אתם יכולים... להמליץ לי על דיסקים ושירים של לד זפלין?
Y yoyoyud New member 20/1/05 #2 תתחילי לשמוע מה שיבוא.... תתחילי מהראשון (לד זפלין 1) ותמשיכי... שירים? יש הרבה שרשורים על זה... אם לא בעמוד הזה אז בעמוד הבא בטוח
תתחילי לשמוע מה שיבוא.... תתחילי מהראשון (לד זפלין 1) ותמשיכי... שירים? יש הרבה שרשורים על זה... אם לא בעמוד הזה אז בעמוד הבא בטוח
C ComfortablyNumb7 New member 21/1/05 #4 נצל"ש ../images/Emo142.gif מישהו היה אתמול בהופעת מחווה בבארבי?
ס סוכריה מתוקה15 New member 21/1/05 #5 ../images/Emo93.gif../images/Emo93.gifהייתי אמורה ללכת אבל הייתה לנו את ההצגה "הצמה של אבא" והמחנכת הכריחה אותי לבוא לייתר דיוק את כל הכיתה מכשפה...
../images/Emo93.gif../images/Emo93.gifהייתי אמורה ללכת אבל הייתה לנו את ההצגה "הצמה של אבא" והמחנכת הכריחה אותי לבוא לייתר דיוק את כל הכיתה מכשפה...
ס סוכריה מתוקה15 New member 21/1/05 #8 אמממ... כן... בבה"ס היינו צריכים להיות ב- 6 וחצי בערב ורק ב- 12 בלילה הייתי בבית ויש להזכיר שאני גרה רחוק והייתה לי הסעה וההצגה התחילה ב-8 וחצי
אמממ... כן... בבה"ס היינו צריכים להיות ב- 6 וחצי בערב ורק ב- 12 בלילה הייתי בבית ויש להזכיר שאני גרה רחוק והייתה לי הסעה וההצגה התחילה ב-8 וחצי
M Maha Kara milhAma New member 21/1/05 #6 אני ../images/Emo9.gif אל תגידי לי ששוב היית ולא פגשתי אותך ><