אתם לא מאמינים!!!!! ראיתי אתמול את האפרתוש בקניון הצפון!!!!!! איזה מאמי היא !!!!!!!!
S snoopile New member 17/9/04 #1 אתם לא מאמינים!!!!! ראיתי אתמול את האפרתוש בקניון הצפון!!!!!! איזה מאמי היא !!!!!!!!
ט טלטל היחידה New member 17/9/04 #2 מה יש לאפרתושלמת לחפש בצפון? אה אולי היא אצל ההורים שלה בחג.....וזה ממש נכון שהיא ממי.....
ג גיגי123 New member 17/9/04 #4 חחחח כייף לךךךךךךךךךךךךך ../images/Emo98.gif את גרה בצפון???? כייף לךךךךךךךךך
א אפרת וטלי השוות New member 17/9/04 #7 כי מה היא לא עשתה ארוחת ערב ראש השנה? זה לא הגיוני שהיא תסתובב בקניון.. את דיברת איתה? כי יכול להיות שזאת לא הייתה היא והיא התבלבלה כי לא הגיוני שהיא לא תהייה עם המשפוחה
כי מה היא לא עשתה ארוחת ערב ראש השנה? זה לא הגיוני שהיא תסתובב בקניון.. את דיברת איתה? כי יכול להיות שזאת לא הייתה היא והיא התבלבלה כי לא הגיוני שהיא לא תהייה עם המשפוחה
ג גיגי123 New member 17/9/04 #8 חחח מאיושלמתתתת ../images/Emo98.gif אבל היא אמרה שהיא ראתה אותה אתמוללללל לא שילשוםםםםם אז דיי הגיונייייי
חחח מאיושלמתתתת ../images/Emo98.gif אבל היא אמרה שהיא ראתה אותה אתמוללללל לא שילשוםםםםם אז דיי הגיונייייי
א אפרת וטלי השוות New member 17/9/04 #9 חחחחחחחחחחח אני והטמטום שלי חוגגים שוב פעםם חחחחחחחחח נו דיי טמטום נגמר כבר הארוחה! לךא צריך לחגוג יותר!
חחחחחחחחחחח אני והטמטום שלי חוגגים שוב פעםם חחחחחחחחח נו דיי טמטום נגמר כבר הארוחה! לךא צריך לחגוג יותר!
ג גיגי123 New member 17/9/04 #10 חחח!!!שששששששששש ../images/Emo98.gif איזה טימטום את מדברת?!!?!??!?!?!?!?!!?
ג גיגי123 New member 17/9/04 #12 ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo98.gif לאאאאאאאאאאאאאאאא!!! איזה כייף! אני רשומה בחתימה שלך!! חיחיחיחיחיחחייחי
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo98.gif לאאאאאאאאאאאאאאאא!!! איזה כייף! אני רשומה בחתימה שלך!! חיחיחיחיחיחחייחי