אתם מוזמנים לכאן
F Fantasy WRC New member 27/5/04 #6 גם אני פתחתי מהשהו שכל כך רציתי לפתוח, וזהו פורום בנושא מירוצי מכוניות בטבע שנקרא WORLD RALLY CHAMPIOSHIP שפירושו אליפות עולם בראלי. וכולכם מוזמנים לפורום שלי הכניסה לפורום
גם אני פתחתי מהשהו שכל כך רציתי לפתוח, וזהו פורום בנושא מירוצי מכוניות בטבע שנקרא WORLD RALLY CHAMPIOSHIP שפירושו אליפות עולם בראלי. וכולכם מוזמנים לפורום שלי הכניסה לפורום
מ מורי לנצח New member 27/5/04 #8 עדסיט לנשום !! אבל כן יניבוש קומונה לא פורום ! צר לי אבל יש הבדל בין הקומונות לפורומים
A A N I g M A New member 27/5/04 #9 אע....מה זה פתאום הקומונות האלה? כאילו למה זה טוב? עוד משו - מורי אני נזכרת בפטריות שהיו לך בחתימה...
אע....מה זה פתאום הקומונות האלה? כאילו למה זה טוב? עוד משו - מורי אני נזכרת בפטריות שהיו לך בחתימה...
F Fantasy WRC New member 27/5/04 #10 אמרתי "פורום קטן" ../images/Emo13.gif זה קומונה "פורום גדול" זה קהילת תפוז.. לדעתי, פתחו את קומונה בשביל להבחן אנשים שמנהלים אותם כמנהל פונטציאליים לניהול פורום בקהילת תפוז באותו נושא... מין המבחן כזה
אמרתי "פורום קטן" ../images/Emo13.gif זה קומונה "פורום גדול" זה קהילת תפוז.. לדעתי, פתחו את קומונה בשביל להבחן אנשים שמנהלים אותם כמנהל פונטציאליים לניהול פורום בקהילת תפוז באותו נושא... מין המבחן כזה