אתם לא תאמינו!!=)

yArDeN 14

New member
אתם לא תאמינו!!=)

אתמול עשיתי מפגשון עכשיו הדלת של הבית היתה חצי פתוחה אני גרה בווילה די גדולה זה מושבים כאלה..רובם טחונים פה בטירוף.. הקיצר.. מי דופק בדלת?! נתן!! עם הבן שלוו!! הוא עושה לי כזה אני מפריע? אני כולי רועדת עוד שניה מתה! אני עושה לו ..לאא אתה לא מפריע הוא עושה לי ..סליחה אם אני מפריע..תגידי את יודעת מי הבעלים של הבית פה מימול ואני רועדת כולי ואומרת לו כזה אממ..הבית הזה? <זה בית מווללי!!!בית קרקע מדהים!!> אני אומרת לו לא..אני לא יודעת מצטערת ואז הוא אומר טוב תודה ררבה וסליחה עם הפרעתי ואז הוא ממשיך לטייל פה בשיכון שלי.. ואני יוצאת וכל החברות שלי קופצות משמחה חחח ואז אני פוגשת שכנה שלי ועושה לה כזה את יודעת מי היה פה?! נתי רביץ היא עושה לי יאבלה הוא עדיין פה ואז אני קולטת אותו איזה 3 מטר מימני וואוו רק אחרי שהוא הלך..ניזכרתי מי הבעלים של הבית ממול!!..! הקיצר היום הוא היה בישיבה במושב שלי הוא ככל הניראה קונה את הבית פהה..!! ואאווו!!

מההההההההההה?הלוואי עלייייייי

תארו לכםםםםםםםם אפרת או נתן דופקים לי בדלת!!!!!!!!!!!
גאדדדד אני ימות

גלושש

New member
מה מה מה מה מה מה מה???../images/Emo110.gif

איזה כיף לךךךךךךךךךך אהההההההההההההה

מהההה??????????????????????????????

איפווווווווווווו????????????????????????????????..
וווווווווווווווווואי אני רוצה גם..

כן זה מאוד עוזר

כן זה מאוד עוזר לי כל שנתיים אנחנו נופשים שם בזמן סוכות בערך...

מההההההההההההההההההההההההה?!?!?!../images/Emo7.gif

זה לא יכול להיותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לאאא נתוששששששש אלל תעזובבב אותיייי חחח הוא גרר בהרצליהה פיתוח ואני גרה בהרצליהההההה והואאאאא לא יכווללל לעזובב אותנוו לא רוצהה...לא מעניוןן אותיי אני עכשיו ילךך אליוו הביתהה ויגידד לוו שעםם אתה עוזב אני יתאד..ואז זה יהיה על המצפוןן שלו..חיחיחי ואז הוא לא יעזובב חחח

yArDeN 14

New member
.חחחח...עכשיו הוא כבר לא יהיה כ''כ

קרוב אלייך זה שעתיים נסיעה..

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

נווווו למהההה הואא עובקק דירהה אוףףף גמכןן עדד שישש בעירר שלייי שחקן כל כךך מושלםםםם גםם זה חייבב לעזוב...נווו איזהה עיצבוןןן..נווו מה עכשיו אני לא רוצה להיתקע רקק עםם בוגדיי השיר שלנו
..חחח גם חנה לסלאו גרה בהרצליה פיתוח...בעעעע..אוףףף לאא רוצהה אותהה, רוציםםם את
נתן
...
נתן
שלנוו ולא ניתן אותו
נתן
שלנוו ולא ניתןןן אותווו

נווו בליי שטויותת... ../images/Emo99.gif

למה נראה לכם שנתן יעבורר ??? עד שהיתרגלנו אליו בשכונה שלו.. הוא יעבור מקום וכל פעם יציקו לוו... פעם באה תחשבו בהיגיון
+\

גלושש

New member
זה הגיוני וחצי ../images/Emo110.gif

מה רק בגלל מעריצים הוא לא יעבור דירה??? יש לו חיים ואם הוא רוצה לעבור דירה אז הוא לא ידחה את זה בגלל מעריצים

למעלה