אתם לא מאמינים

צימעס

New member
אתם לא מאמינים

בחיפוש תמים בגוגל מצאתי שני דברים הזויים (שכמובן לא קשורים לחיפוש שלי): 1 - לתור מוטור. מין בלוג בג'יבריש עברי. (ייתכן שמוגג כבר הביא לזה קישור מתישהו איפשהו). 2 - מאמר צבעוני ובלתי מובן באתר "לחיות עם איידס" של ג'וני ירושלים. אודה למי שיציע לי תקציר *בעברית* של המאמר.

תקציר:

מאחר ו- Aids היא תגובה מאזנת גורפת, למכנה המשותף הגורף ( האינדיבידואל קולקטיבי ) - דיכוי, האיבחון דרך הצ'אקרות, והטיפול מתמקד בביטוי האישי שיש לדינמיקה: דיכויה של אמונה\ צורך בסיסי באישיותו הספציפית של מי שנושא את " הגורם המסייע המזומן לאיזון האישיות - HIV".

צימעס

New member
הבנתי רק את התחלה של המשפט שלך

עשיתי חיפוש על "הנחתה" ו"אלטרומגנטי", כדי להבין עד כמה הטרנספורמטורים של חברת חשמל מסכנימותנו.

צימעס

New member
בינתיים התעמקתי בו יותר

(מיותר לומר שזה בכלל לא מה שחיפשתי, נכון?) מרתק. מופרך. הזוי. מענין מה זה אומר עלי, שנאי מצליחה להבין מה הוא אומר. אלב עוד לא הגעתי לפואנטה, אז אני לא יכולה לתקצר.

צימעס

New member
הנה הפואנטה:

הנה המשל: [זו טענה הוליסטית רגילה, לגבי כל מחלה] רק כשאדם בוחר לקחת אחריות אישית על האיזון של בריאותו, ולא "מאשים" גורם חיצוני בהכשלת המערכות שלו, ומכך מפקיד באופן בלעדי את ריפויו בידיו של גורם חיצוני - כמו רופא, הוא יכול להתחיל בתהליך ריפוי אמיתי. הרופא יכול להיות מסייע או קטליזטור. יצרן ההבראה הוא מי שיצר את המחלה – האדם עצמו. העבודה של מי שנושא את HIV איננה להשמיד את HIV , אלא לשנות את הדינמיקה הרגשית האישית שמאפשרת לHIV להתחבר ל- CD4 ושות'. וזה הנמשל: רק נטילה אמיתית של אחריות על ידי "הקולקטיב – אנושות" להפרת האיזון הקריטית שהוא מייצר בבית גידולו, ובעיקר ההשמדה של הריאות של בית הגידול- יערות הגשם, יכולה להתחיל תהליך של הסגה מכוּוֶנת של "מערכת האיזון - Aids " . כלומר (פירוש שלי) - האיידס קיים כי האנושות בבעיה, וניתן לחסל אותו לגמרי, אם האנושות תתחיל "להתנהג".

נראה

שיש לאנשים הרבה יותר מדי זמן פנוי ובקשר למאמר הצבעוני - גם בשחור לבן הוא לא מי יודע מה מובן.

למעלה