אתם מתים בלי זה

אתם מתים בלי זה

כינוי: גיל: מזל: צבע עיניים: צבע שיער: אורך שיער: גובה: כיתה: דברים אהובים- צבע: סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק וכו'): נעל: מכונית: עיר: מאכל: שתיה: מספר: סרט: סדרה: תוכנית ריאלטי: שיר: זמר: זמרת: להקה: שחקן: שחקנית: האדם האחרון ש...- נישקת: חיבקת: צחק ממשהו שאמר: התקשר אלייך: שלח לך הודעה: שלחת לו הודעה: התכתב איתך אונליין: המליץ לך על שיר שאהבת: ראית איתו סרט: ישן במיטה שלך: עזרת לו במבחן: הפעם האחרונה ש...- התנשקת: חיבקת מישהו: צחקת: בכית: התכתבת בSMSים: התכתבת אונליין: שמעת שירים: ראית סרט: ישנת עם מישהו: טיילת בגשם: אכלת: עשית מבחן: עשית קומזיץ: עזרת לחלש ממך: פגשת בן אדם שאתה לא מחבב: אסוציאציות- ים: גשם: יפה: פלאפון: דתיים: כלב: כחול: כוֹס: צעיף: שמיים: זה או זה: איסי/מסן: פלאפון/טלפון: טלויזיה/מחשב: לשמוע שירים/לראות טלויזיה: בריכה/ים: קיץ/חורף: תפוז/נענע: ים בחורף/ים בקיץ: אח קטן/גדול:

ל א ק י

New member
``

כינוי: גיל: 17 מזל: אריה צבע עיניים: שחור צבע שיער: שחור אורך שיער: עד אחרי הצלעות המוזרות האלה בגב גובה: 169 כיתה: ז דברים אהובים- צבע: תכלת סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק וכו'): חלק נעל: אחותך מכונית: ג'יפ יפה כזה עיר: לאיודעת מאכל: בשר \ אורז שתיה: מים עם ויטמינציק מספר: 13 סרט: לאיודעת סדרה: יריחו רולז :[ תוכנית ריאלטי: שיר: זמר: ירון אחר! זמרת: להקה: sum 41 שחקן: שחקנית: האדם האחרון ש...- נישקת: נתי חיבקת: נתי צחק ממשהו שאמר: אלעד התקשר אלייך: אבא שלח לך הודעה: מרינה שלחת לו הודעה: נתי התכתב איתך אונליין: נתי המליץ לך על שיר שאהבת: שראל בטח ראית איתו סרט: נתי ישן במיטה שלך: אני עזרת לו במבחן: לאיודעת :[ הפעם האחרונה ש...- התנשקת: לפני יומיים וגם זה עילג כי אני חולה
חיבקת מישהו: לפני יומיים :< צחקת: לפני כמה דקות בטח בכית: מזמן התכתבת בSMSים: היום בשיעור פיזיקה :[ התכתבת אונליין: 2 דקות ככה שמעת שירים: באוטובוס בדרך הביתה ראית סרט: לאיודעת שישי בטח ישנת עם מישהו: בין שישי לשבת טיילת בגשם: איכס אכלת: הרגע עשית מבחן: היום עשית קומזיץ: מזמן עזרת לחלש ממך: מידי יום כששואלים אותי משהו :[ פגשת בן אדם שאתה לא מחבב: מידי יום אסוציאציות- ים: נתי גשם: איכס יפה: נתי פלאפון: משעמם דתיים: שרון כלב: שוקי כחול: כהה כוֹס: זכוכית צעיף: שחור שמיים: כחולים זה או זה: איסי/מסן: מסן פלאפון/טלפון: פלאפון טלויזיה/מחשב: מחשב לשמוע שירים/לראות טלויזיה: טלוויזיה בריכה/ים: ים קיץ/חורף: קיץ תפוז/נענע: נענע ים בחורף/ים בקיץ: קיץ אח קטן/גדול: קטן

