אתם מבינים את זה?....

הלינקה

New member
אתם מבינים את זה?....

מי הצטלם פה עם מדונה? ומי לא? ולמה הוא מקנה? ומדוע מדונה היתה צריכה להביא כתב הסכמה מבעלה כדי להצטלם?? מה אנחנו שודיה? אלה הבעיות שלנו?

Old Cat

New member
היא מפולניה?

מאיזו עיר? מה עושים הורים? בעל שלה אדווקט? או דוקטור? יש לה אחות צעירה בשביל בן שלי אינג'ינר מה גמר אוניברסיטט עכשיו? ועל מה מדברים פה בכלל?

deebeebee

New member
כרגע בחדשות סיפרו את הסיפור

טלנובלה ישראלית. האמת- מג'ודי ניר מוזס וכו וכו וכו אני לא מצפה למשהו אחר...

קשה לי לפרט אך כמי שמכיר את הפאן

הדיפלומטי (נכון שזה לא הישראלי), אני מאמין לכל הסיפור. התנהגות אשת השגריר או התנהגות רעיית השר, הכל יכול להיות.

Old Cat

New member
אז לא הבנתי

מדונה רוצה להתחתן עם הבן של השגריר? היא יודעת שהוא לא אינג'ינר? ואמא שלה יודעת שהיא רוצה להתחתן עם אחד שאמא שלו לא יודעת לבשל ככה טוב? ומה עשתה אשתו של השגריר עם בעלה של מדונה? בשבוע הבא פרק 7349 בסדרה

הלינקה

New member
../images/Emo49.gifהבנתי! ואני חולקת עתכם../images/Emo9.gif

בשמחה: שר החוץ מחזיר הביתה שגריר די מוצלח, בגלל שהמזכיר של השגריר לא סידר לאישתו של השר, פגישה עם מדונה! הנה ככה צריך לדעוג לאישה - חתול זקן תלמד: זה בעל פולני למופת!

p a l o m a

New member
הגיעו ימות המשיח חברים?!../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

אם זה מה שנותר לעם ישראל להתעסק בו, אנחנו במצב מעולה.. הלוואי ורק נשמע צרות כאלה בחדשות.. מה אתם אומרים? ואני כפולניה אמיתית חושבת שלאשת השגריר ששולחת את העובדים לקורס ערב פעמיים בשבוע ב"הליכות ונימוסים" יש דוקא חלק טוב בעולם הבא.. אחרי הכל היא משתדלת לחנך את ה"אזייאתים"..וזה לא כל כך פשוט כידוע לכם. מסכנה, בחיי.

למעלה