אתם לא מאמינים!!!

אתם לא מאמינים!!!

אתמול הלכתי לישון משעה 6 וחצי בערב עד הבוקר בקיצור זה לא מה שרציתי לספר אלא מה שחלמתי יווו איזה אשליה טוב אז ככה חלמתי שמאיוש מופיעה בעפולה ואני ניגשת אליה ומספרת לה כמה שאני אוהבת אותה ושהיא מושלמת ואני כל הזמן מדמיינת שאני איתה והיא אמרה לי בחיוך בואי איתי אני כולי מתלהבת מתקשרת לאמא שלי שהיא לא בבית ואומרת לה שאני הולכת הביתה בלילה כי אני צריכה ללכת טוב אני ומאיה עולות לאוטובוס ואני יושבת לידה ומדברת איתה פתאום אנחנו מגיעים לאיזה מקום עם מלא הרים מסביב והיתה שם מסעדה אז נכנסנו ואכלנו אחרי שסיימנו מאיה אמרה שהיא עייפה אז אמרתי לה טוב אז אני ילך אז היא אמרה לי לא תישארי אז אמרתי לה רוצה שאני ישמור עליך חחח היא אמרה לי כן ונתנה לי את המשקפיים שלה זה היה משקפיי ראיה(מוזר) בקיצור היא נרדמה על אדן החלון ושמרתי עליה שהיא התעוררה נכנסנו שוב למסעדה והיא אכלה חחחח אחרי זה נכנס איש ואמר יאללה צריך ללכת ואז שאל את מאיה מי זאת (עלי הוא דיבר) היא אמרה לו היא בת דודה שלי חחח הלוואי! טוב אנחנו נוסעות הפעם במיניבוס והיא אמרה לי שהיא צריכה ללכת אז אמרתי לה בבקשה בואי אלי אז היא אמרה טוב אבל לחצי שעה כי אני ממהרת אני כולי בהתלהבות חחח טוב הגענו לבית שלי כי בהתחלה ההופעה שלה היתה בעפולה מתי שראיתי אותה ..טוב אנחנו שותות לנו נס קפה והראתי לה את החדר שלי ואת התמונות שלה ושלי ביחד וגם לבד טוב היא אמרה יאללה אני צריכה ללכת אז אמרתי לה רגע יש משהו שכל פעם שפגשתי אותך רציתי לספר ותמיד שכחתי אז היא אמרה לי מה אז אמרתי לה יש לך בת דודה שקוראים לה הדס היא עם עיניים כחולות ויש לה שיעור בלונדיני אז היא אמרה כן יש לה עיניים תכלת כאלה ואמרתי לה שאני יודעת את זה כי היא עובדת בעפולה טוב מישהו התקשר אליה והיא אמרה לי אני הולכת אז אמרתי לה בואי אני ילווה אותך למטה למטה אני רואה את רוברט חחח חיכה לה ולפני שהיא נכנסה לאוטו צעקתי לה מאיה אני אוהבת אותך והיא שלחה לי נשיקות וזהו אחחח איזה חלום ת'אמת תמיד רציתי לספר לה על בת דודה שלה וכל מיני דברים ותמיד שכחתי חחח זהו אין לי מה להגיד חוץ מזה שהייתי רוצה שזה יהיה אמיתי!!!

חחחחחח חןןן קורעה אחת!!

חלום מדהיםם מי יודע אולי באחד הימים הוא יתגשם חחח מאיה תעשה ביקורי בית ואת תהי אחת מאלו שהיא תבקר חחח חלום מושלםם חח נתת לי חשק לחלום עליה משו מי יודע אולי היום בלילה....

חחח אני כל הזמן חולמת עליה...

רק שהפעם החלום הזה היה מדהים הלוואי והוא היה אמיתי וליאת חחח ביקורי בית מתאים לי חחחח אמןןןןןן

למעלה