אתם יודעים ש...

frikin shin

New member
אתם יודעים ש...

יש עכשיו בערוץ3 שידורים חוזרים של דוסון קריק בערוץ 3 בימי שישי. נכון? וכמובן גם ביום שלישי...

Dawson girl

New member
טעות....

זה לא ביום שישי, זה בשבת... ואני יודעת, כי לפני חמש דקות בדיוק נגמר פרק 501... הבוסטונים... וזה שידור חוזר של העונה החמישית. נמש

על פרק 501...

מי שראה את הפרק, אולי יוכל לראות את מה שאני טוענת, שהעונה השישית היא ממש הדרדרות. כשאני ראיתי את הפרק עכשיו, זה רק העצים את ההרגשה הזאת אצלי. זה לא היה פרק מיוחד, לא היה בו איזשהו אירוע שהופך אותו לחריג או שונה משאר הפרקים, אבל זה דוסון קריק במיטבה. פרק שיש בו הכל מהכל - עצב, שמחה, הומור, געגועים, נוסטלגיה. מה לא? היו כ"כ הרבה רגעים מרגשים בפרק הזה. אין שניה משעממת, אין מילה מיותרת. זה, לדעתי, מסוג הפרקים שהופכים את דוסון קריק לסדרה הכי טובה שיש או אי פעם תהיה בטלוויזיה. פשוט פרק מקסים. ושוב, כשאני חוזרת להשוואה לפרקים שאנחנו רואים ביום שלישי, זה פשוט עצוב. כי אי אפשר להשוות. ההבדל עצום.

amit hakapit

New member
הקטע שהכי אהבתי

זה שהפרופ' אומר לה שהבעיה בסיפור שלה זה שהוא נגמר בדיוק איפה שהוא אמור להתחיל... פה נראה לי הסדרה באמת הפכה להיות ג'ואי קריק (רק בלי הקריק, למרות שבבוסטון יש מספיק מים בשביל קריק
), וטוב שכך

Gloria_Nathan

New member
משום מה הדעה שלי תמיד הפוכה...

לדעתי הפרק הזה היה ממש ממש גרוע, וגם אם לא ממש גרוע אז פחות טוב מהעונה הזאת. הקטע שג'ק אמר על "אנחנו צריכים להמציא את עצמנו מחדש" היה בדיוק הסוג של דוסוניות שאני שונאת. אפשר להראות לנו שאחרי בית ספר יש הזדמנות להתחיל את החיים מחדש בלי שמישהו יאיית לנו את זה. וכל הקטע של ג'ואי ודוסון כבר נמאס בתחילת העונה השניה, שלא לדבר על החמישית. נקודת האור היחידה הייתה המוזיקה! המעבר לקולגעשה פלאים למוזיקה בתוכנית. מי היה מאמין לפני שתיים שוויזר יהיו בדוסון? כל הכבוד לעורכים המוזיקליים!

אני ממש לא מסכימה....../images/Emo105.gif

זה אחד הפרקים האהובים עלי!! לא יודעת אפילו להסביר,אבל יש אווירה חדשה,מרעננת. הפרק הזה מציג לנו ב-45 דקות 3 חודשים (יותר,כולל החופש..) שעברו על הדוסונים,ובהצלחה יתרה! המשפט של ג'ק לא ממש הפריע לי,כי הדוסונים לא ידועים באהבתם הגדולה לשיונויים,הם אוהבים להישאר בשגרה,ועכשיו,כשהם בקולג' הם נפתחים לדברים חדשים...
ואכן המוזיקה טובה!!! אני הייתי בשוק ששמעתי את וויזר!

למעלה