אננננננני
• יש לי משקפי ראייה לרחוק • יש לי עיניים כחולות

• אני מאוהבת..לצערי • אני כ=ל יום רבה עם אמא שליי..אבל ממש כל יום • יש לי חברה מפ"ת שהכרנו דרך פורום בתפוז ואנחנו כמו אחיות !! (שירן..חחח) • קיבלתי חשבון פלאפון של 540 ש"ח והחרימו לי אותו ושהחזירו לי הקציבו לי אותו ל-100 חחח • אני ש=ו=נ=א=ת את הגוף שלי !! וחייבת דיאטה סעמקק • אני אוהבת גם את הראל מויאל וגם את הראל סקעת

• אני מעריצה את יהודה לוי 5 שנים כבר

• אני מעריצה את רן דנקר

• אני מכורה לשמינייה ומשבוע הבא גם לרולאבגן חחח • ברחתי מהבית להופעה של ההראלים (ובדיוק עוד 3 ימים זה שנה להופעה חח) • אני אוהבת את כל סוגי המוזיקה חוץ מרוק [לא משנה איזה] ודיכאון • אני |דגש|אוהבת ילדים קטנים אבל עד גיל שנתיים !! אחרי זה הם סתם מציקים חח • אני
אוהבת לישון !! • אני
שונאת שמעירים אותי באמצע השינה !! חוץ מהשעון המעורר שרק לו אני מרשה להעיר אותי חחח • שאני ישנה ומתקרבים למחשב שלי אני ישר קמה לא'דעת למה זה חחח • יש לי שני אחים קרציות אחד בן 19 חייל ואחד בן 9 בכיתה ד' • עוד חודשיים תהיה לי בת דוד

• יש לי 3 דודים ו-3 בני דודים שמתוכם אחת בת ועוד מעט תהיה עוד אחת, ואין לי דודות בכלל • אחד הדודים שלי מצד אבא התאבד
והייתי קשורה אליו יותר מלהורים שלי.. • אני מתה שיהיה לי ארנב • אני רוצה לעבוד אבל אני לא יודעת במה • אחרי הגמר של כ"נ 2 שנאתי את הראל [מויאל] ועד היום אני לא מבינה למה. • התפוצץ לי אתמול הדוד[זה שמחמם ת'מים למקלחת] בבית • אני בכיתה י' ואני לא עושה ש"ב ולא לומדת למבחנים ובגלל זה גם התעודה שלי נראת ככה :\ • לפני 3-4 שנים בערך שיחקתי עם אחי מחבואים במשרד של אבא שלי, והיו שם זכוכיות אז רצתי ונחתכתי מזכוכית ויש לי צלקת ברגל ימין עם תפרים מכוערים חח • אני לא הכי מתה על
הפורום של הראל סקעת :\ • אני יכולה לדבר שעות בטלפון/פלאפון ולא ימאס לי • כואב לי הראש עכשיו ברמות מטורפות • אני ש=ו=נ=א=ת מים !! אני לא יכולה לשתות את הדבר הזה, מאז שאני קטנה אני שותה ר=ק מיצים !! • רקדתי עד כיתה ד' ואז הפסקתי כי עברנו דירה • אני
אוהבת לצלם • אני
שונאת להצטלם • יש לי ידיד בלהקה הייצוגית של ראשון לציון - "קול ראשון" • אפעם לא הייתי בחו"ל

• בראשון שני[5.3 וה-6.3] אני יוצאת לטיול שנתי לצפון. • יום שלישי אני מקבלת ת.ז

• יש לי MP3 חדש חחחח וזהו חחחחחח כמה רשמתי עם יהיה לי עוד אני יוסיף
בקשר למעריצה אצל יודה ורן, זה לא מעריצה שצורחת כמו משוגעת כל פעם שאני רואה אותם.. זה נו..אוהבת,מעריכה כזה חחח לא'דעת להסביר לכן..