אתם מוכנים בבקשה להסביר לי

charlazona

New member
אתם מוכנים בבקשה להסביר לי

מה לעזאזל נסגר עם המצעד של ערוץ 24?!?! יש לכם שם משפחה או משהו שדואגים להשאיר אותו מקום ראשון?? 55 ימים כבר!!! והוא נכנס ישר למקום הראשון משהו פה מוזר.. בכל מקרה חשבתי לעצמי מה המטרה שלכם 100 ימים או שנה (365)?

קודם כל,

תסתמי את הפה שלך. אנחנו מצביעים, יש לך בעיות, הן שלך בלבדדדדדדד אנחנו מצביעים כל יום והרבה, בגלל זה הוא נשאר שם! יש לך בעיות- אל תראי את הערוץ הזה!

לא קיללתי!

אלא אם כן תסתמי נחשב
אבל אני כל כך מתוקה ומדהימה (וצנועה
) שזה מחפה

תדעי לך שאנו המעריצים של סקעת

מצביעים כל יום באופן קבוע, לא מפספסות אף יום. ותביני שהמעריצים של סקעת הם פי 10 מלכל זמר או זמרת, לכן הוא נמצא כל יום במקום הראשון. פשוט מאד, המעריצים והמעריצות לא נותנים לו לרדת מהמקום הראשון. אנחנו לא מתעצלים ומצביעים כל יום פעמים רבות. כל עוד אפשר, לא ניתן לו לרדת מהמקום הראשון. כל הכבוד לנו ולסקעת !!!!!!!!!!!!!!!!!!

®•lior•®

New member
בבקשה לא לריב!

בבקשה לא לריב בפורום
באנו לשמוח בפורום ולא לריב. יום טוב
.

דוד שלי האקר ואבא שלי מנהל ערוץ24

מה נראה לכם? שכל דבר זה ברמאות? שאנשים יתחילו להפנים שלא.. ערוץ 24 זה אחת ההוכחות שהראל ממממ=לללל=ךךךךך ושישאר שם כמה שיותר כל פעם שירים נכנסים ויוצאים מהמצעד.. הווא נשאר ראשון כרגיל.. אין עליו :) מאיזה פורום אתה???

charlazona

New member
לא באתי לתקוף

זה היה בצחוק בואנה איזה אנשים.. טוב מעניין אותי עד מתי אתם מעריכים שתשאירו אותו שם תענו לי 100 זה מספיק לכם?

אתה לא מבין,

אנחנו לא באים במטרה לשבור שיאים, אנחנו פשוט מצביעים לו כי אוהבים אותו וכי זה מגיע לו בטירוף. זה לא שנגיע ל-100 ונפסיק, נפסיק כשנרגיש שחרשנו על זה מספיק, כשימאס לנו לתקתק באצבעות, כשחשבון הפלאפון יתפח יותר מדי. זהו.

t0mi

New member
אך אך...הקנאה

זה בסדר , אני אוותר לך הפעם כי בכל זאת זה הראלי, ואפשר להבין את כל הקנאה הזאת

shahar s

New member
אממ... מקנאה?? קצת תודי

הראל במקום הראשון בזכות זה שהוא זמר ענק , בן אדם כובש ,מדהים. בקיצור אין לי שם שום קרובים (לפחות לא שאני יודעת) הראל מצליח בזכותו ובזכות המעריצים שלו ..(עם הטעם המצויין, כמובן!) . מטרתנוו... היא השתלטות על העולםם!!!! חיחייי... (אל תגליי זה סוד...)

למעלה