אתם מכירים את זה?

Sprite

New member
אתם מכירים את זה?

שיש לכם הרגשה חראית שכזו שכול העולם שונא אותכם שאתם בעצם לא בגוף שלכם שאתם לא מבינים מה אתם עושים פה? אז אולי תגידו שאני פסיכית אבל יש לי את זה יותר מדי פעמים הצינים שבינכם יגידו שכנראה שבאמת כולם שונאים אותי... אני שונאת להיות לבד אני מרגישה כל הזמן לבד אין לי הרבה חברים וחברות זה נכון אבל עדיין אפילו איתם אני מרגישה לבד זו חרא של הרגשה אתם יודעים? אין לי כוח לשום דבר... אני ממש צריכה שאנשים יגידו לי שהם אוהבים אותי כי אני כל כך לא מרגישה ככה... אני פשוט רוצה לברוח לעולם אחר לכן אני קוראת הארי פוטר ארבע(באנגלית) אני גאה בעצמי על זה שאני קוראת את זה... וזו הבריחה שלי מן העולם הזה אני בסה``כ בן אדם אופטימי אבל בזמן האחרון כל כך רע לי שאני הפכתי להיות נורא פסימית! ויש לי קטעים כאלה שרגע אחד אני מאושרת ויש לי מלא אנרגיות ואז עוד פעם באה לי התחושה של הלבד... ואני מרגישה מרוחקת כזו מן המציאות אני שומעת ורואה את הכל אבל אני מרגישה כאלו זו נפש זרה מה שיש לי בגוף זו אני לא אני ... טוב אני לא יודעת מה עוד לכתוב אתם גם ככה חושבים שאני חתיכת ילדה שטחית שמאוהבת בעצמה וכל הזמן אני מרחמת על עצמי... אני יודעת שאני לא הבן אדם היחיד שקשה לו אבל כן קשה לי ולפעמים אני פשוט מעדיפה שלא להגיד שום דבר... ופסיכי אני לא רואה אותי בקשר איתו כי אנחנו לא מתאימים... אנחנו לא הטיפוסים אחד של השני...(ואני ממש צריכה לדבר איתך פסיכי) רונה

HodY@KambodY

New member
מבינה אותך עד הסוף אחותי....

ותאמיני לי יום אחד יהיה הרבה יותר טוב לכולם. (או שלא) עזבו יש לי פיצול love ME

מיכל גוססת על הספה,

אבל מיכל לא תפסיק לאהוב את רונה, כן, כן, אז אני לא ממש מקשיבה להפצרותיה להפסיק לעשן, ואני לא התייחסתי אליה היום (סורי!) אבל רונה צריכה לדעת דבר אחד - לא משנה מה חבר לשעבר אומר, חבר לשעבר לא אומר את זה לראשונה, וחבר לשעבר הוא טפש, we both know that... ולא רק זה, לרונה יש את שי, והילה, ואלכס, ועוד המון המון המון חברות, ומיכל מכירה את ההרגשה של ``לבדניקיות``, הייתה תקופה ארוכה לאורך החמשושיות שכך היא חשה... רונה צריכה לחלוק עם אנשים רגשות, אבל זה לא הולך לה, כי לא תמיד מבינים אותה, וזה מעצבן. אבל מיכל מבינה את זה. מיכל אוהבת אבל מיכל לא אוהבת לדבר בגוף שלישי, החטא לא יחזור על עצמו... מיכל.

Levinzone

New member
אני באמת מבינה אותך

גם אני בנאדם מאוד מאוד מאוד מאושר ואופטימי ושמח, אבל לפעמים לכולם יש מצבים כאלה שהוא פשוט מרגיש שהוא רוצה להיות לבד ולהיות בדיכאון והדבר הכי עצבן שאפשר להגיד למישהו כזה ברגעים כאלה זה- כמה זה לא מתאים לך...אומרים לי את זה ממש הרב הפעמים, ואנשים באמת מתפלאים שאני נכנסת לדיכאון כמו כולם. בקיצור,ואני יודעת שזה ישמע מאוד מאוד נדוש...אבל לי זה עוזר מאוד, תמצאי לך משהו שעוזר לך לצאת מהדיכאון ועושה לך מצב רוח טוב... ואם את צריכה להיות לבד תהיי לבד..לכי לחדר ופשוט תהיי עם עצמך. אני ממש מקווה שעזרתי אפילו בקצת וזהו

הגמבה עוד תבשיל

איזו ממי, את מזכירה לי את לילך [עד כמה שלה יש תסביכים אחרים עם שריר בטן]. גם היא חששה פעם שפיצול האישיות שלה לא נורמלי, וגם היא פיתחה את הקטע [הטיבעי לחלוטין] של לשמוע את התגובות של אנשים אצלך בראש. את הקטע הזה היא האשימה בי, בעצם בכל היא האשימה אותי- היא אמרה שאני גרמתי לה עושה אותה פסיכית [היא לא מכירה את פסיכי]. אני בטח לא התכוונתי, אלה רק תהליכי היתבגרות נורמליים. ויהייה טוב, יהייה טוב- תקופות עוברות, הזמנים מישתנים והגמבה מבשילה.

למעלה