אתם יודעים

amichair

New member
אתם יודעים

שג'ייקוב טומורי(לוק) שיחק כאחד מהארבה לפני ש הוא היה לוק(כתוב ב-imdb)

כן ראיתי אותו בתמונה באיזה אתר

שהיה כתוב שם על כל אחד מהשחקנים הראשיים ששיחקו בתפקידים קטנים בסדרה לפני שהם קיבלו תפקיד גדול.

amichair

New member
אוףףףףףףףףףףף

עמדתי לעשות נצל"ש על זה ש-6 תינוקות שונים שיחקו את בריידי וזה לקח פול זמן וזה נסגר לי הלשונית אז רק שתדעו שזה נכון ושגם היו קטעים שהיה שתי תינוקות באותו פרק

Tinkerblack

New member
לא אכפת לי מ imdb

אני אומרת לך 5 כי אני יודעת כמה שיחקו אותה תשאל גם את דפי אנחנו די הרבה שתינו בכל הקטע הזה של השבט וחלק מהדברים שאנשים לא יודעים אנחנו אלו שהוצאנו אותם כאן לאור זה 5 תינוקות עשו את בריידי לא שש

אזירפאל

New member
אממ.

אל תשכחו שחלק מהאנשים שהיו בנבחרים הם חברי שבט הלוקוס לשעבר, כך שהגיוני שראינו את לוק כלוקוס.

hili2006

New member
ולמי שזוכר את סטאטס

אחד מהחוטיפם של סלין בעונה החמישית אז הוא היה גם בעונה השניה נדמה לי- כשלקס הגיע לקזינו.. מי זוכר?... ואגב שמישו הזכיר פה תעונה הראשונה. מישו מוכן להזיכר לי מה אמרו בהקלטה הזו באיגל מאונטיין?.. אני תמיד שוכחת..

כנס ... כבר ידעתי את זה לפני .........

אני יודע את זה תראה אני כבר שמתי לינק שמציג את הדמויות בכמה תפקידים וגם את מגה יש לו תפקידים אחרים וגם סמי וספייק ואני שכחתי מה שם הלינק

כן בעונה הראשונה כשקייסי אמבר ובריי הולכים

לחפש תרופה לנגיף, הוא זה שמפחד מזה שקייסי משתעל עליו!

Tinkerblack

New member
לא רק

הוא אחד מאנשיה של אבוני, כשלקס רוצה להיכנס הוא זה שמכניס שמדבר איתו כשלקס ממש בתחילת המחלה שלו... ופה ושם גם הוא משחק גם בארבה... גם סמי משחק בארבה, הוא נוסע עם מכונית המשטרה שלהם מספר פעמים, וכשבריי קשור אני זוכרת שהוא היה בין אלו שהסתכלו עליו שם מאחור כשאבוני דיברה אליו... גם בעונה ארבע בתחילתה סמי שלנו מספיק להיות מייצג של העיר ולריב עם חולדות הקניון רק שהוא עם בלונד שם מה גם שאל תשכחו שלוטי מופיעה בתור ניצב כבר בעונה חמש לנפי שהיא מופיעה כאשר הזוטיסטיות באות לבית ספר ומוצאות שם ילדים קטנים ומגרשות אותן לוטאי נמצאת ביניהן...

amichair

New member
גם יש קטע בתחילת עונה 4

שלקס שואל מה קורה(מתי שהטכנוס פולשים)וסמי אומר לא שזה יכול להיות שזה המבוגרים(כמובן בתור ניצב) וכל מה שכתבו על העונות הראשונות והכל אני התחלתי להיות ממש שרוף בעונה 4 אבל כמובן שאיתי קצת ואני יודע על השאר

למעלה