אתם מאמינים בעין הרע ?????

אתם מאמינים בעין הרע ?????

אני לא יודעת......אבל בחודש האחרון...אני מרגישה שיש הרבה כזה בסביבה למרות שאני לא ממש מאמינה בזה...... מה אתם יודעים על זה? מה ההרגשה? איך יודעים? איך מעבירים את זה? יכול להיות שאפשר לעשות את זה לעצמי? כן כן, אני לעצמי?...אווו ואם כן....מה עושים נגד? אשמח לתשובות....אני זזה לעבודה וכשאחזור בערב...אקרא...... תודה מקסימושששששש

מקסימוש../images/Emo57.gif

בוקר טוב לך, קראתי את הודעתך בנושא העין רעה והאם היא קיימת ואיך אפשר לבטלה או פשוט להתעלם ממנה. אז ככה (בקטע מיסיטי בלבד ואני לא המומחה אבל מימה שאני יודעת זו התשובה) העין רעה קיימת! מאיפה היא באה: היא יכולה לבוא מהורים שרוצים בשבילך נורא. מחברים שמקנאים, או מסתם אנשים ברחוב. אף אחד לא חסין מפני העין רעה. פעם מישהו אחר לי שאם אני לא האמין בעין רעה היא לא תידבק בי. אבל את יודעת בכל זאת יש הרבה "נשמות טובות" שמקנאים בנו ושולים לנו את העין. אמונות טפלות: תחזיקי חמסה קטנה
עם עין נגד מי יודע מה... אומרים שטוב לפזר שמן מסביב לבית ומלח נגד כמובן. שום זה ברכה (לא תריך לאכול) רק להחזיק בסביבה. הוצאת העין הרעה בעזרת מקובלים למינהם: אם תרצי יש כמה אפשרויות...יש מישהי בירושלים במאה שערים שמוציאה עין רעה בעזרת עופרת. יש גם מקובל נחמד בבית דגן שמוציא עין רעה. בכל אופן מקסימה שלא תדעי עין רעה טפו טפו טפו
יום נהדר,

צפרדעית

New member
שטויות...

כשקורה משהו רע או שסתם לא הולך לנו משהו, יש לנו נטיה לחפש את האשמה בדברים חיצוניים גם כשאנחנו נורא רוצים להשיג דבר מה אנחנו תולים תקוות בדברים חיצוניים. לדעתי אין דבר כזה שניקרא עין רעה קינאה וצרות עין של אחרים תמיד תהיה קיימת, אבל אין לזה <לדעתי> שום השפעה על התנהלות הדברים. אם לא תאמיני בעין רעה, היא לא תוכל להשפיע עלייך תאמיני רק בעצמך ובמה שאת מסוגלת לעשות, תיהי עיקבית במטרות שלך ותני לעצמך קרדיט לפעמים דברים באים לנו קשה, אבל אם מתעקשים הם מצליחים אבל טפו טפו טפו <חמסה
חמסה
חמסה> נקווה שהכל יהיה בסדר

ג ל י ת 1

New member
קודם כל בוקר טוב../images/Emo42.gif

אני מאמינה שיש דבר כזה שנקרא "עין רע", וגם אם את לא מאמינה אז BETTER SAFE THEN SORRY
. את יכולה ללכת עם חמסה קטנה שתלויה על שרשרת מכסף כמובן, או לשטוף את הבית המי ים (מהגל השביעי), או שאת יכולה ללכת לרב שיוריד את העין. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ו
.

Blue Rose

New member
תלוי באמונות שלך...

אני לא רוצה לזלזל, אז אנסה לנסח נכון, תסלחו לי אם אני פוגעת. אני מביטה בענין מזוית אחרת. אם לשטוף את הבית במים כאלו או אחרים, לקחת עימך תכשיט זה או אחר, להשתמש בשורש זה או אחר וללכת לרב זה או אחר- הם הדרכים לבטל עין רעה- אז מה זה בעצם עין רעה? האם עין רעה זה כשמישהו מאחל לך רעות? האם בעבר כשאיחלת רע למישהו תמיד קרה לו משהו? (אצלי הדוגמה היא מורים בבי"ס). אם את מסוג האנשים שמאמין בחתולים שחורים, סולמות,מלח, מראות, לקום ברגל ימין, לנעול קודם נעל זו, לא לפסוע מעל תינוק... והרשימה עוד ארוכה- רק טבעי שתאמיני גם בזה. אם לא, אז כדאי לך להביט לתוכך כדי למצוא את התשובות ללמה רע לך לאחרונה. בכל אופן אאחל לך שבדרך זו או אחרת ישתפר המצב במהרה. בהצלחה.

