אתם יודעים..

אתם יודעים..

תראו עכשיו כולם רוצים להיות שחקנים וזה..וזה יותר מדבר על בני גילי אבל התחלתי לשים לב כאילו התחלתי לחשוב מנק' מבט של מבוגר ועכשיו אני חושבת שכאילו מי הבטיח לנו שאנחנו באמת נהיה שחקנים?ואם לא נצליח?ואם לא באמת נתפרנס מזה?כאילו לא כל מי שרצה ולמד זכה להתפרנס מזה..אני מאוד מפחדת מזה אני גם מפחדת מזה שאני אלך ללמוד 3 שנים ואחר השלוש השניםן האלה אני כבר לא ארצה לעשות את זה או כאילו לא ילך לי..זה ממש מפחיד אותי..רק אל תצחקו..
 

tv007

New member
לפני שנתיים היא שיחקה - עכשיו,,,

פגשתי היום בין השאר בת דודה של דוגמנית שעשתה פרסומת לחברות עולמיות, "מה היא עושה היום?" - עוזרת לוטרינר! הייתה התשובה,,, "אין לך מושג כמה אני מצטער בשבילה" עוד הפעם: דוגמנות ומשחק רק לצד מקצוע נוסף,,, יכול להיות גם בתחום הטלוויזיה!
 

mary lou

New member
לא שמעת שחלומות מתגשמים?../images/Emo2.gif

אז תקראי לי תמימה ונאיבית, אבל אני מאמינה בזה- חלומות בסוף מתגשמים, ובואי אני אגלה לך סוד- מישהו, אין לי מושג מי זה, אבל מישהו שומע את הבקשות והחלומות שלנו ואפילו משתדל להגשים (ולפעמים הוא אפילו מגשים דברים שלא חלמת עליהם כי היית בטוחה שאין מצב שהם יקרו) כמובן שאנחנו צריכים לעזור לחלומות- זתומרת להמשיך ללמוד ולהשאיר אופציות פתוחות במקצועות אחרים, אבל בסך הכל- אם תהיה לך מספיק סבלנות- כל החלומות יתגשמו... (זה אגב בא עם אחריות וביטוח ויש הרבה אנשים שניסו ויכולים להעיד שהאמונה בחלומות היא היא זאת שגרמה להם להצליח)
 
למעלה