אתם לא תאמינו!!!

אתם לא תאמינו!!!

השחקן שמגלם את מייסון משתתף גם בסרט ההמשך לסרט "חייל אוניברסלי" עם ואן דם ועם דולף לנדגרדן (משהו כזה) הוא מגם שם תפקיד די קטן וכמובן איך לא הוא מת

מאור 87

New member
אני בהלם../images/Emo70.gif זה לא יכול להיות../images/Emo70.gif

אתה בטוח שזה נכון
וואו
זאת כזאת עובדה מדהימה שקשה לעכל..

Nino Schibetta

New member
ייסון משחק גם ב"אייר פורס 1"

שם הוא מאבטח ראשי של הנשיא הריסון פורד

Nino Schibetta

New member
well.................

כל מה שאני יכול להגיד... נכון...........ב"אייר פורס 1", צדקת

מאור 87

New member
נו באמת!

אלמוג אתה כבר יודע מי החפרפרת
למה אתה כל הזמן משער

יכול להיות ../images/Emo58.gif

אנחנו לא יודעים כלום על הסוף. אנחנו יודעים מי החפרפרת אבל אנחנו לא יודעים למה היא\הוא עשה\עשתה את זה. וחוץ מזה אני חושב שזה בטעות. אנחנו יודעים מה קורה בסוף אבל יכול להיות שזה בטעות קרה.

נגיד מה? אנחנו ראינו את הסוף...

ואנחנו יודעים כל פרט בו או שסתם גילינו מי החפרפרת ומה היא\הוא עושה? אני צודק נכון?

אני ממש חושבת שמייסון הוא החפרפרת!

ז"א, הוא ממש מניאק. ולא יודעת, אולי זה סתם תדמית שהסדרה מנסה ליצור לו בשביל לעבוד עלינו כזה... אבל הוא נראה לי ממש מתאים להיות החפרפרת. אחרי הכל, הוא לא מגלה לג'ק על המשפחה שלו! בתירוץ שזה יפריע למשימה שלו.

neta 7

New member
זה בדיוק מה שאני חשבתי../images/Emo45.gif

אבל הוא די חמוד, לא

../images/Emo58.gifבשביל מאור ו....

גם לאחרים שראו כבר את סוף הסדרה: תראה מאור אנחנו יודעים שנינה הורגת בסוף את טרי אבל אנחנו לא יודעים למה היא עשתה את זה או שאולי זה קרה בטעות. יכול להיות שהיא לא החפרפרת בכלל והיא עשתה את זה או בטעות או שהיא שיש לה קנאה כלפי טרי וג'ק. אתה קראתה את הסוף אני לא יודע עם מה שקראתה היה כתוב בברור בקשר לסוף אבל אני יודע שאנ שמעתי על זה מאחת ההודעות של משהו וזה לא ממש היה לי ברור אז אני לא יודע דבר על הסוף חוץ מזה שטרי מתה תודות לנינה וזהו! אז יכול להיות שמיסון הוא החפרפרת ונינה סתם מקנאה טוב?

מאור 87

New member
../images/Emo58.gif

אבל כבר כולם יודעים שנינה היא החפרפרת, ואפילו אמרו את זה בסקר..

Siriusnip

New member
../images/Emo58.gif מענה למאור ואלמוג../images/Emo58.gif

זה שכתוב בסקר שרוב הפורום חושב שזאת היא זה לא אומר שכולם צודקים! אני למשל לא הצבעתי בגלל שכבר ראיתי את העונה, ואני בטוח שגם אחרים לא... אז אף אחד לא אמר שמה שמקובל על הרוב הוא בההכרח צודק (לא יודע מי כתב את המשפט הזה בכרטיס האישי שלו, אבל ראיתי את זה כשבדקתי את האי מייל של כולם בכרטיסים- בשביל רשימת חברי הפורום) לא משנה. אני לא אומר שנינה היא לא החפרפרת, ואני לא אומר שהיא כן החפרפרת. אבל מה אתם מסתמכים על סקר שיותר משלושה רבעים ממנו מנחשים?

מאור 87

New member
נו באמת..

זה קצת מוזר שכולם בחרו בה, בעיקר כשרוב הפורום כבר ראה את שתי העונות..

Crossface

New member
זה המשפט מהכרטיס שלי../images/Emo13.gif

מתוך הצגה שראיתי. "הנחשול"

Nivel

New member
../images/Emo58.gif לכל העונה הראשונה

מי שלא ראה את כל העונה לא לקרוא!! נינה רצחה את טרי בגלל שטרי שמעה את נינה אומרת "Germany" וזאתי בטלפון אמרה לנינה שאסור שאף אחד יידע על היעד שלה ולכן היא רצחה אותה.

למעלה