אתם מקרה אבוד אתם...

אתם מקרה אבוד אתם...

טוב, אז רציתם אוגוסט- שיהיה אוגוסט. עכשיו תתחילו לשפוך תאריכים שאתם לא יכולים להיפגש בהם [מחנה קיץ/חו"ל/גמר כוכב נולד
וכו']. ואיפה כל אנשות הפינות למיניהן שיחיו את הפורום?! [אההמ שיר
]

אל תדאגי......

אנחנו מקרה אבוד כי אנחנו הרבה אנשים (או שזה רק נראה ככה....) מבחינתי עדיף שזה יהיה באחד מימי השלישי של חודש אוגוסט..... דרך אגב, ב2/8 יש לי יום הולדת.... ועוד משהו.....סיימתי סופית את חלקי במערכת החינוך של ישראל...אתמול היתה לי מסיבת סיום!!!!!!!!!!!!!והיה הכי כיף בעולם....

pishkashit

New member
../images/Emo27.gif

אל תצחקי על גמר כוכב נולד
ושכחת בסוגריים את ורסאנו..
והאמ.. נראה לי שזה יהיה בסדר בכל תאריך, רק שאני אדע ממנו כמה שיותר מוקדם. עד כאן אני.
ד"א מה עם האוסקר וזה?

A N I g M A

New member
7-11 אני בצפון.

ואני כנראה בהופעות (שלי כאילו) באוגוסט ויהיו חזרות, אז תקבעו תאריך וזה.

הייתי במחנ"ק וזה :)

היה כיף! אני שמיניסטית!!! אמאל'ה הרגע הזה הגיע! :) אממממ עכשיו אני יעיר קצת עם הפינות וכל זה.. אתמול חזרתי ישר למקלחת, לאוכל וישר למיטה :) ובעיקרון, זה עדיין לא סגור אבל כנראה שאני לא כאן כל השבוע הראשון של אוגוסט.. מבחינתי אפשרי אח"כ, תקבעו תאריך ואני אראה אם אני יכולה.. אני אצטרך אותו גם הרבה מראש כדי לא להגיש משמרת בעבודה וזה... קיצר התגעגעתי

המממ אוגוסט בואו נראה

1-13 באוגוסט אני במחנה אימונים ליד עזה 14-31 לאוגוסט אניבעזה הממממ כנראה שאוגוסט לא מתאים לי

תקשיבו

אני מסתכלת על זה מהצד (כי אני לא אבוא) ותקשיבו- זה בחיים לא ילך ככה!!! אין מצב כזה שכולם יכולים באותו תאריך, אז פשוט תקבעו!!!!!! (כמובן, שהרב יוכלו...)

hodayoyo

New member
אני לא מתכננת מראש...../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

תמצאו תאריך ועם המזל שלי זה יפול על תאריך שאני לא אוכל בו, אבל נו...

למעלה