אתם לא קולטים!!!!!!

1תרו

New member
אתם לא קולטים!!!!!!

טוב אתם כן וזה לא כזה דחוף וסליחה על ההודעה החדשה אז בקיצור באלבום המדבקות של השמינייה כתוב שעם אתה זוכה בפרס של אסים כלשהם אתה להשתתף בפרק של העונה ה-3אז זה ברור ובטוח! ועכשיו גם אנחנו יכולים חח.. וזהו ולכל מי שיש שאלות על זה מוזמן לשאול ולהתווכח והכי חשוב סליחה על הודעה החדשה

KiShKooSh

New member
אני לא מאמינה, שוב?

" עטרה אופק מבטיחה שהספר הבא והבלתי נמנע, "השמיניה בעקבות הקרדינל המוזהב", יהיה שונה. העלילה: השמינייה שמחה ומאושרת בדרכה ללונדון, אחרי שזכתה בפרס ראשון בתחרות חידות בינלאומית" עוד מישהו רוצה להזכיר לי את לונדון היום?

KiShKooSh

New member
תאמיני לי זה לא מצחיק...

אני רק רוצה שלא יזכירו לי את זה, וקראתי את המילה לונדון היום בסביבות 10 פעמים בלי קשר אחת לשניה, במקומות שונים דיי כבר!

dollzy

New member
ואווו ביקי מרפי מתעלק עלייך...

אבל ממש! תחזיקי מעמד בובה..

KiShKooSh

New member
תאמיני לי אני בקושי...

לפחות מחר יש ניסן, קצת שקט, אולי קצת נשכח מזה. כי מחר אני נוסעת עם ליטל מוקדם, כי אני מסיימת בחמישי מוקדם, ואנחנו נלך לארכיון של הקאמרי ולפרוזה(היא צריכה מחזה כלשהו)

chen010189

New member
זה להיות ניצב או ביט. אל תצפי

שיוציאו אותך שחקנית. בדיוק כמו שהיה עם המורדים - סיום אסים\אלבום כולו לקח קבוצת זוכים להשתתף בסצינה אחת בתור כמה אנשים שבאים לבקש חתימה מאמא של מריצה הסלב'. אבל סבבה, אם להיות ניצב נחשב ללהיט בימינו ואני פשוט לא מעודכנת שיהיה בהצלחה

יו2לושש

New member
יש מצב..

יכול להיות באמת שזה להיות ניצב אבל עדיין להיות עם השמיניה על הסט ולהצתלם איתם והכל זה די כיף לא?!

1תרו

New member
עם כבר נילשו פה אז יש לי שאלה

אממ... הצלחתי 10 מותך 10 שאלות באתר של ערוץ הילדים בחידון של השמינייה ונתתי פרטים ונתנו לי להדפיס קופון מה עכשיו?! לא קראתי שהם הודיעו כמה הצלחתי מתוך 10..

../images/Emo55.gifאז...

תדפיס את הקופון ותבוא איתו להיכל נוקיה ביום שישי בין השעות 10-14:00 ויביאו את הכרטיס הזוגי...

1תרו

New member
אבל..כנסי!!../images/Emo13.gif

הם לא התקשרו לומר שאני בין השמונה שזכו הם רק אמרו שעניתי על 10 מתוך 10 שאלות ושיש לי את הזכות אני מניח מה את אומרת? אולי בגלל שהם נתנו לי כרטיס אז אני כן! לא יודע מישהו?

Adidush888

New member
איפה ענית על שאלות?

כאילו באיזה חלק של אתר ערוץ הילדים?

למעלה