אתם לא תאמינו מה שחלמתי

dviridit

New member
אתם לא תאמינו מה שחלמתי../images/Emo23.gif

לא תאמינו מה שחלמתיו dviridit ו 19:27 | 17/03/04 חלמתי שלחיות חוזרת ביס.בפרק שראיתי היו הרבה טולייר. הם רבו כי טוד הרגיז אותה בשקריו לגבי התינוק. היא לבשה חולצה שחורה ען מחשוף בגב ומכנסיים בהירים. זה היה ממש חלום מנש מוחשי ונורה הוזזכרה אך לצערי לא הייתה ונדמה לי שראיתי את הנק. בקיצור ראיתי ועם פרץ השמחה הדבר הראשון שאמרתי 'אני חייבת ספר לחברי הפורום' וגם 'אולי הם משדרים את הפרקים שנשארו להם' ןזאת בגלל שפעם מישהו, נדמה לי שיוניקס, אמר שנראה לו שיש להם עוד כמה פרקים ושהחליטו להפסיק לשדר לפני הזמן. זה היה ביס.

חלום חלמתי

לי היה חלום לפני 3 לילות או 4 שנפגשתי עם קינרת ואז רבנו והיו צעקות אבל אז פתאום היינו חברות טובות והלכנו לאכול פלאפל ואז קנינו בגדים בזארה וראינו שם את איה קורן ויהודה לוי
ואז מדדתי והבגדים היו פצצה
עלי וקינרת לא פירגנה לי קטעים... מצטערת שאין לי חלומות על לחיות אבל מרוב המון זמן שלא שידרו את זה, כבר שכחתי איך הם נראים ואין לי מה לחלום עליהם

KinKin

New member
חבל...

שאין לך על מה לחלום חוץ ממני... מבטיחה שפנטזיה על רקס/כריסטיאן או שאר ירקות עדיפים. לילה טוב ISRAEL

קינו'ש

יש לי רעיון שהוא גם וואו וגם שגעון כשתבואי לארץ לחופשה תתארחי אצלי נעשה כל לילה מסיבת פיג'מות אני אכיר לך בנים חתיכים כי יש לי כמויות של מחזרים וגם כמובן נוכל להגשים את החלום שלי

למעלה