אתם לא עצובים?

MoRaN LiRoN

New member
אתם לא עצובים?

מחרתיים פרק אחרון חלקנו יראו מחר תפרק האחרון בהקרנה בכפר סבא.. זה מוזר אבל אפילו אני מבואסת, יענו חחח אני זוכרת שהתבאסתי שמשחק החיים נגמר, וזה כי אז הייתי מעריצה ועכשיו אני בדיוק אותו דבר מבואסת שזה נגמר, התרגלתי לדמויות לעלילה, יהיה מוזר כל ערב ב-8 וחמישה בלי מיכאלה , אוף זה מה זה מבאס.. חבל שלא עושים לטלנובלות המשכים, תמיד עד שאתה נכנס לזה זה נגמר לך.. אוף איזה מבאס.. :( אני אפילו עצובה מה איתכם? לא מבואסים?

מורני רק מבאס?רק מבאס??????.

אני ימות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה אני יעשה?????. איך אני יחייה!!!!!!!!וברצינותתתתתתתתתתתתת מה אני יעשה בלי לראות את אפרת המושלמת שלי כל יום?????????????????

בואו אני אגיד לכם מה תעשו????

ככה- בקשר לאפרת- לי אישית יש תמונות שלה מודבקות בכל החדר ואין סיכוי שאני אוריד אותן מתישהו (תשתמשו בתמונות שיש לכם ותדביקו על כל דבר שלא זז בחדר שלכם...), וגם צריך לעקוב אחרי כל תוכנית חדשה שיוצאת, לראות אם במקרה אפרתוש שם.... בקשר לנתן- אותו דבר כמו אפרת...ולנתן גם יש את התוכנית הקומית שערוריה, כל יום חמישי, ערוץ 22, שעה חמש וחצי (בתקווה שעוד משדרים את זה...), וגם עדיין יהיו עוד קצת מהשידורים החוזרים של לחיי האהבה (כי התחילו אותם אחרי מיכאלה אז נשארו עוד איזה שתי שבתות לפחות...). וכל השאר ממש אין לי מושג....הדרך הכי טובה זה פשוט להדביק תמונות שלהם בכל החדר, ואז אין סיכוי שתשכחו...ואין סיכוי שתתגעגעו...

עצובים ????????????

בכיתי פעמיים היום !
ואני לא מתגאה אני סתם בכיינייית...
היום המורה ההבלה הביאה לנו דף לרשום מה אני רוצה שיצליח לי בשליש הזה... אז כתבתי שאני יתגבר על מיכאלה....והידקתי..שאפ'חד לא יראה... קיצוררררררררררררררררררר עצוב מאודדדדדדדדדדדדדדד

נראה לי שרק עדוש מבינה אותי!

או שגם היא לאאאאאאאאא
איך אני ישרוד בלי לראות את אפרת המושלמת שלי כל יום?????. ואת נתן המושלםםםםםםםםםםםםםםם? יאווווווווווו ואת נירווווווווו??????. מה אני יעשה????? אלוהים למה???????????????

צאצי

New member
אני חושבת שזה עדיף

שלא עושים המשך תארי לך אם היה המשך ל"לגעת באושר" ?! ואל תדאגי מורני את עוד תראי את נירו ואת נתי ואת את אפרת ואת אלברט המלך

יאלה ביי../images/Emo70.gif

תיראי אותי מחר אני יהיה ורודה
ב"ה אלוקים שמור עליי..
יאאלה עפתי לילה טוב

KiShKooSh

New member
נראה חדשות../images/Emo3.gif

המדינה הזו טלנובלה בפני עצמה
רק שבסוף יותר מידי מתים
ושם זה אמיתי

לא רוצההההההההההההההההההההההההההההה

לא רוצההה שזהה יגמרר אני לא יודעתת מה אני יעשהה בליי מיכאלושש שלייי...זה יהיה כל כךך עצובב זה כזה מבאס איך שאתה נקשר לסדרה אתה כבר צריךךך להיפרדד ממנהה אוףףף..ולי הסדרהה עוד נגמרתת לי מחרר אז אני בכלל בבאסההה.....כי אני הולכת לקניון ערים בכפר סבאא...אוףףף נראה לי אני יבכה שםם נשבעת לכםם חח (איזה פאדיחות)...אוףףף אני יצעק להםם שמהה שאני לא רוצהה שזה יגמר חח ואני יצעק לנתוש ואפרתוש שאני חולה עליהם בדםם גאדד הם כל כךך מושלמיםםםם...יווו אני מתהה מיכאלושששש אוףףף אני לא רוצהה להיפרדד ממךך את כל כךך תיהיה חסרהה לייייייייי

MoRaN LiRoN

New member
אני צכה לטוס לבצפר אבל רעיון קטנטוש

הקלטות ככה חיים עם זה תקליטו אם לא הקלטתם עד עכשיו תקליטו בשידורים החוזרים יהיו שידורים חוזרים לא לדאוג יאאלה טסתי לבצפר נשיקות בה ביי

למעלה