אתם מכירים אותי?
S sims 4 life New member 30/12/05 #9 אז יש רשימה ארוכה מזה נותן לו..../images/Emo3.gif מתעצבנים עליו הוא נחסם הוא לא מקובל בפורום הוא נודניק לא רוצים דברים שלו.. צריך לפרט?
אז יש רשימה ארוכה מזה נותן לו..../images/Emo3.gif מתעצבנים עליו הוא נחסם הוא לא מקובל בפורום הוא נודניק לא רוצים דברים שלו.. צריך לפרט?
S sims 4 life New member 30/12/05 #10 וד"א../images/Emo3.gif מצאתי משהו אתמול אבל שחכתי להגיב.. אתם העתקתם את הנהלת הסימסתון עד שיצא בסימס שלנו זה לא היה אבל עכשיו יש אני רוצה לומר שכל הכבוד! כי אתם באמת משקיעים אצלנו זה היה הגיליון הראשון וגם היתה לנו התראה קצרה על העבודות.. אין להדיב להודעה זו
וד"א../images/Emo3.gif מצאתי משהו אתמול אבל שחכתי להגיב.. אתם העתקתם את הנהלת הסימסתון עד שיצא בסימס שלנו זה לא היה אבל עכשיו יש אני רוצה לומר שכל הכבוד! כי אתם באמת משקיעים אצלנו זה היה הגיליון הראשון וגם היתה לנו התראה קצרה על העבודות.. אין להדיב להודעה זו
S simi kaTan New member 30/12/05 #12 אוחחח../images/Emo4.gif... בבקשה אל תתחיל לריב איתי על תירוץ כזה עלוב. אם כל הכבוד,לפתוח ניק לזה זה לא כמו להעתיק חומרים מהסימסיתון. וזהו,ממש אין לי חשק לריב,אז שקט,הס
אוחחח../images/Emo4.gif... בבקשה אל תתחיל לריב איתי על תירוץ כזה עלוב. אם כל הכבוד,לפתוח ניק לזה זה לא כמו להעתיק חומרים מהסימסיתון. וזהו,ממש אין לי חשק לריב,אז שקט,הס