אתם לא תאמינו.... :-(

viper20

New member
אתם לא תאמינו.... :-(

לפני 10 דקות עלינו אני ואחותי על הגי אן 250 שברשותי לנסיעה קצרה בעיר, אחרי 10 דקות פתאום!! בלי כל התרעה לפני השילדה של האופנוע שלי נשברה ל 3 חלקים !! כל האופנוע נשבר,המנוע ( יותר נכון הצינורות של האגזוז ) פגע בכביש, האופנוע נגרר ככה בערך 50 מטר תוך כדי ניסיון נואש שלי לעצור אותו, הדבבר הראשון שעלה לי בראש זה החיים של אחותי... למזלי הצינור שמוביל את הזמן לברקס הקדמי לא נקרע והצלחתי איך שהוא במזל לעצור את המתכת השבורה הזאת... אני מודה לאלוהים שהייתי על מהירות נמוכה, שלא היו רכבים בכביש באותה שניה ושיצאתי מזה בחיים.... אין לי מילים.. איזה חוויה מפחידה, כולי רועד.. בצער רב אני נפרד מעולם האופנועים... אחרי חוייה כזאת של סיכון החיים שלי ושל אחותי שאם היה קורה לה משהו לא הייתי סולח לעצמי בחיים אין בכוונתי לעלות על אופנוע שוב... בקרוב תמונות....

saarR

New member
אז אם אתה כבר נוסע על דבר כזה...

תשמע לי! אם אתה נוסע על דבר כזה אז תעבור כבר ליאווה , זה עולה הרבה פחות זה מרעיש הרבה יותר אבל זה הרבה יותר אמין!!!! או אם אתה כבר בסוזוקי תסע על GS אני לא מאמין שדבר כזה קרה לך!!! בושה לסוזוקי

dyanai

New member
תספור עד 10

א. אני לא מתימר להיות מומחה אבל ה 250 GN אינו ממש פאר היצירה ולבטח היה ישן מאד לכן באופנוע הבא: תרכוש כלי עם דגש על אמינות. ב. אפנועה הוא כלי הדורש יותר מיומנות ממך כרוכב אבל טכנית גם רכב ישן הוא לא פחות מסוכן. ג. אל תרכיב את האחות יותר :) ןתחסוך יסורי מצפון ד. שפר את היכולות שלך קנה כלי אחר ותרשם לקורס ``אופנוען מאומן`` על אופנוע תמיד יש מה ללמד. אם אחרי כל כמעט תאונה אנשים היו חודלים לנהוג אזי לא היו היום שום נהגים על הכביש. דרך אגב לאחרונה כמעט דרסו אותי בתור הולך רגל על המדרכה! טיפשה על טרנו. אז אולי לא אצא מהבית יותר? ספור עד 10 ותתחיל מהתחלה!

Phangan

New member
יכול היה להיות יותר גרוע...

כל יום בדרכי לת``א עשרות נהגים מנסים להתנקש בחיי, אין ברירה צריך להיזהר ולהמשיך בשיגרה . קנה כלי יותר חדש. מה היתה שנת הייצור של ה GN? Phangan

TheFinalCut

New member
אאאארררררררררגגגגגגגגג :-()

אמאל`ה....... אררג. תשמע, אין לי מושג איך זה קרה - הכלי הזה אמור לעמוד גם בעומס הרבה קשה יותר והוא משרת בארץ בתור סוס עבודה שנים רבות, אני בטוח שכבר זכו GN-ים לסחוב הרבה יותר מאשר אותך ואת אחותך. וזה אומר אחד מ-3 דברים: 1. או שהכלי היה פגום (פגם ייצור, השלדה נולדה פגומה והיה זה רק עניין של זמן עד שתתפרק - עניין נדיר שבנדירים, אבל קורה). 2. הכלי היה עד כדי כך מוזנח כל כך הרבה שנים שהחלודה אכלה את המתכת מבפנים לגמרי (אולי עקב שימוש בחומר מזרז חימצון או אנאערף) 3. הכלי עבר תאונה קשה ולא ידעת, או שכן ידעת... (?) בכל מקרה האירוע שציינת נדיר מאוד וגם מאופנוענים מנוסים מאוד כמעט שלא שמתי על אח לו... אני ממליץ שתרגע מהטראומה (אני מתאר לעצמי כמה היא קשה), ותחליף לכלי אמין יותר - ולא לוותר על בדיקה לפני קנייה.

Miss Mor

New member
אמאל`ה

אין לי מילה אחרת איך דבר כזה קורה??? גם אם הוא חלוד ופגום... איך נתנו לכלי כזה לעלות לכביש? איך הוא עבר טסט ויש לו רישיון? הרבה שאלות לא ברורות... Miss Mor בברכת החלמה מהירה :)

M.Z

New member
כולנו יודעים שבטסט אף אחד לא יודע

על מה הוא מדבר ומה זה הכלי שעומד מולו ואיך בודקים אותו בודקים אורות ברקסים בד``כ אחורי ומספר שלדה אף אחד לא בודק ולא מתיימר לדעת מה מצבה השאלה מה היה מצבו של האופנוע - מוזנח,לאחר תאונה,חלוד? סתם כך לא קורסת שילדה בדיוק ב-3 מקומות. המאמצים שעובדים על שילדה לא יכולים לגרום לה לקרוס בבת אחד ב-3 נקודות שונות. יש בעיה אחרת - אולי חלודה קשה - בשילוב של משקל רב על האופנוע ואלמנט קפיצה חזקה לדוגמא, אולי , אולי אז יכול לקרות אבל גם ב-3 נקודות...... קשה לי להאמין.

Miss Mor

New member
כמו שאמרתי

הרבה שאלות :-( אבל אני לא מבינה אם האופנוע עבר תאונה ונפגע בשילדה והוא חוזרת לכביש אחרי התאונה, הוא לא צריך לעבור בדיקה כלשהי??? אפילו רכב בודקים מכל הכיוונים אז אופנוע על אחת כמה וכמה

למעלה