אתם לא רציניים!!

GK_FF

New member
אתם לא רציניים!!

שאכרה יש פורום לזה?! אוך כמה חבל שאתם לא יותר פעילים!!!!!!!! למה לא עושים פה מפגשים המוניים ומשחקים?! נו טוב, לאחרונה חזרתי למשחקי הקופסא מילדותי, מסתבר שנתנו את כל הקופסאות או משהו כזה אז צריך להתחיל קנות מחדש, קניתי הרמז (שוב) והתאהבתי, המשחק הזה ממש כייפי ומעולה (בנתיים עשיתי 4 משחקים, מחר מתכנן עוד לפחות 2), היום נזכרתי בטליסמן ופתאום גם נזכרתי בכל המשחקיות שלו (יענתו אני ממש זוכר את כל החוקים לעומת לדוגמא הרמז שאשכרה הייתי צריך לקרוא את החוברת לפני שהתחלנו), רציתי לדעת מה דעתכם על טליסמן..? ובכלל למה לא מדברים פה..? אילו משחקי לוח אתם אוהבים..? ו.... מה הגיל הממוצע פה אנאערף?
(אני בן 18) להת.

ננסק

New member
דווקא עושים, דווקא עושים

אענה על כל השאלות שלך, אחת אחת... 1. לא כל כך פעילים, כי פשוט יש כאן משהו כמו שבעה פעילי פורום (וכנראה שלא הרבה lurker-ים). לאו דווקא כי אנשים לא מודעים לקיום הפורום - פירסמנו אותו לפני כמה חודשים בכל מני מקומות - אלא בגלל שאנשים לא מודעים למשחקי לוח. לכן טוב לשמוע שחזרת לתחביב המצוין הזה. 2. עושים מפגשים המוניים! לפעמים אצל מישהו בבית, לפעמים במקומות אחרים. בכל יום חמישי אחרון בחודש יש מפגש משחקי לוח בחנות פריק בתל-אביב, אתה מוזמן בחום לבוא. אתה מוזמן גם לארגן מפגש - זאת ההזדמנות הטובה ביותר להכיר מקרוב המון משחקים שמעולם לא שמעת עליהם. רמז וטליסמן... עם כל הכבוד להם, יש כל כך הרבה יותר טובים ומגוונים מהם. 3. מומלץ לא לטחון משחק שוב ושוב, זה ממאיס אותו מהר מדי. 4. לדעתי טליסמן חביב, אבל אינו משתווה למשחקים דומים שיוצאים היום, כדוגמת WOW The Board Game או RuneScape. אלו לוקחים את הרעיון הבסיסי של "גיבורים מסתובבים בעולם ונתקלים בדברים", ועושים אותו לכיפי, צבעוני ומעניין יותר מכפי שטליסמן הצליח. 5. קשה לי להגיד כמה משחקי לוח אני אוהב... אבל יש לי בבית מעל 20. 6. אני 25, מה נשמע.

ycyclop

New member
קצת תגובות

1: הפורום פעיל בערך שנתיים ובזמן הזה מספר האנשים שנחשפו דרכו למשחקי לוח גדל מבודדים לכמה עשרות אבל רובם מעדיפים פשוט לשחק בבית ולא לכתוב בפורומים כל כך 2: יש מפגשים ביתיים אצל כל מיני אנשים. אני הולך לחדש את המפגשים בביתי (מודיעין) לפחות פעם בחודש. ויש את המפגש בפריק ביום חמישי האחרון של כל חודש אבל בתשלום לא גבוה 3: ישנו האתר של האיגוד שיתחיל להיות הרבה יותר פעיל עם הרבה יותר מידע בזמן הקרוב (ראה קישור מצורף) 4: טליסמן ורמז הינם משחקים פשטוים ולא מענינים יחסית למשחקי האסטרטגיה המשפחתיים שיש היום. פשוט תגיע לאיזה שהו מפגש ותבין על מה אני מדבר או תסתכל על הביקורות שיש פה ובאתר האיגוד 5: הגיל הממוצא של מפגשים שאציל היה סביב 25 ובפריק קצת יותר נמוך, אבל בהחלט לא ילדים 6: אם כוללים את כל משחקי המלחמה שיש ברשותי + משחקי אסטרטגיה משפחתיים + הרחבות למשחקים, יש לי מעל 100 משחקים לא כולל משחקי ילדים שיש לבנים שלי לסיכום אני שמח שאתה חוזר לתחביב מצויין זה ואתה תראה כמה אנחנו בארץ לא מודעים לתחום הזה

