אתם לא מבינים................

לחי7

New member
אתם לא מבינים................

ראיתי עכשיו את הג'וק הכי גדול שיש בדירה שלי!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מפחיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו אני לא אוכל להירדם ואז לא יהיו לי נדודי שינה כמו שצריך...............

אם את מתנחמת בצרות של אחרים אז...

אחותי לקחה את הנחש שלה לסבתא שלי וכבר ביום למחרת אחותי ראתה עכבר משתלט על הביית... אמא דיווחה על עוד אח בשרותים..
אז זה מאוד נחמד לשים את הראש על מיטה עם סכנת עכברים מטפסים.... לילה טוב!

לחי7

New member
בעבודה זה עוד סביר...

אבל שזה בדירה שלי, וגם אם אני אצרח ממש ממש חזק לא יהיה מי שיהרוג לי אותו...... אז זה די הורס לך את הלילה.... את מחר....ואת כ-ל הימים שאחרי כי צריך ללכת מאוד בזהירות לשירותים שמא לא תופתעי פתאום

דנטל

New member
זה לא שאני נמצאת שם הרבה

אבל, למשל, אתמול באתי בערב בשביל לקחת רד בול (הבוס השאיר לי סטוק) והג'וק עמד שם ליד הדלת של החדר של הבוס והסתכל עלי. עכשיו, בפעמים אחרות הוא כל פעם היה בורח כשהוא היה רואה אותי, לא שזה אמור לנחם אותי, אבל הפעם הוא עמד ורק שקל לברוח. הלכתי רועדת למקרר בשביל להביא את הרד בול, וכשחזרתי החברה שבאה איתי אמרה שהג'וק כבר ברח, אבל יכול להיות שהיא הבריחה אותו. היא בהתחלה עוד אמרה שהיא תעיף לי אותו משם, אבל אמרתי לה שלא תעיז לגעת בו בנוכחותי. מה שחסר לי זה שעוד יתברר שזו בכלל ג'וקה והיא תתחיל גם לעוף בנוסף לכל. אני צריכה להגיד לבוס שלי שיקנה ריסוס שיהיה לי קבוע על השולחן שלי ואוכל לרסס את הג'וקים כשאני נשארת שם לבד.

לחי7

New member
אני לא יודעת אם

לצחוק מהסיפור או להגיד איייככככככסססססססססססס................................ אבל לפחות החכמתי בדבר אחד, שאני לא יודעת אם זה הכרחי בשביל בריאותי הנפשית לדעת (תודה על המידע דרך אגב)..... ג'וקות עפות............................ איככככסססססססססססססססססססססססס

shaiush4

New member
מכל השרשור הזה לא הבנתי משהו...

מה הבעיה לתת להם נעל בראש?... טוב, עם עכברים אני קצת יותר מבינה, וגם לא הייתי רוצה לתת להם נעל בראש כי הם חמודים.

לחי7

New member
ליהפך..................

עם עכברים אין לי בעייה ו.....לא.......הם לא ממש חמודים................ אבל ג'וקים?? ג'וקים?!?!?! זה לא מפחיד, זה מגעיייייללללל............ כיף לך שאת לא נגעלת.... אם הייתי יודעת הייתי ישר מזעיקה אותך שתבואי להרוג לי אותו!!!

shaiush4

New member
מגעיל מגעיל... אבל

נעל בראש והוא עדיין מגעיל, אבל אז הוא כבר מת מגעיל, מעיפים לאסלה, וזהו.

דנטל

New member
אותי זה לא מגעיל

זה מפחיד אותי עד עמקי נשמתי. אני פובית. ועכברים אני אוהבת
.

למעלה