אתם מאמינים

adamfbs

New member
אתם מאמינים

שבדרך להשתחררות מהדברים שהתרגלתם אליהם צריכים אתם לעשות להם מין גרנד-פינלי אחרון שכזה?

אם אתה ממש מעוניין לעשות גראנד פינל

לאיזה הרגל מסויים אז אולי פשוט תשאיר אותו ותן לו להעלם בזמן שלו. תחשוב אם המלחמה בהרגל לא מוציאה ממך יותר אנרגיה מההרגל עצמו. זהירות מחרקירי או גול עצמי.

שלוימלא

New member
ממש עיצה שימושית?!?!?!

מחסור אנרגטי הוא הבעיה? -להפסקת העישון-קנה מספר חבילות ועשן אותן מכה אחת-מצורפת דוגמא. -לגמילה מבשר אכול פרה -נמאס לך מהסמים? תריץ כמה פסים ברוחב הכביש -נגד חיטוט באף כדאי לעמוד באמצע חתונה משפחתית, להוציא אחד ירוק וענקי ככה שכולם יראו ולצעוק בשיא הכוח-הפסקתיייייייי -רוצה להפסיק להפליץ?-סיר שעועית חמה ומהבילה על בטן ריקה , לאחריו סיבוב קניונים הומים ותיעוד התגובות בוידאו. עוד דוגמאות???

adamfbs

New member
המ.

זה לא קריקטורה. פשוט רציתי לשמוע מה הדעה. גם לא ביקשתי עצה, או אמרתי שיש לי מחסור אנרגטי, זה אתה פירשת. לכל דבר יש גבולות מסויימים - השאלה היא אם להגיע עד הגבול לפני הגמילה מאותו דבר, לנסות אותו עד סופו (בגבול האישי).

שלוימלא

New member
פרשנות? בכלל לא , התגובה היתה

להערתו של סנדוויץ לגבי האנרגיה שצורכת הגמילה לעומת ההרגל עצמו. עם הערה זאת אני לא מסכים בכלל כי לא רק שלא בטוח שיש מחסור (ולא נראה לי) אלא גם אם המצב היה נכון היא עדיין לא נכונה לפעמים כדאי להשתמש (לא אמרתי לבזבז) בכוחות גם בצורה חזקה מאד כדי להיפטר מהרגל שאינו לוקח שום כוח , ולו רק לרווח לטווח הרחוק. שנאמר- "כדאי להקריב פרש כדי לזכות במלכה" לגבי עצם העניין, לדעתי , אותה ביקשת לא צריך לקבוע שום חוק בנושא. הגבול האישי שלך לא תמיד ברור וידוע לך הוא מאד מתעתע, לכן כל מקרה לגופו . כשעקרון הפעולה במקרה זה אסור לו שיסתמך על הפחד.

שלוימלא, בוא אני ארחיב את דבריי

קצת (ברשותך, כמובן). אז קודם כל, אפשר להפסיק עם הדרמטיות. לא חובה לצאת בהכרזות בסגנון:"אהה, הנה הרגל מגונה, בוא נתקוף אותו אחת ולתמיד. היום פעם אחרונה, גראנד פינל נעשה לו, ומחר לו". זה הבזבוז אנרגיה שהתכוונתי אליו, כל הדרמטיות מסביב לכל העסק. יותר מההרגל עצמו. ובכלל, למה לקרוא לו הרגל. בא לך לעשות משהו עכשיו, עשה אותו. לא בא לך מחרתיים אל תעשה, וזהו. זה הכל, איזי איזי.

charlila

New member
לא כולם רוצים טפיל\יאסר כחיית מחמד

זה עניין של טעם אישי. זכותך - אבל אל תעשה מזה אידאולוגיה. להטיף לזה? לא, לזה כבר אין לך זכות.

L i z a r d

New member
זה לא בהכרח העניין

הרבה פעמים כל הטקסים והמשקל סביב שבירת הרגלים וכדומה קשורים בחשיבות עצמית, וכך גם נוצר עוד מעגל של אנרגיה מבוזבזת וגם יתכן מאוד שהקיבעון של האדם לא ישתנה במיוחד.

למעלה