The Damned

New member
עזבי קראתי את השאלון לא נכון:<

חשבתי שיש לך ג'יפ וזה לא נראה לי הגיוני*-)

little WhiSper

New member
מט

כינוי: גיל:17.10 מזל:גדי צבע עיניים: חום צבע שיער: חום אורך שיער: בינוני גובה:נמוך
כיתה: יב' 2 שליטע דברים אהובים- צבע: כחול ושחור סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק וכו'): חלק בד"כ נעל: וואנס, אולסטאר מכונית: עיר: תל אביב מאכל: שתיה: קוקהקולה, אייסקפה, שוקו מספר: סרט: סדרה: חברים תוכנית ריאלטי: שיר: זמר: אביבגפן, עברילידר זמרת: להקה: היהודים, HIM, אוונסנס, לינקין פארק ועוד שחקן: שחקנית: האדם האחרון ש...- נישקת:חברה חיבקת:אמא צחק ממשהו שאמר: חברה התקשר אלייך:אמא שלח לך הודעה:אמא שלחת לו הודעה:חברה התכתב איתך אונליין:בתדודה כפרעליה המליץ לך על שיר שאהבת: סאם ראית איתו סרט:בנות ישן במיטה שלך:=\ עזרת לו במבחן: הפעם האחרונה ש...- התנשקת: חיבקת מישהו: היום בצהריים צחקת:היום בצהריים בכית: מתישהו השבוע... התכתבת בSMSים:אתמול התכתבת אונליין:קודם שמעת שירים:אתמול בלילה ראית סרט:אתמול בלילה ישנת עם מישהו: טיילת בגשם:כשהיה גשם
אכלת:היום בצהריים עשית מבחן:יומשני עשית קומזיץ: עזרת לחלש ממך: פגשת בן אדם שאתה לא מחבב: כל יום אסוציאציות- ים:שקיעה גשם:הרגשה טובה יפה:ה פלאפון:פלא' שלי דתיים:קיבוצניקים כלב: כחול:עמוק, שמיים כוֹס:כחולה צעיף:חמים שמיים:גבוהים זה או זה: איסי/מסן:גם וגם פלאפון/טלפון: פלאפון טלויזיה/מחשב:גם וגם לשמוע שירים/לראות טלויזיה: גם וגם=\ בריכה/ים: בריכה קיץ/חורף:חורף תפוז/נענע:תפוזונה ים בחורף/ים בקיץ:ים בחורף אח קטן/גדול:גדול

The Damned

New member
כמה זמן לא השתמשתי במדגישומטיק

כינוי: The Damned, לחבק ולעזוב [?] גיל: 17 מזל: בתולה צבע עיניים: חום צבע שיער: כנ"ל אורך שיער: ארוך (עד המותניים בערך) גובה: 1.65 בערך כיתה: י"ב3 דברים אהובים- צבע: שחורכחולסגול סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק וכו'): חלקרש נעל: מגפי עור מכונית: לא יודעת, שלא תהיה לבנה ושיהיה לה זנב עיר: חיפה? מאכל: וואי בא לי בורקס פיצה
שתיה: מים
מספר: אני אף פעם לא אוהבת מספרים. אף פעם. סרט: "הציפורים" של היצ'קוק, "ספרות זולה" של טרנטינו סדרה: הש"ש אנערף:< תוכנית ריאלטי: לא רואה טלוויזיה נו די שיר: ווא מלא. כרגע זה Disease של מאצ'בוקס 20 זמר: ירמי קפלן
זמרת: אלניס~מישל~כריסטינה~שירי להקה: מלאאא. איפה הילד? שחקן: ברוס וויליס, שיחיה שחקנית: אממ ניקול קידמן אומשו האדם האחרון ש...- נישקת: אמא חיבקת: אמא צחק ממשהו שאמר: מה התקשר אלייך: אבלין שלח לך הודעה: גיא דימו שלחת לו הודעה: גיא דימו התכתב איתך אונליין: שמול המליץ לך על שיר שאהבת: אין לי מושג.. ניצן אולי? ראית איתו סרט: כל מי שהיה בארוחת ערב של שישי שעבר, היה ארמגדון בטלוויזיה ברקע ישן במיטה שלך: איתמר-_- עזרת לו במבחן: עדי? הפעם האחרונה ש...- התנשקת: חודש ומשהו חיבקת מישהו: היום בבוקר צחקת: אתמול אולי בכית: יום שני או שלישי התכתבת בSMSים: אתמול בלילה התכתבת אונליין: עכשיו שמעת שירים: בדרך חזרה הביתה הבוקר ראית סרט: אתמול, שיעור קולנוע [תלמה ולואיז
] ישנת עם מישהו: חודש ומשהו טיילת בגשם: פויה מעולם לא אכלת: אתמול עשית מבחן: אתמול [אנגלית] עשית קומזיץ: יסודי אנערף מה עזרת לחלש ממך: מדי יום, מה! פגשת בן אדם שאתה לא מחבב: אתמול (שבעה, מה לעשות) אסוציאציות- ים: כחול גשם: רטוב יפה: כריסטינה פלאפון: מאוהב דתיים: אילן כלב: חמודי כחול: כהה כוֹס: מים צעיף: צבע שמיים: עננים זה או זה: איסי/מסן: מסן פלאפון/טלפון: תלוי (פלאפון, נראהלי) טלויזיה/מחשב: שוב תלוי, אבל מחשב נראהלי לשמוע שירים/לראות טלויזיה: שירים בריכה/ים: לא נוגעת במים של אף אחד מהם, אז ים - זה יפה לפחות קיץ/חורף: קיץ תפוז/נענע: תפוז ים בחורף/ים בקיץ: ים בקיץ אח קטן/גדול: אחות גדולה

