אתם לא תאמינו!!!

אתם לא תאמינו!!!

נכון שאתמול אמרתי לכם שאני בבעיה, שאני שרופה עליו ולא יודעת מה לעשות בקיצור..... תנשמו עמוק.... היום אכלתי איתו צהריים!!!! וזה הוא שהזמין אותי!!!!!!!!!!!!!!!!! אהההההההההההההההההההההה

אני כל כך שמחה!!!!

אז בקיצור ידעתי שהוא צריך לבוא היום אלינו. ולבשתי את הג´ינס הכי סקסי שקיים (עם ריצ´רצ´ עד למעלה מכל צד). וכל הבוקר הסתובבתי מולו, בסוף ראיתי שכעקרון הוא צריך ללכת אבל הוא לא הולך. אז שאלתי אותו "מה, זהו להיום?" אז הוא אמר שיש לו פגישה בעוד שעתיים והוא הולך לאכול. ו"דרך אגב איפה את אוכלת?" אמרתי שבדר"כ אני אוכלת במשרד, אבל נמאס לי. ואז הוא הזמין אותי לאכול איתו. היו לנו שעתיים נפלאות בארבע עניים. למרות שדיברנו רק על עבודה ולימודים וקצת חיים פרטיים, אבל זאת רק ההתחלה אני מניחה. אני כ"כ מאושרת!!

טשטושה

New member
ב ה צ ל ח ה.....

תני דיווחים רציפים מהשטח כמה יפות ההתחלות כמה ענוג הוא ניחוח ההתחדשות........ יאללה, מחזיקה לך אצבעות טש

Amir33

New member
אני אומר

1. שיהיה בהצלחה. 2. אל תפתחי ציפיות גדולות מדי כך לא תתאכזבי. 3. ג´נס? למה לא איזה מיני מיני (תאילנד תאילנד, סין סין , אירופה אירופה ... )מינימלי

piter pan

New member
ואני בניגוד לחברי אמיר ../images/Emo45.gif אומר

שיהיה בהצלחה פתחי כמה שיותר ציפיות , אחרת לט יהיה לך חזון ולא תגיעי לשום מקום אל תפחדי פיתחי את הלב הכניסי אותו פנימה (אל הלב) בעוז ובחום אל תחשבי על אכזבה , אם תבוא אז תבוא ואז תפרדי ממנו לכי על זה בגדול. תמיד ב ג ד ו ל ב ה צ ל ח ה

Amir33

New member
רגע,

מה לגבי המיני
אמיר בשעת צהריים מלאה זימה

piter pan

New member
רגע עם דודלי ../images/Emo3.gif

פיטר בשעת צהריים מלאת נוסטאלגיה
... גם מיני הולך כמובן .....

איזה אושר.....

איזו שמחה..... שמחה איתך..... התחלות חדשות, ניחוח של פריחה..... קייץ...... וכל זה רק ארוחת צהריים תמימה...... מאחלת לך המשך של שמש מעל האהבה.....

למעלה