אתם יודעים,

Roy1232

New member
That's the spirit../images/Emo195.gif

מקווה שאת צודקת

politik59

New member
../images/Emo41.gif מצאתי דיון מעניין שהיה בפורום...

מישהו שבא מתחום ההפקות כתב על השיקולים הכספיים-כמה עולה להביא להקה כמו קולדפליי, אם הוא אומר שצריך 10,000 איש במחיר כרטיס של 300 ש"ח, בהנחה שהוא צודק, נראה לי שזה אפשרי, לעניות דעתי הרבה אנשים יהיו מוכנים לשלם עד 500 ש"ח להופעה חד פעמית של קולדפליי בארץ. המפיקים צריכים לעשות סקר רציני כדי לדעת כמה אנשים רוצים הופעה מסויימת. קישור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/viewmsg.asp?forum=918&msgid=56563958

politik59

New member
*תיקון*הוא כתב מחיר כרטיס 350 ש"ח...

בקיצור צריך לפנות למפיקים רציניים כמו שוקי וייס

politik59

New member
נראה לי שכדאי לנסח מכתב ולשלוח אליו...

לכתוב במכתב למה כדאי להביא לפה את קולדפליי, להסביר שיש לקולדפליי הרבה מעריצים בטווח גילאים רחב והופעה כזאת צריכה להיות אינטרס של המפיקים, גם אם הם רוצים להביא אומנים אחרים, כי קולדפליי מאוד פופולאריים ואם חברי הלהקה ובמיוחד כריס מרטין יאמרו משהו חיובי על הביקור שהיה להם בישראל (בע"ה...), יהיה לזה הד תקשורתי רחב. * אמבריי, נראה לי שיש לך כושר כתיבה...
ד"א הדר "אין לי שם" מה עם חברה שלך שאבא שלה אמר שהם ניסו להביא את קולדפליי ולבסוף הביאו את הבלקאייד..,אולי את יכולה לברר אם יש לו רעיונות... זה לא גדול עלינו

אין לי בעיה לכתוב, אבל קחו בחשבון

שייקח לי זמן כי אני תמיד עמוסה בעבודה פה
ואז כשאני לא עמוסה אין לי כח לחיות

politik59

New member
../images/Emo13.gif זה בסדר...

לא נורא אם זה יקח זמן כי ממילא זה לא משהו שיקרה מהר, ובינתיים אנשים יכולים לשרשר רעיונות למכתב.

politik59

New member
אני מתגעגעת להתלהבות של הדר mushroomush ...

לא אכפת לי שהיא מכפילה אותיות אם ככה היא רגילה לכתוב, גם אני לא תמיד מצליחה לקרוא, ואם יש משהו שחשוב לי, אני יכולה לברר, אבל אני חושבת שלא צריך לעשות מזה כזה עיניין, אתם צריכים לשים לב שאתם כותבים בפורום, ולפעמים המילים שכותבים פוגעות, גם אם לא התכוונתם לפגוע

ליאני2

New member
היא באמת חסרה..

אז היא כותבת עם מלא אותיות סוו ואט? ** נא לא לסכול אותי באבנים** אבל היא הייתה אחד ה'שולטים' ייענו בפורום, כל החידונים והסיכמומי שבוע וכל זה..

gi b

New member
שלום לכולם - הצעה

שמי גלעד ואני מעצב גרפי בן 27, גם כן אוהב מאוד לשמוע את קולדפליי, נכנסתי לפה בפעם ראשונה היום ואני חייב לומר שיש פה אחלה אווירה...קראתי כמה אשכולות וראיתי שמתגבש פה רעיון...לכן אם יורשה לי יש לי הצעה קטנה. אני מוכן מכספי הפרטי לקנות דומיין ומקום אכסון שישרת את המטרה שלשמה התכנסנו/תם :) עוד אני מוכן לעזור בעיצוב האתר (אם יתאפשר לי, כי אני ממש עמוס בעבודה) כמובן שאם זה מקובל עליכם, תהיו צריכים לרתום עצמכם למשימה ולעזור בכל דרך, ושוב אני מזכיר, אני לא יודע כמה זמין אהיה, אך אעזור בכל דרך שאוכל. מחכה לאיזושהיא תגובה :) שיהיה אחלה שבוע.

למעלה