עופריקי

New member
נכון

כינוי: עופריקי [?] גיל: 16 וחצי מזל: שור
צבע עיניים: חום כהה צבע שיער: חום כהה (בקרוב בהיר
) אורך שיער: עד אחרי הכתפיים קצת (וזנב
) גובה: 1.53 כיתה: יא"6
דברים אהובים- צבע: צהוב
סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק וכו'): גלי נעל: ואנס\אולסטאר\שפיץ
מכונית: אודיTT צהובה גג נפתח ככה;[ (או קאדילק שחורה. או הונדה סיביק שחורה) עיר: אשקלון=] מאכל: שקשוקה של אמא
שתיה: מים מספר: 3 סרט: ארמגדון
סדרה: חברים תוכנית ריאלטי: החייים ע"פ Y שיר: אריק ברמן- מה עוד ביקשת זמר: אריק ברמן זמרת: אמי לי (מאוונסנס
) להקה: וויטין טמפטיישן, אוונסנס\ סינרגיה שחקן: ג'וני דפ שחקנית: רייצ'ל מחברים (נו איך קוראים להO_O ) האדם האחרון ש...- נישקת: סיוון חיבקת: אבא צחק ממשהו שאמר: אבא התקשר אלייך: טל שלח לך הודעה: טל שלחת לו הודעה: טל התכתב איתך אונליין: בן המליץ לך על שיר שאהבת: סיוון בטח ראית איתו סרט: טל (מחיר הבגידה- סרט טוב
) ישן במיטה שלך: אף אחד לא ישן במיטה שלי חוץ ממני(H) עזרת לו במבחן: אם כבר, הם עוזרים לי. הפעם האחרונה ש...- התנשקת: אתמול;[ חיבקת מישהו: מקודם צחקת: מקודם (אותו מיקודם) בכית: לא יודעת:| התכתבת בSMSים: עכשיו התכתבת אונליין: עכשיו שמעת שירים: עכשיו (Do It With Madonna
) ראית סרט: שישי ישנת עם מישהו: לא יודעת:| טיילת בגשם: ליפני איזה חודש ככה היה גשם ממש חזק ודיברתי באותו זמן עם רע בפלא. אבל זה לא היה בכוונהD: אכלת: עכשיו (סופגניה עם ריבה
) עשית מבחן: אתמולO_O עשית קומזיץ: אוווו לאידעת. רע עושה היום עזרת לחלש ממך: אתמול עזרתי למישהו להוציא פחית מהמכונה;[ פגשת בן אדם שאתה לא מחבב: בכל יום..=] אסוציאציות- ים: שמים גשם: טיפות (ללכת בין הטיפות
) יפה: הונדה סיביק פלאפון: עוד לילה עבר להלהלה (הצלצול שלי
) דתיים: איכס O_________O כלב: פקינז
כחול: שמיכה
כוֹס: כחולה (אהאאאא עברי לידר
) צעיף: חונק שמיים: מים זה או זה: איסי/מסן: מסן פלאפון/טלפון: פלא טלויזיה/מחשב: מחשב לשמוע שירים/לראות טלויזיה: לראות טלויזיה (אפשר לראות קליפים(H)) בריכה/ים: בריכה קיץ/חורף: קיץ תפוז/נענע: תפוז ים בחורף/ים בקיץ: ים בקיץ אח קטן/גדול: גדול (אני לא יודעת מה זה אח קטן>< )

