אתם יודעים........

אתם יודעים........

היה כתבה לא מזמן על מפורסמים שהיו שמנים פעם ובינהם היתה גם אנג'לינה - הראו תמונה שלה בבגרותה והיא נראה טיפה מלאה מישהו ממכם יודע מה היא עושה ואיך היא שומרת על גיזרה כזאת חטובה?? ובכלל היא מדהימה ביופיה מעניין מה היא עושה ?? יש רעיונות???

FIRE GODDESS

New member
הם סתם מבלבלים כי אין להם מה להגיד

רוב השחקנים בהוליווד הם לא מי יודע מה שמנים בגלל זה דחסו אנשים מעניינים להגיד ש"פעם כשהיא הופיעה בסרט אז..."

E

Elektra Natchios

Guest
או שחדר הכושר מגיע אליה.

אני מהמרת על מאמן פרטי

EinavBIUS

New member
לפי דעתי

להרים את כל הילידם בבת אחת זה אחלה דרך לעשות כושר...

West Doll

New member
ת'אמת היא אמרה לי פעם...אבל שכחתי!

אם את כ"כ רוצה אני ירים אליה טלפון ואשאל אותה לגביי סודות היופי שלה...
ועכשיו ברצינות(כן אני יכולה להיות רצינית כשאני רוצה)....אנג'לינה אף פעם לא היתה שמנה או אפילו מלאה טיפה...אלו סתם שמועות ובקשר לגיזרה שלה...אין לי מושג מה היא עושה אבל אני מנחשת שתזונה נכונה וכשאני אומרת תזונה נכונה אני מתכוונת ששותים אך ורק מים!! בלי קולה וכל הדברים שמשמינים רצח!ואוכלים כמובן חסה.... או שלא................

היא תמיד היתה רזונת

וגם בתמונות דוגמנות שלה מגיל ההתבגרות (פחות או יותר) היא רזה הפנים שלה היו טיפה יותר עגלגלות כשהיא היתה קטנה יותר
אבל זה לא קשור בעיקרון אני מאמינה שהיא אוכלת נכון והיא גם בן אדם מאוד פעיל יתכן שיש מאמן כושר שמגיע אליה, אבל אני יודעת שהיא תמיד אוהבת להשקיע בכל דבר שהיא עושה וגם ללארה קרופט היא היתה באימונים מורכבים בשביל כל סצנות האקשן שעשתה שם, ובכד להשיג את הגזרה הספורטיבית של קרופט וממה שנראה לי, היא המשיכה עם המאמן הזה יש לה הרבה סצינות אקשן, אז אני מניחה שגם ההכנות לסרטים הללו דואגות להכניס אותה לכושר

אם היה לי...

סורק הייתי סורקת לכם את הכתבה הראו תמונה שלה והפנים שלה היו די מלאות וגם הראו את הזרוע שלי לא יודעת!!!!

West Doll

New member
תראי...

יכול להיות שפשוט עשו משו עם התמונה בתוכנות האלה שמעוותות וזה.... אני יכולה להביא לך תמונות שלה מכל תקופה שלה בחיים ואת תראי בעצמך שהיא רזה...ממש רזה! הנה לדוגמא התמונה הזאת
סתכלי על הרגליים שלה...אני חיפשתי את המלאה ומשום מה לא מצאתי..

יש תמונות שהזוית גורמת לה להראות

יותר עגלגלה, אבל היא תמיד היתה רזה
פה למשל... הזוית של התמונה יכולה לגרום לה להראות יותר עגולה (מבחינת הפנים, ויש לה עוד כמה תמונות בסגנון) אבל זו רק הזוית של הצילום

למעלה