אתם לא מאמינים

אתם לא מאמינים

אני נמצאת כרגע בתוך הפקק האינסופי, ויהודה שלנו ברקע, אני לא יודעת מתי אני אצא מהפקק הדפוק הזה. תאונת שרשרת. אחח מי אמר לי בוקר טוב ראשון היום. שיהיה לכם לילה טוב. לי יהיה לילה ארוך לאללה.

ענתי44

New member
בוקר טוב

יו ראית את יהודה ? אני מקווה שלפצועים בתאונה שלום כדי שהפולנייה שבי לא תנזוף בי שאני מקנאה בך!!!! בעוד אנשים אחרים סובלים... שיהיה בוקר נפלא

ענתי44

New member
מזל שיש את ה

22.9.05 כדי שכולנו נראה וגם בלי שיהיו נפגעים בתאונה בשביל זה. אפילו הפולנייה שבי מאושרת אגב חשבת מה היה קורה אילו הוא היה צץ לך יום אחד מול הפרצוף באופן בלתי צפוי ? מה היית עושה? חברה מהתיכון העריצה את מתי כספי ( כבר מצחיק לא?) יום אחד היא רואה כלב קוקספנייל בדיוק כמו זה שהיה לה ונדרס למוות. בלי לחשוב פעמיים היא על הריצפה מחבקת את הכלב. ואז היא מבחינה שלכלב צמודות רגליים. היא מביטה מהריצפה למעלה ואת מי היא רואה? איזה פוליקר? אני אומרת לך אהבה את מתי כספי. והיא בלי להתרגש בנון שלנטיות מדברת איתו על הכלב שלה. ואז מבקשת חתימה לאחותה הקטנה. מתי נענה לה ברצון שואל איך קוראים לאחותה הקטנה והיא עונה לו " חגיתי" הוא חותם לחגיתי ושואל אותה לשמה שלה. כבר ציינתי שחברתי חגית בת יחידה? יום טוב לכולנו

קרן ב1

New member
פגישות בלתי צפויות עם יהודה...

פעם ראשונה - בשירותים בגבעת ברנר. טוב, זה היה לפני הופעה אז זה לא היה לגמרי בלתי צפוי, אבל בהחלט לא ציפיתי שהוא ילך לשירותים בדיוק מתי שאני הולכת לשם... אז שם דיברתי איתו בפעם הראשונה. פעם נוספת ובלתי צפויה לחלוטין, ברחוב... אני הולכת לי בז'בוטינסקי על המדרכה ויודה שלנו עוצר עם האוטו ברמזור וקורא לי מהחלון... ארבע שעות אחר כך לא ירד לי החיוך מהפרצוף. המממ, כבר הזכרתי את יעקב גלעד בחנות מתנות בשפיים לפני אי אילו שנים?...

ענתי44

New member
גם לי יצא לראות אותו אבל...

נשימתי נעתקה ממני והיה חשש כבד שלא תשוב אליי, ברגע הפכתי לאילמת וכמו עץ עמדתי נטועה על מקומי ופניי החליפו צבעים כמו זיקית. אני לא חושבת שהוא בכלל הבחין בקיומי, וטוב שכך! אה וכן פעם ראיתי בשבוע הספר בכיכר רבין, אז בימי ישראל השפוייה כיכר מלכי ישראל את יעקב גלעד אבל גם לו לא העזתי להפריע. כך גם לחיי חיים רומנו שהיה באיזה חנות בדיזינגוף בדיוק כשנכנסתי. ואה, אני מכירה את מי שהיה הבנקאי האישי של יהודה פוליקר האם זה נחשב? יום נפלא ומלא חיוכים ומוסיקה פוליקרית טובה לכולנו

למעלה