אתם לא תאמינו!!!!!!

GaLi LoVe Uri

New member
אתם לא תאמינו!!!!!!

אתמול התחשק לי חומוס אז ירדתי לחומוסייה של חכם גרשון(זה שני רחובות מהבית שלי) ואת מי ראיתי שם??? כן!!! את שרית ובטי!!! (אלו שמשחקות את הפלמחניקיות!!! יותר נכון שרית הפלמחניקית ובטי הסנאטיסטית
) שמעתי אותם מדברים על שרפה באולפני שוס אבל לא כל כך הקשבתי היתי עסוקה בלהתרגש!!! כי זאת שאאאארית אתם קולטים?? אני פגשתי את שאאאארית!!! והיא אפילו חתמה ליייייייייייייי
=>

אני הייתי במסיבה שלהם !!!

איזה מגניבות הם ??? הייתי מתה ליות כמו בטי ... מתי יש עוד מסיבה .. גמני רוצה חתימה מבטי ושרית!!! (כי היא כבר לא פרחה ...עכשיו היא שנקאנית ..) מי בא איתי ???

יאוו אני מתה נסעתי לת"א וראיתי את ד

נה בלום קולטים והיא הביאה לי חתימה אבל לא אין לי סורק לסרוק ויש לה כתב מה זה אבל מה זה מהמם שחבל"ז

KiShKooSh

New member
שרית אחות שלי../images/Emo99.gif

למה לא אמרת? היית רואה אותך שם

מה?../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

כיף לך
!!! יא ראית את שרית
ואת ובטי הנאטיסטית
...שאלת אותה משהו על הבחור ההוא שבא אז לחומוסייה ואמר לה כל מיני דברים מוזרים
(המשוגע הזה..אבי משהו
)

GaLi LoVe Uri

New member
כןןן בדיוק כשנכנסתי היא אמרה משו

כמו "אם נכנס לפה מטורף עם גבס בכל הגוף ורובה תדעו שהוא הבן של השכנה,נפל לו בורג"

daniel681

New member
חיה רעה

נהבנהנכעהנעכענכיניעכנכענכעכגהויכהכגחלהבכחגדעכגכקט7רכגכחגעכגכחגנכגבכגיכעגדכגחדכעגכגחכגאכגיכעגדכגדיכעה כעחהיכעחכגעינהיכגגהכנגכבסחהיגהבמיהחנבכסבהיבסכמיהכב יכהבחגכגחיכחגחהכעהכבחענהנגטכגבהגהיגדגנכהגסחהנסכהיב בכנעגיכחבכנגכגחנכבהגחלכגסחכנקדכחגנרכגחכגכצגכגרקחגר לגכגכחרכגכידגעארכצגטדגכנדגיכדגמכהק'כמגדכדחכנגגכגחג לככצענגגצנדגעכדחעכדגדגדכדכנגדכגדיכגדכדגכדדגכגדכגד גכחגיכדגחכנעדגכגדחיכגדכג ד כגדיכדגכ דגיכגדחכגדכגד גחכגדכנגדכגדנכגדכנדגגיכהגכגדעיכגדניהכגדכדגיכגדדג מאחלת מטלי

כפה עליך! איזה התרגשות!

וואי לי! איזה כיף לשמוע שאנחנו סלבס! את שומעת בטי? בטי?! יא כונפה למה את לא עונה?

למעלה