אתם לא תאמינו...

Blood

New member
אתם לא תאמינו...

היום הסבו את תשומת לבי לראפרים חדשים בשכונה (למרות שהשיר (סקיט) מאוד ישן): מופע הארנבות של דוקטור קספר - הקומיקאים שיר קצר ונחמד.וזהו.

Blood

New member
ואם כבר ראפרים-לא ראפריים, אז גם...

ארכדי דוכין נכנס בקטגוריה הזו עם השיר שלו ד"ר שוקי (מתוך כוכב האהבה)

rockninja

New member
זה לא ראפ!

עוד מעט תגידו שחלוצי החלל עושים מוסיקה...

Blood

New member
תשמע ידידי..

אתה יכול לאהוב, אתה יכול לא לאהוב - זה ראפ

rockninja

New member
לא לא אתה לא מבין אחי

אין לי שום דבר נגדם... להפך אהבתי את רב השירים ששמעתי של מופע הארנבות של ד"ר קספר. העניין הוא שזה רוק ולא ראפ. גם זמרי רוק יכולים לשיר מהר לפעמים- זה לא הופך את זה לראפ. לא ככה? נגיד טיפקס. שמעתי כמה שאמרו שקובי עוז או אוז לא איכפת לי- שר ראפ. ושאלתי את עצמי מאיפה הם הקריצו את זה?? מה לו ולראפ? זה בכלל לא נשמע דומה.

EmGee

New member
אם מדברים על רוקרים שעושים ראפ

אז יש כמובן את השיר red hot chili pepers - give it away שהוא דוגמא מצוינת לכך שגם רוקרים יכולים לעשות ראפ. רק שתדע ראפ זאת מוזיקה ששרים אותה מהר

rockninja

New member
יכול להיות אבל...

זה לא כאילו שהכושים בגתאות המציאו את הקטע של "לשיר מהר", שכל מי ששר מהר כאילו עושה ראפ... מה אסור לרוקר פשוט לשיר מהר?...

EmGee

New member
ברור שמותר, שהוא עושה את זה הוא

עושה ראפ. זה שמישהו רוקר זה לא אומר שכל מה שהוא עושה זה רוק. ואותו דבר לגבי ראפרים שלפעמים יש ראפרים עם שירים שהם לא כל כך ראפ.

enwhysea

New member
סיפרס היל

או כמו שקוומי פעם אמר בקצה "ההוכה הנצחית שראפרים תמיד יעשו רוק יותר טוב משרוקרים אי פעם יעשו ראפ" (או משהו כזה...)

da^Lord

New member
אז גם ציפי שביט עושה ראפ?

ומרי פופינס? ומה עם ראפ איטי כמו.. ביגי למשל? הוא לא עושה ראפ? זה דיבור איטי.

Blood

New member
לא לא... אתה אולי לא מבין אותי..

אתה צודק בכל מילה שכתבת לגביי אופיים של "מופע הארנבות של ד"ר קספר", השיר הזה בפרט הוא ראפ. תשמע אותו ותראה.

למעלה