אתם מכירים את זה.......

just me 23

New member
אתם מכירים את זה.......

שבלי להתכוון אתם יוצאים הרעים? הנאחסים????? זה כל הזמן קורה לי. כל הזמן. ואני באמת לא מתכוונת. באמת לא מרוע לב, אני פשוט לא חושבת יותר מדי... אולי אני באמת עסוקה בעצמי יותר מדי, יכול להיות. הנה עכשיו לדוגמא, אבא שלי ביקש טרמפ לבית כנסת, 15 דקות הליכה, באוטו 3 דק', הייתי עסוקה באיזה משהו טיפשי באינטרנט, באיזה מבחן iq שהיה על זמן, ואמרתי לו שתכף אני אקח אותו, הוא חיכה איזה 2 דק' זרק לי "את לא יכולה לעצור את זה?" ויצא מן הדלת... איך הרגשתי רע אח"כ , ועוד יותר הרגשתי רע כשאמא שלי הביטה בי במבט מוכיח שכזה ואמרה שהוא לקח איתו שתיה ועוגות לאזכרה..... אוף. וזה כל הזמן קורה לי הדברים האלו. כל הזמן. אני פוגעת באנשים בלי לשים לב, ואחר כך מתפלאת שיוצאת לי תדמית כזאת של אחת שעסוקה רק בעצמה כל היום, שלא מזיזה את התחת בשביל אחרים. ואני באמת באמת שלא עושה את זה מרוע לב. באמת שלא, אני פשוט לא חושבת מספיק לפני שאני עושה. אני חסרת טקט לחלוטין לפעמים. אני לא עושה את זה בכוונה.

נרקיס24

New member
מכירה את זה מצויין...

גם לי זה קורה, ואני לא יודעת איך להתגבר על זה, כי באמת שאני לא עושה שום דבר מרוע לב, אבל אף אחד לא מבין, ואני מרגישה כ"כ נורא... נקווה שיהיה בסדר...

מבינה אותך...

הרבה פעמים קורה לי שיוצא שאני יוצאת הרעה... איך שהוא אנשים יודעים תמיד לסובב את האשמה עלי ...ולמרות שמלכתחילה אני יודעת שאני לא אשמה, הם יודעים לתקוף ולשכנע אפילו אותי, שאני אשמה בסיפור... אבל ...אין מה לעשות בעיניין זה..את לא יכולה כל הזמן לשרת את כולם ולשמח את כולם העיקר שלכולם יהיה טוב...כי אז את "מבטלת" את עצמך...

ברוניקה

New member
פשוט תחליפי תפקידים!שימי את עצמך

במקום מי שמבקש ממך ותחשבי מה הוא מרגיש ושוב החליפי תפקידים: חשבי שאת פונה אליו או לכל אחד אחד שאכזבת ועכשיו הם מגיבים אלייך בדיוק כמו שאת מגיבה כדרכך. זה עד כדי כך פשוט, תתמודדי עם התגובות הרגילות שלך אצל אנשים אחרים שאת מצפה מהם למשהו.ועכשיו איך ההרגשה? ומה את בנעליים האחרות היית רוצה לשנות אצלך כדי שהתגובה שלך תהיה רצויה לך כשאת בנעליים האחרות?

סוד הלב

New member
אשמה תמיד ...

מותק בחיים זה ככה כולם נופלים עלייך.גם אותי מאשמים הם לא מספיק בוגרים לקבל את האשמה עלהם. נכון.. זה לא פאייר ואבל.. ככה זה את העיקר יודעת שאת בסדר.
|סלינק|​

למעלה