אתם מכירים את פרופ' נויפלד מאיכילוב? מי יודע איך היא...?
H hashy New member 1/4/04 #2 נחשבת לראשונה בתחומה, התפרסמה בעבר על ניתוחים להקטנת תכיפות התקפים. יש הרצאה שלה לנשים דרך אי"ל - את יכולה לראות בטאגליינס
נחשבת לראשונה בתחומה, התפרסמה בעבר על ניתוחים להקטנת תכיפות התקפים. יש הרצאה שלה לנשים דרך אי"ל - את יכולה לראות בטאגליינס
Q qt1 New member 1/4/04 #3 אמרו לי בקופ"ח כללית שהיא בכלל אפילפטולוגית ילדים ולא מוכנים לאשר לי בדיקה אצלה במאי! ואין לי איך לבדוק ואיך להוכיח... חושבים שפקס של איכילוב לכיוון הנהלת המרפאה שלי יעזור?
אמרו לי בקופ"ח כללית שהיא בכלל אפילפטולוגית ילדים ולא מוכנים לאשר לי בדיקה אצלה במאי! ואין לי איך לבדוק ואיך להוכיח... חושבים שפקס של איכילוב לכיוון הנהלת המרפאה שלי יעזור?
ה המרגיע המדאיג New member 1/4/04 #4 היא אפיליפטולוגת מבוגרים פשוט פני אלינו לאי"ל ואנחנו נפקסס להם מכתב המאשר את זה שהיא אפילפטולוגית למבוגרים
היא אפיליפטולוגת מבוגרים פשוט פני אלינו לאי"ל ואנחנו נפקסס להם מכתב המאשר את זה שהיא אפילפטולוגית למבוגרים
H hey sexy lady New member 1/4/04 #5 אתם יודעים אם זה פרטי או שזה דרך קופ"ח? שמעתי שזה עולה 950 ש"ח ויש אחוז מסויים שהקופה משתתפת, אתם יודעים כמה? אשמח לפרטים מפורטים בהקדם תודה!
אתם יודעים אם זה פרטי או שזה דרך קופ"ח? שמעתי שזה עולה 950 ש"ח ויש אחוז מסויים שהקופה משתתפת, אתם יודעים כמה? אשמח לפרטים מפורטים בהקדם תודה!