Innocence Lost

New member
צק

כינוי:אני אף פעם לא עונה על השאלה הזאת אבל הפעם אנסה, משעמם לי מידי. הרלוונטים: ספ, ספה, סיפוש, ספ ספ, ספושיתה, יפוש, יפושית, יפושיתה [D:], סיפי, סיפה, עמי גיל:17 וחצי מזל:שור צבע עיניים:חוםכהה צבע שיער:חוםכהה אורך שיער:גב תחתון? [אבל רק עם פן. הוא מתכווץ] גובה:158 כיתה:יב1 דברים אהובים- צבע:לא יודעת. סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק וכו'):חלק? נעל:אולסטאר? לא יודעת, כאלה מכונית:לא מביהנ במכוניות עיר:ת"א? מאכל:סיני שתיה:נס, נסטי מספר:לא בקטע של מספרים סרט:שמש נצחית בראש צלול סדרה:השמינייה? מה, זו עונה בתזונה תוכנית ריאלטי:נולד לרקוד זה ריאלטי? שיר:יש המון זמר:אביב? זמרת:לא יודעת להקה:יש המון שחקן:לא יודעת שחקנית:לא יודעת האדם האחרון ש...- נישקת:ניר חיבקת:יערה צחק ממשהו שאמר:נוי? התקשר אלייך:אור שלח לך הודעה:סלקום? שלחת לו הודעה:קרן התכתב איתך אונליין:הילה המליץ לך על שיר שאהבת:לא יודעת ראית איתו סרט:נוי ישן במיטה שלך:קרן? עזרת לו במבחן:לא יודעת הפעם האחרונה ש...- התנשקת:לפני שבועיים חיבקת מישהו:אתמול? צחקת:היום בכית:אתמול התכתבת בSMSים:נראה לי שלשום התכתבת אונליין:עכשיו שמעת שירים:לפני עשר דקות ראית סרט:היום, אבל חצי ישנת עם מישהו:שלשום טיילת בגשם:לא קרה השנה אכלת:לפני שעה ומשהו? עשית מבחן:יום שני עשית קומזיץ:ל"ג בעומר עזרת לחלש ממך:לא יודעת פגשת בן אדם שאתה לא מחבב:קורה אסוציאציות- ים:מרכז ימי גשם:אפור יפה:ורוד פלאפון:כוכב דתיים:אופיום כלב:קוסטה כחול:ים כוֹס:זכוכית צעיף:סריגה שמיים:חופש זה או זה: איסי/מסן:מסן פלאפון/טלפון:לשיחות ארוכות טלפון. פלאפון טוב לסמסים וכאלה טלויזיה/מחשב:תלוי מתי ומה לשמוע שירים/לראות טלויזיה:לרוב לשמוע שירים בריכה/ים:ים קיץ/חורף:לא יודעת תפוז/נענע:תפוז? ים בחורף/ים בקיץ:גם וגם אח קטן/גדול:גדול?