GK_FF

New member
תודה רבה לשניכם..

העלתם לי סקרנות ואני נגש לבדוק את הביקורות באתר, אולי אפילו אגיע לפריק מתישהו.. (אתמול היה מפגש אתם אומרים..?!) תודה רבה! ^^

zoetrope

New member
שיאל ../images/Emo13.gif

תראה מה ההודעה שלך עשתה... (נקווה שזו מגמה ולא גל חולף) אז החלטתי סוף סוף לשחרר את רוח הלוח שבתוכי. אז שלום לכולם. יש לי משיכה רבה למשחקי לוח, אבל לצערי לא פעלתי בנידון. אין לי אף סשן אחד של קאטאן לשמי. לפני שאני מתחיל במבול שאלות, אשוטט לי מעט בפורום בתקווה לראות אי-אילו רשימות מלאי של הותיקים שכאן. (אם למישהו יש קישור ישיר לרשימה רלוונטית - אשמח לקיצור הדרך) כמובן שאשמח להיפגש, להכיר ולמתוח את שרירי השכל והשעשוע... נ.ב. למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג בארץ את קווארטו?

ננסק

New member
ברוך הבא

אני חושב שכתבתי פעם רשימה עם כמה מהמשחקים שלי, אבל אני ממש לא זוכר.

ycyclop

New member
שלום

קודם כל את קוואטרו ניתן להשיג בארץ בהרבה מקומות רק לא תמיד יש במלאי. ראיתי אותו בענק הצעצועים, toysrus, וחנויות לגבר רשימת המשחקים שברשותי בקישור המצורף ואני מתכוון לחדש את המפגשים בביתי בקרוב

sonde

New member
בהמשך לקודמי...

קודם כל שבוע טוב וחג אורים שמח. 1. עיקר הפעילות של הפורום נעה סביב מידע כללי על משחקים חדשים (בעיקר עם מרגמים אותם לעברית), חידוד חוקים ו/או סיוע במציאת חוקים למשחקים. 2. מפגשים מתקימים בפריק כפי שנכתב כאן, אך קיים מועדון גם בירושלים. 3. טליסמן הינו משחק מצוין, נכון רבים מהמשחקים החדשים עולים אלו בהרבה, כך לדוגמא את Descent: Journeys in the dark או Runebound (בגירסתו השניה). אך הוא עדין מהנה מאוד, ויש אפשרות להוריד ברשת תוספות רבות. אגב לדעתי חבל שלא תרגמו בארץ את הגירסה השלישית המכילה דמויות מפלסטיק במקום קלפים. 4. ברשותי היום כ- 11 משחקים, ברשימת המשחקים שאני רוצה לקנות עוד כ- 100 משחקים!! (כולל תוספות). 5. אני בן 27

bennyzl

New member
תשובה

אני חלק מהמועדון הירושלמי אם אתה רוצה פרטים צור קשר איתי יש מפגש כל שבוע ביום רביעי בשעה 18.30 ברח הירדן 7 דירה 5 בתלפיות אצל יהודה ברלינגר מייסד הקבוצה בבית. כל טוב בנימין זלצמן

GK_FF

New member
טליסמן.......

הטליסמן גרסה 3 נשמע ממש מעניין!!!!! יש מצב שאי פעם יתרגמו אותו..?? ^^

למעלה