אתם מכירים את התמונה הזאת... (אגב יש לי אובסייה להתחיל משפט בכותרת ולסיים אותו בהודעה- סורי!)
ב ב נ נ י New member 19/3/03 #1 אתם מכירים את התמונה הזאת... (אגב יש לי אובסייה להתחיל משפט בכותרת ולסיים אותו בהודעה- סורי!)
ב ב נ נ י New member 19/3/03 #3 כןן... חיפשתי כל מיני דברים במחשב...פתאום אני רואה תמונה של מישהו פתחתי ואז ראיתי את התמונה הזאת...וזאת פרנסס לפי מה שאני חושבת...יש לי עוד אחת אחרת ...
כןן... חיפשתי כל מיני דברים במחשב...פתאום אני רואה תמונה של מישהו פתחתי ואז ראיתי את התמונה הזאת...וזאת פרנסס לפי מה שאני חושבת...יש לי עוד אחת אחרת ...
ר רוקריסטית New member 19/3/03 #4 ../images/Emo6.gif אהבתי קורט ניראה כמו אחד ממוסד עם החיוך הדבילי שלו!!! דייב באמת ערום או שהוא לובש תחתונים?
../images/Emo6.gif אהבתי קורט ניראה כמו אחד ממוסד עם החיוך הדבילי שלו!!! דייב באמת ערום או שהוא לובש תחתונים?
ב ב נ נ י New member 19/3/03 #6 מה תגידו על כריס?! הוא ניראה כאילו לובש רק את החולצה הזאת...בגלל זה הוא שם את הידים... ובאמת קורט ניראה משונה קצת...אני אחפש עוד תמונות קורעות!!
מה תגידו על כריס?! הוא ניראה כאילו לובש רק את החולצה הזאת...בגלל זה הוא שם את הידים... ובאמת קורט ניראה משונה קצת...אני אחפש עוד תמונות קורעות!!
M made in china New member 19/3/03 #5 חחחחחחח פוטוגנים אחד אחד דייב ממש שעיר פה וקורט באמת נראה כמו אחד שייצא ממוסד או משהו תמונה ממש מוצלחת!
חחחחחחח פוטוגנים אחד אחד דייב ממש שעיר פה וקורט באמת נראה כמו אחד שייצא ממוסד או משהו תמונה ממש מוצלחת!
ב ב נ נ י New member 19/3/03 #7 אני מתה משעמום אני אני אוסיף כמה תמונות אולי חלק מהם אתם מכירים...בכל אופן בשבילי הן היו חדשות!!!
H Hairspray Queen New member 20/3/03 #13 יש לי את כולן...! יש לי עוד הרבה מצחיקות, אבל אני בבצפר עכשיו, אז אחר כך אני אצרף אותן!
M made in china New member 19/3/03 #11 היי, זה נראה כאילו הם שדדו סופרמרקט ונתפסו קורט אפילו מסתתר ודייב נראה ממש טוב בחולצת בית הסוהר שלו בלאגניסטים
היי, זה נראה כאילו הם שדדו סופרמרקט ונתפסו קורט אפילו מסתתר ודייב נראה ממש טוב בחולצת בית הסוהר שלו בלאגניסטים