אתם לא תאמינו!

• פותח הנושא rend
  • פורסם בתאריך

rend

New member
אתם לא תאמינו!

אתמול ראיתי את התוכנית הזאת שריאיינו את האנשים שמדובבים בסדרה, וחוץ מהעובדה המדהימה לכשעצמה שרק 5 (!!!) אנשים מדברים את כל העיר, אז נחשפתי לעובדות הבאות: (אני בטוח ב100% לכולם חוץ מלקראסטי, קווימבי והשוטר. אם מישהו ראה את התוכנית, תקן אותי אם אני טועה) *אותו איש שמדבר את הומר, מדבר גם את הסבא (אייב), גם את קראסטי, את ראש העיר קווימבי ואת גראונדסקיפר ווילי. *מי שמדבר את מוו, מדבר גם את אפו (!) ואת השוטר. * מי שמדבר את בארט היא אישה, והיא מדברת גם את נלסון. * מיש שמדברת את ליסה לא מדברת אף אחד חוץ ממנה. * וזה לדעתי הכי מרשים- מי שמדבר את פלנדרס, מדבר גם את סמיתרס, את מר בורנס. בחיים לא הייתי מאמין על זה!

GK_FF

New member
באמת נחמד..

למרות שממש שנאתי את האירוח בinside actors studio או איך שקוראים לתוכנית הזאת - אני בכלל מתעב אותה. וכן זה דיי מוזר שליסה היחידה שלא מדבבת אף אחד אחר...

noaya

New member
פחחח.

איך לא ידעת את זה עד עכשיו? אני לא לועגת, חלילה, פשוט מוזר לי שיש כאלה שלא ידעו. ויארדלי סמית' עושה רק את ליסה כי היא נשמעת כמוה. בפרק של "מיסיונרי אימפוסיבל" היא עשתה את הילדה על האי שנשמעה כמו ליסה והומר קרא לה באיזה שם שמזכיר את ליסה. ליסה ג'וניור או משהו. והאנק עזריה שולת!11111

shmill

New member
הכי שולט!

אבל מה שמעציב אותי כל פעם מחדש זה שפיל הארטמן , שדיבב את ליונל האץ ואת טרוי מקלור לא איתנו עוד.. שתי הדמויות שהוא דיבב היו לדעתי הסייד קיקס הכי מצחיקים!

noaya

New member
בהחלט.

הוא בכלל היה קומיקאי מחונן (ע"ע "סאטרדיי נייט לייב" וכיו"ב). חבל שאשתו רצחה אותו והתאבדה, אה?

shmill

New member
חחחחמ כן...

בהחלט לא נעים לגמור ככה חופשה משפחתית :p

starman

New member
נכון ודרך אגב הוא עשה יותר מ2

דמויות והוא גם הביא לסימפסון עוד מדובב מוכר שהיה חבר טוב שלו גון לוביץ שדיבב כמה דמויות טובות .

shmill

New member
איזה דמויות?

אני רק יודע שהוא גם דיבב את קלינטון... אההה ואת לייל לאנדלי (זה מהפרק עם המונורייל)...

noaya

New member
פיליפ אדוארד הארטמן

נרצח ב-28 במאי 1998 ע"י אשתו, שלאחר מכן התאבדה. (http://www.imdb.com/name/nm0367005/) לא שמת לב שכבר שנים אין את הדמויות שלו, טרוי מקלור וליונל האטץ? אגב, גם דוריס גראו, שעשתה את קולה של לאנצ' לייד דוריס (ואך נולדה באותו תאריך כמוני), מתה ב-1995 ומאז עושה מישהי אחרת את קולה של גברת הקפיטריה האהובה.

floyd3

New member
מוזר שלא שמתי לב

אני אולי שפיץ בסימפסון (ובואי לא ניכנס להתנצחות) , אבל אני פאקינג אסטרונאוט. פשוט מזעזע. אני אדליק נר לזכרם ביום הזיכרון.

noaya

New member
זה היה פגז, אפילו.

כרובית מאודה זה טעים. נועיה, דיאטות בשלוף.

למעלה