חזרתי עכשו משבת ירושלים... היה כ"כ כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ישנו מול הכותל!!! ממש!!!! והיה כ"כ יפה ומרגש.... אני קרועה מעייפות אז אני אלך לישון לילה טוב......
אני זוכרת את שבוע י-ם שהיה לנו בכיתה י"ב ישנו בשבת ממש בהירא-הישיבה שצופה על הכותל והיה מדהים להתעורר ולראות את הכותל ראשון. שמחה שהיה לך מהמם שם ותישני טוף
בעיקון כן יש לה אינטרנט אבל בלי שום מסלול כך שזה עולה לה פול כסף (זה בגלל שהאינרנט שלה בעצם בהקפאה כי אבא שלה לא רוצה לעשות לה חדש וככה זה יותר פשוט אח"כ לחד שאותו וכנראה שזה מה שנקרא בהקפאה אצל החברת אינטרנט) ולכן היא נכנסת לאינטרנט אבל קצת......
בס"ד היה ענקקקקקק כל כך נהנתי כל המשפחה קרובי משפחה שלא ראיתי שניםם והיה פצצה והכותל איך הוא השתנה נהיו בו כאלו חורים והוא התיישן(טיפשי לא?) אבל היה ענקקק אושרה
../images/Emo13.gif גם אני הייתי בירושלים../images/Emo13.gif
והיה שיא הכיף שרק יכול להיותתת... לכותל בשבת לא יצא ללכת כי אני הייתי אצל דודה שלי בשבת, והיינו סחוטות היא, אני וכל החברות אז לכותל לא יצא אבל לטייל בירושלים ולטייל בארמון הנציב בטיילת-כן יצא. בכותל הייתי יום חמישי היה אחלה. ואפילו מהפורום פגשתי את גילת ויוסף.
ערבים, אבל את האמת- לי לא היה אכפת. נמאס לי כבר מכל האזהרות האלה. זו הארץ שלי. ואני אטייל בה כמה שאני רוצה ולאן שאני רוצה. (לא מחפשת סכנות ואני לא מכלילה מקומות של הערבים-(כפרים וכו') )