אתם מוזמנים לענות על הסקר החדש

yoyo10

New member
אתם מוזמנים לענות על הסקר החדש

שפרסמנו בשורה למעלה פשוט ללחוץ על המילה סקר

ה מוזה

New member
משהו מאוד צורם לי בסקר

סליחה מראש אנא ראו זאת כהארה וביקורת בונה לתומי חשבתי שהפורום הזה בניגוד לשאר הפורומים והמייחד אותו משאר הפורומים הוא הניסיון לקירוב הלבבות ולמציאות הדומה באדם הסקר שלכם מחזיר אותנו שוב פעם לפלגים וזרמים ואת הדבר החשוב מכל שכחתם לציין שם חיפשתי את הקטיגוריה יהודי- יהודיה חושבת שמעל לכל זה מה שכולנו והסקר שלכם הוא די החטאה של כוונת הפורום לא? אולי אני טועה ... הסקר צרם לי מאוד ,שוב פעם לפלג בחדות כזו חרדי , חילוני , חרדי לאומי השורה התחתונה היא כולנו אחים . הסקר שלכם חוטא למטרת הפורום ושוב פעם שם לנגד העיניים את התוויות וההגדרות שבעוכרינו אני בכל אופן יהודיה וישראלית וזה לא מופיע בסקר שלכם ונדמה ..שבעצם כולם פה כאלו בבסיסם בוקר טוב

מתנדב

New member
ה מוזה....

זה ברור שמטרת הפורום הינו לקירוב לבבות ולא חלילה לפילוג... אנו עושים את הסקר בכדי לדעת איזה ציבור גולש כאן יותר, הציבור החרדי או הציבור הדתי לאומי או הציבור החילוני, אין בכוונתנו לעלות סקרים שפוגעים באי מישהו מהציבור... וגם ידוע לי ואני מאמין שזה ידוע לכולם, שכולנו אחים, ואין כל קשר אחד לשני אם את דתיה או חילונית, או מכל זרם אחר, כולנו אחים וכולנו מאוגדים, ונשאר אחים ומאוגדים ונאהב אחד את השני...

yoyo10

New member
תשובה

להוספנו את האפשורות "אחר" שאת יכולה להשתמש בה המטרה של הסקר היא כדי שנוכל לראות מי משתתף בו ולאזן אותו ולפרסם לאוכלוסיות יעד מתאימות אני מתנצלת מראש אם הייתה כאן פגיעה. וכל הכבוד על הביקורת אני בעד ביקורת בונה אני חושבת שזה מוסף הרבה

טיפית

New member
הי yoyo10 - גם את הפורום

הזה את מנהלת???
אחלה פורום,ותתחדשו על הפורום החדש.

טיפוסית

New member
מן הסתם כל

מי שהוא אחד מהגדרות שבסקר הינו יהודי. אמנם אנו כולנו יהודי אך היא אפשר להתכחש לעובדה שיש בעמנו פלגים רבים. וכמעט כל אחד שהוא יהודי רואה את עצמו בפלג מסויים. צריך לחיות עם זה שיש פלגים בעם ולא לצאת נגד זה. אפשר לחיות בשלום למרות הפלגים.

לא מובן

New member
בחרתי "אחר" ולהלן ההסבר:

אתאיסט אנוכי. מאמין אני בחוסר קיומה של ישות עליונה המכתיבה לנו כללי מוסר. מאמין אני כי קיימים דברים מעבר למישור הפיזי שאיננו מבינים, כגון אנרגיות שונות. אך למרות זאת מאמין אני כי אותן אנרגיות אינן בעלות חשיבה מוסרית וניתן להשתמש בהן לטוב ולרע ע"פ שיקוליו של האדם.

yoyo10

New member
אתה יכול בחור אחר

אחר = אין לי זהות כמו שאר האפשריות אני לא יהודי וכל שאר הדברים שהם לא מ4 האפשריות האחרות

reformy

New member
אם כבר חסרה קטגוריה

יש הרבה אנשים (כמוני) שמגדירים את עצמם כ-דתל"שים.

למעלה