../images/Emo98.gif

כינוי: לולי, לולו, לולה, הילוּ גיל: 18 מזל: שור צבע עיניים: ירוק צבע שיער: חום כהה אורך שיער: כמעט עד אמצע הגב גובה: 160 כיתה: י"ב דברים אהובים- צבע: כחול וגווניו סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק וכו'): חלק נעל: אולסטאר מכונית:
עיר: טבריה היפה D: מאכל: פיצה/שניצל תירס שתיה: קולה מספר: מ סרט: שמש נצחית בראש צלול, שלוש עשרה סדרה: המון נו ;( תוכנית ריאלטי: סופר נני
, פרויקט Y שיר: המון זמר: אביבו'ש זמרת: אבריל, דנה עדיני להקה: מוניקה סקס, אוונסנס, ג'קס מנקיין שחקן: אשטון שחקנית: ריצ'ל בילסון, איבן ריצ'ל ווד האדם האחרון ש...- נישקת: דימה חיבקת: דימה צחק ממשהו שאמר: ^ חח התקשר אלייך: אלין שלח לך הודעה: דימה שלחת לו הודעה: ^ התכתב איתך אונליין: סיפו'ש המליץ לך על שיר שאהבת: דימה ראית איתו סרט: דימ ומקס ישן במיטה שלך: דימה עזרת לו במבחן: סיפו'ש הפעם האחרונה ש...- התנשקת: היום חיבקת מישהו: היום צחקת: ^ בכית: מזמן התכתבת בSMSים: אתמול התכתבת אונליין: ברגעים אלו עם סיפו'ש שמעת שירים: ברגעים אלו ראית סרט: הלילה ישנת עם מישהו: ^ טיילת בגשם: 4 שבועות ככה אכלת: בבוקר-צהריים עשית מבחן: אנסין באנגלית בחמישי עשית קומזיץ: לג בעומר D: עזרת לחלש ממך: אני עוזרת לאחי בשיעורים, תמיד! פגשת בן אדם שאתה לא מחבב: יום רביעי אסוציאציות- ים: צופי ים גשם: מטריה יפה: דימה O: פלאפון: איה דתיים: כובע כלב: עצם O: כחול: עין כוֹס: קפה! צעיף: אדום שמיים: עננים זה או זה: איסי/מסן: שניהם פלאפון/טלפון: פלא טלויזיה/מחשב: תלוי לשמוע שירים/לראות טלויזיה: ^ בריכה/ים: ים קיץ/חורף: חורף תפוז/נענע: תפוז ים בחורף/ים בקיץ: שניהם נו אח קטן/גדול: לאיודעת

מושו 21

New member
כמו החקירות של השב"כ ../images/Emo163.gif../images/Emo93.gif

כינוי: מושו 21 גיל: 22 עוד מעט מזל: בתולה צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור אורך שיער: היום ארוך - מחר קצר יותר גובה: 1.86 מ' כיתה: עובר עוד שבועיים מחובה לקבע דברים אהובים- צבע: צהוב סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק וכו'): חלק
נעל: קרוקס
מכונית: הונדה אקורד 2006 עיר: סביון מאכל:פופקורן שתיה: קולה מספר: 23 סרט: איילנד (היה אתמול
) סדרה: אי-שם תוכנית ריאלטי: שום דבר כזה - מזוייף מדי שיר: שאני שומע עכשיו - DUM DIDDLY של בלק הייד פיס זמר: בלק הייד פיס זמרת: זאתי מהבלק הייד פיס - פרגי
להקה: רד הוט צ'ילי פפרס או קולדפליי שחקן: ג'ים קארי שחקנית: זאתי ששיחקה אתמול באיילנד - הבלונדה הזאת האדם האחרון ש...- נישקת: החברה חיבקת:החברה צחק ממשהו שאמרת: אחותי בנפש מור התקשר אלייך: החברה
שלח לך הודעה: החברים לבוא לשחק כדורסל שלחת לו הודעה: החברים - שאני לא בא כי אין לי כוח התכתב איתך אונליין: מור המליץ לך על שיר שאהבת: מור ראית איתו סרט: החברה ישן במיטה שלך: החברה (של אחי
כשהייתי תורן בבסיס) עזרת לו במבחן: ?? הפעם האחרונה ש...- התנשקת: התמול חיבקת מישהו: אתמול צחקת: אתמול ראיתי סרט "רק ידידים" בכית: לא זוכר התכתבת בSMSים: לפני שעה התכתבת אונליין: היום לפני 5 דקות שמעת שירים: עכשיו ראית סרט: אתמול בערב ישנת עם מישהו: שלשום טיילת בגשם: אין גשם בב"ש אכלת: ביסלי הרגע עשית מבחן: ?? לפני 3 וקצת שנים ? עשית קומזיץ: שנה שעברה בל"ג בעומר עזרת לחלש ממך: אתמול באוטובוס קמתי לאיש זקן - נחשב ? פגשת בן אדם שאתה לא מחבב: אתמול באוטובוס יווווו איזה אחד שאני מזה לא אוהב אסוציאציות- ים: מדוזה ! גשם: דלקת ריאות יפה: השחקנית מאתמול מהסרט "איילנד"
פלאפון: קרינה דתיים: כיפה כלב: נובח אינו נושך כחול: סרט כוֹס: ערק אשכוליות אם אפשר צעיף: מגרד בצוואר שמיים: עננים זה או זה: איסי/מסן: בזמן האחרון יותר מסן פלאפון/טלפון: בזמן האחרון יותר טלפון טלויזיה/מחשב: מחשב כמובן לשמוע שירים/לראות טלויזיה: גם וגם בו זמנית בריכה/ים: בריכה כמובן קיץ/חורף: חורף כמובן ! תפוז/נענע: תפוז כמובן ים בחורף/ים בקיץ: בכלל לא אח קטן/גדול: אח קטן כמובן

