אתם יודעים

kramberg

New member
אתם יודעים

די עצבנתם אותי, אני שוקל לענות לכל אחד במטבע שלו. או להתעצבן ולא לכתוב יותר בפורום הזה.

כRובי

New member
../images/Emo6.gif

אומו

הרושמת

New member
אז זהו שלא, כרובי, זה מראה שאין לו

what it takes כדי להיות אומו אמיתי חבל, חבל.. חשבתי שיש לו פוטנציאל

kramberg

New member
ובכלל החוסר פרגון הזה

מתחיל להזכיר לי את פורום אופנועי שטח.

yules

New member
למה? בגלל שפרסמת 50000

תמונות שלך בווילי ואף אחד לא אמר "שייאאאאו קראמברג תעשה לי ילדה"? בחייאאאאת. הנה, קבל
.

45degrees

New member
חבל. אני דווקא מחזיק ממך,

ולכן אני רואה לעצמי את הכבוד להזמין אותך לדו-קרב, פעם שהאופנוע שלי יחזור לסוע כמו שצריך.

kramberg

New member
קודם כל תודה על המחמאה

אבל אם התנאים שלך הם כאלו כנראה שהדו-קרב לא יתקיים לעולם, כי האופנוע שלך אף פעם לא יסע כמו שצריך.

45degrees

New member
../images/Emo6.gif האמת שהוא ממש

נוסע כמו שצריך, רק שהצמת חשמל עברה לעולם שכולו טוב ועכשיו צריך לסדר...

kramberg

New member
צודק

הרבה יותר שווה לענות לכל אחד במטבע שלו. בטטה
כפRע עלייך, ההודעות שלך החזירו לי את מצב הרוח. יאללה, עכשיו להכנס בשאר.

34TK

New member
PANASONIC תראה בשרשור

המתרומם שפתחת יש שם איזשהו רעיון.

שחרלרט

New member
בואנה קראש זבנג יא צעיר

תגיד תודה יצאת בזול,יחסית לצעיר ירוק שכמוך(בעדת בסופרמוטו אני מיתכוון) יש לך מזל.... 1.כרובי לא בכושר,ונהייה לי אחות רחמנייה בזמן האחרון. 2.סוניה האדומה בעבודה. 3.לה דיוק מטופל בילדה וחרצובות לשונו כבר עיפות. 4.מגה אולטרא סופרמוטו חסום. 5.מנו חרמנו נעלם אחרי החתונה..... 6.חרפוף נהיה נהיה סנוב וכבר לא כותב פה(אם אפשר לקרוא לזה כתיבה) 7.הרושמת מחבבת אותך אז היא רגועה. 8.SM ANIML בלימודים לתואר 9.פנגס ביוון. 10.ואני עצלן. היחיד שמציל את כבוד קהיליית האומואים הוא ילד זין(כל הכבוד יא טמבל). תשאל אותו איזה חיים קשים היו לו. בכל מקרה אתה גבר גבר ותמשיך ככה י א א ו מ ו.

kramberg

New member
בקיצור, אחרי עצה שקיבלתי משני בכירי

הענף, אני הולך לישון. יש פתגם רוסי שאומר "אם שני אנשים אומרים לך שאתה שיכור, לך לישון" אז אני הולך לישון, לא רציתי לעורר תגובות נזעמות. לכל מי שנעלב ממני בשרשור, אני מתנצל, לא בכוונה. יש לי בעיה קלה, אני מתחמם מהר, אבל כמו שמתחמם, ככה מתקרר. אז סליחה מכולם, אפילו ממך סיני, יא שמן.

סיני 1

New member
בום טראח, קודם כל אנל'א שמן,../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

אני פשוט מלא במקומות הנכונים(מלא עד 0 מקום). אני גם נמוך למשקל שלי(זה מטעה בעין) מרוב שאני מלא, כבר זורם לי בורידים שמן(ELF 10-60), במקום דם. החגורה היחידה שעולה עלי היא חגורת קו-המשווה. הגעתי למצב שאני יכול להשען על הכרס שלי,כמו שהרצל נשען על המרפסת בבזל(בתמונה). אז הבהרתי את הנקודה הזאת. עכשיו, יש לך מזל שהתנצלת,כי בטוח הייתי מאיים להזמין לך משטרה ,אם לא היית מתנצל. וגם, ממש לא הייתה כוונה לפגוע בך, זה הכל בחיוך גדול, אם נפגעת כמו שרשמת? אלף סליחות מראש, אתה די חמוד מכדי לחשוב אפילו לפגוע בך. ובקשר לווילי? לבנים פשוט לא יכולים

Super Max

New member
אבל רגע,

רק עכשיו ראיתי את כל הודעות השפר הנעלבות שלך, ועוד לא היה לי זמן להתעצבן ולהגיב-בצורה-עוקצנית-בלי-לחשוב-לפני-שאני-לוחץ-send. טוב, נו, נוותר לך. כפיצוי, קבל תמונה. מקווה שתניח את דעתך לגבי יכולותיו המוגבלות של ה- Super Max. SM נ.ב. ההתנצלות לא מתקבלת. זה מתווסף לחשבון לקראת ה- dual שבוא יבוא.

למעלה