסדר? סבתוש מצאת פעם את האפיקומן? כן שירו איתי ביחד. אחדדדד מי יודע? אחד אנ ייודעעעעעעעע! סתם לא. אני לא יודע סתם לא. המ איזה אנציקלופדיה יש לכם ?[מה הקיצור של המילה הזאת לזזל?] אביב חדש באיזה צבע הקלמר שלכם? אין לי קלמר
והיומן?O: אין לי יומן
טוב נו די מסכנים. :X פסח שמח וזה גמלך! |לב@#$@#$|.

קרניjack

New member
../images/Emo221.gif איזה אייקון יפה

מה נשמע? טוב. באים למפגש ? אני לא באה לעזראלי בחופש:-"P מתכוננים לנטוש?- אם כן,לכו #$%#$%!#. צריכים להיות ביחד [כמה דרמטי]. נכון שטלי חומד?
מה לא?!!??!?!?!!$# נכון שתביאו לי חיבוקע|חש|?
נו,אז מה חדש? יבש מה שומעים עכשיו? כלום הגבות שלכם מסודרות? בארור אתמול עשיתי וכמעט קיבלתי כוויה בשפה בפעם השנייה
נוט. ושפם עשיתם? [כןכן גם בנים!] שעווה? סתם לא צבע אהוב? בורדו אוהבים שניצל תירס? שניצל ירקות יותר טעים! מי שלא יקבל מקל בתחת איזה אצבע אהובה עליכם? אמה למה? לכתוב? מה עשיתם עד עכשיו בחופש?D: כלום חח אצל מי ליל הסדר? פה אצלנו מצאת פעם את האפיקומן? כן, ורבתי על זה עם בן דוד שלי
שירו איתי ביחד. אחדדדד מי יודע? סתם לא. המ איזה אנציקלופדיה יש לכם ?[מה הקיצור של המילה הזאת לזזל?]אה? באיזה צבע הקלמר שלכם? קלמר ג'ינס והיומן?O: פסים יום טוב גם לך

Beautiful Scar

New member
אנייייי כמה זמן לא עניתי על שאלון

מה נשמע? מאאגניב גנבת שמות
באים למפגש ? אכן כן מתכוננים לנטוש? אתם הנטשנים אם כן,לכו #$%#$%!#. צריכים להיות ביחד [כמה דרמטי]. נכון שטלי חומד? אכן מה לא?!!??!?!?!!$# נכון שתביאו לי חיבוקע|חש|? אני מניחה שכן
נו,אז מה חדש? שמחזירים לי את האינטרנט אחרי פסח חעחע מה שומעים עכשיו? כלום לא נראה לי שלדוד שלי יש מוזיקה במחשב הזה הגבות שלכם מסודרות? לא א ני עושה אותן ביום ראשון
וזו שאלה גם לבנים? XD ושפם עשיתם? [כןכן גם בנים!] ביחד עם הגבות^^ שעווה? רק שעווה!! סתם לא צבע אהוב? כתום ושחור אוהבים שניצל תירס? לא זה משמין מי שלא יקבל מקל בתחת איזה אצבע אהובה עליכם? שלישית XD למה? ככה חח הרבה סיבות
נו רק 2 מה עשיתם עד עכשיו בחופש?D: האמממממ כלום חחח אצל מי ליל הסדר? אצל סבתא שלי מצאת פעם את האפיקומן? ברור והדוד שלי עוד חייב לי 10 שקל!!!
שירו איתי ביחד. אחדדדד מי יודע? אה? אלוהנו?
סתם לא. חחחח המ איזה אנציקלופדיה יש לכם ?[מה הקיצור של המילה הזאת לזזל?] [אנצ'] האממ של הנוער מאיפה לי באיזה צבע הקלמר שלכם? ג'ינס והיומן?O: של LEE אפור טוב נו די מסכנים. :X בה ביי

למעלה