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifחהחהח D:

אני סתם ילדה לא קשורה שמשעמם לה בחיים,תתעלמו
כינוי:קאסי.זה לא ממש כינויי זה השם שלי ._. גיל:14 מזל:מאזניים צבע עיניים:ירוק-כחול צבע שיער:בלונד-חום. אורך שיער:קצת יותר מהכתפיים דברים אהובים- צבע:ירוק,שחור. סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק וכו'):חלק נעל:אולסטאר,ואנס. מכונית:-- עיר:מוסקבה :| מאכל:סושי שתיה:קולה מספר:5 סרט:כל דבר מפחיד :} סדרה:-- תוכנית ריאלטי:-- שיר:[יש לי מלא]-- זמר:-- זמרת:קלי קלארקסון. להקה:אוח.יש כ"כ הרבה...אממ העיקריות הן MCR,פאניק,ופוב. שחקן:-- שחקנית:ג'ניפר אניסטון. האדם האחרון ש...- נישקת:אמא? ._." חיבקת:אירה,ניחמה אותי על זה שאני הולכת למנהל. צחק ממשהו שאמר:דין? התקשר אלייך:אממ....אמא. שלח לך הודעה:דין. שלחת לו הודעה:דין. התכתב איתך אונליין:דין[הכל יהיה פה דין?>,<] המליץ לך על שיר שאהבת:אליאס. ראית איתו סרט:ליזה. ישן במיטה שלך:אמא._. עזרת לו במבחן:אוקסנה :} הפעם האחרונה ש...- התנשקת:-- חיבקת מישהו:היום. צחקת:היום בכית:לפני כמה ימים. התכתבת בSMSים:-- התכתבת אונליין:עכשיו,הרגע. שמעת שירים:עכשיו,הרגע ראית סרט:אתמול? ישנת עם מישהו:אתמול. טיילת בגשם:אתמול אכלת:לפני שעה בערך. עשית מבחן:לפני כמה ימים. עשית קומזיץ:אה? עזרת לחלש ממך:לא זכור לי. פגשת בן אדם שאתה לא מחבב:אתמול אסוציאציות- ים:ישראל גשם:יער יפה:פרח. פלאפון:הדברים האלה,אקססוריז לפלאפונים XD דתיים:הסמיילי הדתי של דין שנתקע כל שנייה במילים >,< כלב:צ'יפה כחול:סוניה כוֹס:הכוס של אמא שלי
צעיף:אדום-שחור עם גולגולת. שמיים:ציפורים זה או זה: איסי/מסן:מסן פלאפון/טלפון:פלאפון טלויזיה/מחשב:מחשב לשמוע שירים/לראות טלויזיה:שירים בריכה/ים:בריכה קיץ/חורף:חורף תפוז/נענע:תפוז ים בחורף/ים בקיץ:קיץ אח קטן/גדול:גדול

עוד 12 יום לתולעת!!!

