אתם יודעים,

PooKiPsiT

New member
אתם יודעים,

בנים ובנות - חושבים בצורה מאוד שונה! וכל פעם מחדש אני מגלה את זה. וכל פעם מחדש אני מופתעת... וכל פעם מחדש אני מופתעת מזה שאני מופתעת... וזה עושה בעיות. ואנשים נפגעים. וזה מאוד לא נעים! (מנסה בכוח לכתוב הודעה שקולה למרות מצבי הנפשי המעורער שלי כרגע) אוף!!!

סנטה

New member
גברים ממאדים, נשים מנגה

קראתי פעם איזה כתבה ומצאתי אותה עכשיו...וזה תמיד יהיה ככה,באנו ממקומות שונים הרי : היא אומרת לו שיש לה רגשות כלפיו, הוא אומר לה שהוא לא רוצה להיות יחד ואחרי שבועיים מבקש ממנה לסדר לו את חברה שלה... הוא אומר לה שהוא לא בטוח לגביי הרצון שלו להיות עימה, היא יושבת עם חברות ומנתחת את הפחדים שלו... הוא אומר לה שהוא עדיין חושב על חברתו לשעבר, היא מנסה להבין יחד עם חברותיה איך לגרום לו להתאהב בה.

זה בגלל שאנחנו חושבות ממקום מסוים.

והגברים חושבים מהאיבר הזה שנמצא להם בין הרגליים.

Paranoid Eyes

New member
זה לא בדיוק שטויות,

אבל זה כמובן גם לא כזה חד משמעי כמו שליאה טוענת.

זו הכללה ובגלל זה היא לא יכולה להיות נכונה

יש גברים שחושבים רק מלמטה ולא אכפת להם (בהמות), יש גברים שחושבים מלמטה כשזה הגיוני לחשוב משם (סטוצים, למשל) ויש כאלה שלא חושבים מלמטה בכלל (ולהם יש טיפול מיוחד במרפאות מיוחדות).

flutter girl

New member
לא, תלוי עד כמה האיבר השני עובד

וזה נכון, גברים מאבדים הרבה מהרציונל שלהם בסיטואציה הזאת, אם לא את כולו...

אפשר לחשוב

שאם יש מולך גבר מהמם את לא תחשבי דרך הכוס שלך... מספיק עם החירטוטים

הלו...

אנחנו פי שתיים יותר חרמניות מגברים, אבל... כל היופי שאנחנו יודעות להסתיר את זה.

Shaycus

New member
לא יפה להוציא אגרסיות בפרהסיה

ממש לא נכון לתת הכללה כזאת, למה את מכירה את כל הגברים שאת יכולה להגיד דבר כזה? זה שפגשת 30 אלף כאלה לא מעיד על כולם וזה ממש אבל ממש לא נכון. זה כמו שאני אגיד לך שכל הבנות לא יודעות לנהוג, תגידי שאני שוביניסט, לא?

זה ממש אבל ממש לא נכון .. יש שמועות שגורסות שאולי (וזהאולי גדול מאוד :-:) יש איזה אחת שבכל אופן הצליחה להבין את הפואטנה שבלקחת רוורס ... ../images/Emo3.gif

TEPELA

New member
דיי כבר לא כל הגברים ככה.

גברים חושבים בדוך. מהשכל. ונשים במעגלים. וזה מכניס אותנו לבלבלות..הוא לא רוצה אותי.. הוא כן רוצה אותי.... וגם לא בענייני זוגיות. סתם בהחלטת החלטות, על הכביש, איזה טעם גלידה לבחור.. הכל. כמובן שאי אפשר להכליל גברים ככה נשים ככה, אבללהגיד שגברים חושבים מבין הרגלים זה לא יפה. יש הבדלים וזה מה שיפה. ולפעמים מכביד...

למעלה