אתם מפחדים! ! !

אתם מפחדים! ! !

שני העובדים בשכר אני כותב וקדימה ישראל המגיב הסדרתי.. למה אתם כל הזמן יורדים על ביבי והליכוד ? קדימה בירידה .. ושמאלמרט בלחץ.. ואתם העובדים המסורים בעיקבתו..

../images/Emo24.gif תודה על המחמאה.

זה מחמם את ליבי לדעת כי הגעתי לרמה של כותב בשכר. זו המחמאה הכי טובה שקיבלתי הערב. ובנינו מה אתה מציע? שנשתוק? למה אתה כותב פה ? כולנו אוהבים את המדינה ולכן חשוב לנו להשפיע. אני מוכן להתערב שיש לך פי 2 בערך הודעות ממני בפורומים השונים. לא תשמע אותי צועק וזועק כי אתה עובד בשכר. יש לי תחושה שאתה קצת נלחץ מהעובדות, מה קרה מפחד?

לא היתי משלם כסף על ההודעה הזאת..

אני בקושי יש לי זמן להכנס לפורום ובטח לכתוב הודעות ארוכות. מה זה עושה למען המדינה ? כל ההודעות שלך בחסות אולמרט.. אין לי זמן לקרוא את השטוית שלך ושל הליצן השני אני כותב.. שניכם כותבים למען הכסף. הלואי עלי..

אז זו הסיבה שאתה תומך האיחוד...

אתה פשוט לא קורא שום רעיון או מאמר אחר מלבד שטיפת המח של האיחוד. קח לך פסק זמן תעיין קצת בנאמר ובנכתב, ואוליי תצטרף להולכים קדימה.

מי אמר לך ?

שאני מצביע האיחוד ? תזהר בדברך. ואני חוזר ואומר אין לי זמן להסתכל בכל ההבטחות של כל הליצנים.. ונסים באימרה. לפני הבחירות הקירות מדברות אליך אחרי הבחירות אתה מדבר אל הקירות... אתה והליצן אני כותב תעלמו..

לליצן אני כותב וסגנו קדימה ישראל..

יש לך פורום משלך כשמך כן אתה . אני כותב ומגיב לעצמך.. אולי גם אני יכול לקבל מזה כסף?

היי דוויד, הכי טוב שתשתוק.

תגיד דויד הכי טוב עשית כבר ביטוח? לא תראה אני שואל כי יש הפורום כל מיני שמות אד-אוק, ככה לצורך הכתיבה אתה יודע, בעצם אתה לא יודע... יש לי תחושה שאתה מסתובב גם בחיים הפרטיים עם השם דויד (הכי טוב) אגנסאו. בנינו עם שם כזה כדאי שתבטח את עצמך כי רחוק לא תגיע.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif דויד הכי טוב...

זה לא כסף זה מספר טלפון. 296004540

למעלה