russo1

New member
כן ולא

כן יש דבר כזה עין הרע ובהחלט יתכן שיגרם נזק כתןצאה מזה ולא לא תוכלי לשפר את המצב בעזרת אמונות טפלות אז מה כן לעשות? להבין שהדברים תלויים קודם כל ובעיקר בך ואם את תחליטי לפעול ולשפר את מצבך בצורה הגיונית ומעשית בלי טקסים מיותרים פשוט לנתח את המצב להבין מה צריך לעשות ולעשות את זה אם תעשי את הדבר הפשוט הזה תגלי שמידת הנזק קטנה בהרבה ממה שהיה נדמה

מקסימוש מתוקה

ממממממ אני מאמינה שיש עין הרע, וכל אחד יכול לגרום לזה, משפחה, חברים,ואפילו את בעצמך. זה גם יכול להיות עוד דברים, אך לפעמים זה לאו דווקא עין הרע, אלא תקופה לא טובה שעוברים. לכן תסתכלי אל תוך עצמך, תקשיבי לקול הפנימי, לאינטואיציה שלך, והיא לפעמים עוזרת בבחירת הדרך הנכונה. ובלי עין הרע
יהיה בסדר אישה יפה.

מקסי

אפשר יש שקוראים לזה קארמה ויש שקוראים לזה גורל...ומה שעושים עם זה פשוט חיים
ומנסים להנות בהם וכמו שהשיר מהסרט של מונטי פייטון "בריאן כוכב עליון: “….Always Look On the Bright Life…”
4u|
מרובע|

AlteX

New member
תגידו, זה רק אני או ש...

ה-
רק מזכירה איזה
ועושה לי תאבון גדול לפירות ים...?!

AlteX

New member
ציפיתי לתשובה בסגנון...

"יש בלי עין הרע"
דרך אגב, מה עם המתכון שהבטחת?

גילה37

New member
תפנה אלי לתיבת המסרים ואספר לך

את הילכות החיים ילדי הקט ... ועוד איך יש דברים חשובים מאוד יותר מאוכל אבל אתה צודק גם אוכל

גילה37

New member
עדיף לאכול מאשר להאמין ...../images/Emo57.gif

לא שהייתי נוגעת בפירות ים שלך אבל אוכל אוכל ... משהו עתיר קלוריות כמו שוקלד גילה

ס י ג ל י

New member
היי מקסימה שלי..

יש ,ועוד איך יש דבר כזה ....האמיני לי!!!!!!!! בהזדמנות שתבואי אליי אשב ואספר לך משהו מצמרר שפשוט לא תאמיני עד כמה עין הרע יכול להזיק.. אפרופו קפה אני עדיין ממתינה לך..אז תשאירי לי הודעה פרטית מתיי מתאים לך ויאלה ממי שלך סיגלי

גילה37

New member
עין רעה../images/Emo57.gifהיא בעצם רק כף יד צבוע

היא לא יכולה להזיק לך מאחר ובאמת אין כזה דבר עין הרע, וזוהי רק אמונה טפלה בלבד , אנשים טובים פיתחו אותה , וידעו לשווק אותה כמו את כל החמסות למינהן וכו´ , אבללללללללל אני למדתי מהניסיון שלי שאם מאמינים במשהו באמת אז זה נוטה להתרחש , כלומר למשל את אם את חושבת שיש סביבך עין רעה שהורסת לך את היום, היום שלך אכן יהרס ובטח לא בגלל עין רעה אלה בגללך בלבד כי האמנת . לכן המשיכי להאמין רק בעצמך וביכולות שלך, ואל תאמיני לאמונות טפלות כמו כף יד מסכנה או חתול או גרב או או שד או תחתון או השד יודע מה ... כולם קטנים עלייך יקירתי . האם לא כתוב בתורה לא לעבוד עבודה זרה ולא להאמין באלילים? אז למה המון יהודים מנהלים את חייהם ע"פ הורוסקופ, חמסות, וחתול שחור.? ועודועוד ?????????? גילה

ב ר נ ד ה

New member
מקסימוששש....../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

אין לי הרבה מה להוסיף לכל התשובות המלומדות שסופקו לך, למעט כתובת שבה תמצאי מחשבון נחמד לבדיקת עין הרע...
לגבי חלק ממגוון ההצעות שניתנו לך כאן: שום, אכן מרפא עין הרע...ע"י כך שכל חברייך בורחים בגלל הריח ואז לא נשאר מי שיעשה עין הרע....
מקובלים למיניהם, אכן עוזרים....לרוקן לך את הכיס
ובכך גורמים להרגשה רעה...
מעולם לא הזיקה לאיש
מאחלת לך המווווון אושר, הצלחה ואהבה....
ברנדה

DREAM111

New member
ברנדוש יפה שלי שאלה

יש מישהי בקישור הזה שאין לו עין הרע. וואלה כמה שמות שלא הכנסתי לכולם היה עין הרע. איזה פחד של אתר זה.

למעלה