כינוי:שותה שוקו עם אלוהים גיל:19 מזל:מאזניים צבע עיניים:כחול צבע שיער:בלונד אורך שיער:קצר קצר גובה:181 כיתה:צבא
דברים אהובים- צבע:אין סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק וכו'):לבנות- גלי/חלק, לבנים קצוץ נעל:הרים מכונית:וולוו s80 עיר:ירושליים מאכל:תאכלס בשר שתיה:בירה מספר:אין סרט:חומות של תקווה סדרה:חברים/סיינפלד תוכנית ריאלטי:אין שיר:הרבה זמר:כנל זמרת:אין להקה:פינק פלויד שחקן:הרבה שחקנית:כנל האדם האחרון ש...- נישקת:לא עקרוני חיבקת:כנל צחק ממשהו שאמר:כנל התקשר אלייך:חבר שלח לך הודעה:לא זוכר שלחת לו הודעה:אמא התכתב איתך אונליין:לא זוכר המליץ לך על שיר שאהבת:הממ ראית איתו סרט:לא זוכר ישן במיטה שלך:אף אחד עזרת לו במבחן:מהקורס הפעם האחרונה ש...- התנשקת:הרבה זמן חיבקת מישהו:הבוקר צחקת:הבוקר בכית:הרבה זמן התכתבת בSMSים:הבוקר התכתבת אונליין:הרבה זמן שמעת שירים:לפני שעה ראית סרט:הרבה זמן ישנת עם מישהו:הממ טיילת בגשם:בבסיס אכלת:דקה עשית מבחן:השבוע עשית קומזיץ: לד בעומר עזרת לחלש ממך:בקורס פגשת בן אדם שאתה לא מחבב:הממ אסוציאציות- ים:שיזוף גשם:קור יפה:אני פלאפון:מכשיר דתיים:מגניבים כלב:חתול כחול:ים כוֹס:קפה צעיף:כובע שמיים:עננים זה או זה: איסי/מסן:מסן פלאפון/טלפון:פלא טלויזיה/מחשב:טלוויזיה לשמוע שירים/לראות טלויזיה:שירים בריכה/ים:ים קיץ/חורף:חורף תפוז/נענע:תפוז ים בחורף/ים בקיץ:חורף אח קטן/גדול:קטן

Young MC

New member
../images/Emo198.gif

כינוי: גיל: 19 מזל: בתולה צבע עיניים: חום צבע שיער: שטני כזה אורך שיער: קצר גובה: 170 בלחץ כיתה: דברים אהובים- צבע: אדום סוג שיער (מתולתל/גלי/חלק וכו'): חלק ארוך! נעל: הממ מכונית: עיר: ירושלים מאכל: חומוס שתיה: קולה מספר: סרט: ונילה סקיי סדרה: יש את הסדרה הזאת בAXN, מי רוצה להיות גיבור על, מצחיק תחת! גם סמולוויל אחלה תוכנית ריאלטי:
שיר: אהוב אותי בכפות ידיך! זמר: איןליכח זמרת: נלך על שרון קרלן להקה: ד"ר קספר! שחקן: אני שחקנית: האדם האחרון ש...- נישקת: את עצמי חיבקת: אממ, מישהו מהבסיס שהוא השתחרר! צחק ממשהו שאמר: התקשר אלייך: דור
שלח לך הודעה: רגע נבדוק.. סלקום שולחים לי מלא הודעות, אבל לפניהם דור שלח לי! הוא אמר שמישהו מהאוטובוס מפחידה אותו שלחת לו הודעה: יהוה התכתב איתך אונליין: המליץ לך על שיר שאהבת: ראית איתו סרט: די! ישן במיטה שלך: עזרת לו במבחן: הפעם האחרונה ש...- התנשקת: חיבקת מישהו: צחקת: בכית: התכתבת בSMSים: התכתבת אונליין: שמעת שירים: ראית סרט: ישנת עם מישהו: טיילת בגשם: אכלת: עשית מבחן: עשית קומזיץ: עזרת לחלש ממך: פגשת בן אדם שאתה לא מחבב: אסוציאציות- ים: גשם: יפה: פלאפון: דתיים: כלב: כחול: כוֹס: צעיף: שמיים: זה או זה: איסי/מסן: פלאפון/טלפון: טלויזיה/מחשב: לשמוע שירים/לראות טלויזיה: בריכה/ים: קיץ/חורף: תפוז/נענע: ים בחורף/ים בקיץ: אח קטן/גדול: הודגש באמצעות מדגישומטיק

n u t

New member
מי רוצה להיות גיבור על

הסדרה הכי מטומטמת שנוצרה אי פעם
ועוד הם כולם שם כאלה רציניים...

למעלה