אתם לא תאמינו...

nerod 72

New member
אתם לא תאמינו...

אני גולש לי באינטרנט וממש במקריות נכנסתי לאיזה אתר של אמני ישראל.. פתאום מה אני רואה - את השם של דנה אינטרנשיונל וליד זה מספר טלפון... אני אמרתי לעצמי.. לא הגיוני שיפורסם מספר טלפון של מישהי כמו דנה ככה שכל אחד יוכל לראות.. כד להיות בטוח, התקשרתי למספר ומסתבר שצדקתי- המספר הוא של חברת "פרומו" , שכנראה ע"י החברה הזו מיוצגת דנה כדי להופיע וכל מיני דברים אחרים.. חבל, ואני כבר התחלתי לחשוב שאני אוכל לדבר עם דנה... איזה אהבל אני..

דנהה1

New member
דההההההה

באמת חשבת שהם יפרסמו את המספר שלה??? אפילו המספר שלי יש אותו, הוא טלפון של מעריצים ואף פעם אף אחד לא עונה וגם אם מישהו עונה זו בטח לא דנה.

nerod 72

New member
ברור שלא...

חשבתי שיפרסמו ת'מספר שלה , פשוט הייתי צריך לברר מה זה המספר הזה.. הכ קרוב שהייתי לדנה (וזה לא הרבה) היה בהופעה שלה בדום עם רו פול, הייתי סנטימטר לידה כל ההופעה והיה בינינו קשר עין כזה, והיא צחקה שהיא ראתה אותי לשנייה (כי לבשתי משקפי שמש כחולים גדולים כאלה באמצע הלילה והייתי היחיד שעשה את זה...)

מאתוקי

New member
מושיקו הההההה תראה..

evrebady cames to holiwod לא כתבתי משפט וכמה שגיאות יש לי זה השיר של מדונה תמשיךךךךךךךך וגם תמשיך תשיר הזה my name is not (isnt( saida אני נצחתי הייתי הכי רעה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עשיתי את המסע המושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם תמשיכו

למעלה